Az izraeliek miért nem akarnak egy egyállami, demokratikus, nem etnikai alapú, közös, szabad Palesztinát?
Izrael gondosan ügyel arra, hogy a zsidók többségben legyenek Izraelben (most kb. 80% az arányuk). Ezért üldözött el anno szinte minden palesztint, majd nagyon keveset engedett vissza, nem engedi vissza a menekülteket, akadályozza az arab bevándorlást, nem ad állampolgárságot a megszállt és gyakorlatilag bekebelezett területeken élő araboknak (és Gázának sem), stb.
Miért olyan fontos egy etnikailag zsidó többségű állam? Ha Izrael demokratikus lenne, akkor jól élhetne kb. 12-15 millió arab is (a menekültekkel együtt), nem gettókban, rettenetes körülmények, lelki terror közepette. Lennének az elmúlt 75 év miatt atrocitások, de erről ők tehetnének, és védekezhetnének, mint a dél-afrikai fehérek (pl. elkerített falakkal, kivándorlással).
A nemzetközi zsidóság nem lenne veszélyben globálisan. És ott van Amerika vagy a nyugati országok, amelyek védenék őket, és az USA is erősen cionista. Így viszont veszélyben vannak sokan az emberiségben, az arabok, irániak, az USA már 5-10 millió embert megölt ebben az évszázadban, Irán, Líbia, Afganisztán vagy Szíria (vagy Ukrajna) tönkre van téve.
Vagy a jövőben nagy veszély fenyegethetne egyes diaszpórákat, ha nem lenne mögöttük Izrael nukleáris kapacitása? Pl. ha az USA-ban antiszemita erők kerülnének hatalomra, vagy a következő világháborúban, és ezért megéri elnyomni a palesztinokat?
"Te most tényleg egy valódi tudományos alapokkal visszaigazolt, bizonyított szakértői nyilatkozatot hazudtál csak egy kijelentésnek, és egy általad jó pár pontban bizonyítottan hibásan értelmezett statisztikát tudományos bizonyítéknak? Nagyon csúnyán elbuktad ezt a vitát is, ha már ilyen ordenáré hazudozásra futja csak tőled..."
Azt sem tudod mi áll abban az írásban. Fogalmad sincs mit mutatott fel mint bizonyíték de kijelented hogy biztosan tudományosan helyes :) Ellenben az általam bemutatott statisztikákat, demográfiai adatokat amik valódi tudományos bizonyítékok, figyelmen kívül hagyod. Ilyen egy fanatikus hazug és ezzel te buktad a vitát.
"Ott találkozott a törökökkel akik birtokolták dél Bulgáriát és egyből megtámadta a törököket. Szóval a magyar fél volt az agresszor és akarta leigázni a törököket. A következő magyar királyok is ugyanezt tették még 150 évig de sikertelenül és addigra a törökök megerősödtek"
Törtenelemkönyvet sosem olvastál, csak hazug iszlamista propagandát? Ez sok mindent megmagyaráz
"Fogalmad sincs mit mutatott fel"
Ellenőrzött tudományos forrásokat, szakcikkekben megjelent, peer-reviewn átesett, hiteles forrásokat.
Ilyen valahogy egyetlen sem akad soha semmilyen témában, ami valaha egy szavadat is igazolta volna. Hát nem fura?
"Törtenelemkönyvet sosem olvastál, csak hazug iszlamista propagandát? Ez sok mindent megmagyaráz"
Én pontosan utánanéztem. 1366-ban Lajos király indított hadjáratott a törökök ellen úgy hogy a törökök részéről semmiféle támadás nem volt. Akkor még azt sem tudták hol van Magyarország. Szóval te vagy az aki csak hazug keresztény propagandát olvasott.
"törökök részéről semmiféle támadás nem volt."
Lol.
"Akkor még azt sem tudták hol van Magyarország."
Ez meg pláne.
"Ellenőrzött tudományos forrásokat, szakcikkekben megjelent, peer-reviewn átesett, hiteles forrásokat.
Ilyen valahogy egyetlen sem akad soha semmilyen témában, ami valaha egy szavadat is igazolta volna. Hát nem fura?"
Akkor mégegyszer. Fogalmad sincs mit mutatott fel, mi áll a cikkben de kijelented hogy biztosan tudományosan megalapozott, bizonyított. Ellenben az én valóban tudományos bizonyítékaimat figyelmen kívül hagyod. És persze a cikket is amit linkeltem ami azzal kezdi hogy a náci Németország keresztény volt szintén tudományos adatok alapján.
"Lol."
Igen, kb ilyen válaszra számítottam. Ennyit tudsz felmutatni.
"de kijelented"
Nem én jelentem ki, hanem tudományos szaklapok, történelemtudósok. Pont ez a lényeg.
"Ellenben az én valóban tudományos bizonyítékaimat "
Pont hogy egy darab tudományos bizonyítékod nem volt semmire. Tudományos bizonyíték az, hogy valamiről ellenőrzött tudományos tanulmány jelenik meg. Nem az, hogy te azt hazudod egy statisztikára hogy tudományos.
"Ennyit tudsz felmutatni."
Nem éppen. Csak nem érzek motivációt többet felmutatni, miután tőled még akkor is csak hazudozásra telik, ha tudományos bizonyítékok cáfolnak.
Tessék újabb bizonyíték. A nácik még saját keresztény egyházat is létrehoztak:
German Christians (German: Deutsche Christen) were a pressure group and a movement within the German Evangelical Church that existed between 1932 and 1945, aligned towards the antisemitic, racist and Führerprinzip ideological principles of Nazism
The Deutsche Christen were, for the most part, a "group of fanatically Nazi Protestants.
The Deutsche Christen were sympathetic to the Nazi regime's goal of "co-ordinating" (see Gleichschaltung) the individual Protestant churches into a single and uniform Reich church, consistent with the Volk ethos and the Führerprinzip.
The Deutsche Christen were supportive of the Nazi ideas about race.
Ott van a zászlóban a kereszt és a náci kereszt is.
Láthatjátok hogy minden tény engem igazol.
Pont fordítva. A keresztények közt volt egy radikális csoport, akik a nácik mellé álltak. Vagyis ez pont hogy téged cáfol, hisz ennek semmi értelme nem lett volna, ha a nácik alapból keresztények.
Szóval újfent rúgtál egy öngólt, megcáfoltad a saját kezdeti állításod és bizonyítottad hogy még forrásokat értelmezni sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!