Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?
Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.
40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.
Az lesz most egy fontos momentum hogy kap e abrems és leopárd harckocsikat Ukrajna.
Usa nagyon nem akar adni de ahogy ma olvastam a kongresszus rá fogja venni a kormányt hogy minimum 1 db abremst adjanak és akor a németek is adnak plusz magadjak az engedélyt a többi szövetséges országnak.
Sok múlik ezen ha Ukrajna támadni is akar nemcsak védekezni
"Akor szerinted minek vannak felderítő műholdak?"
Akkor szerinted az oroszok miért mondják, hogy nincsenek?
"Vagy szerinted az sincs "
Írtam én, hogy szerintem? Azt írtam ki és hol mondta.
" nyilván műszakilag képtelen rá mikor egészen tavalyig ok vitték fel az USA űrhajósokat is ."
Írt ilyet valaki, hogy műszakilag képtelenek erre?
"Annyira gyűlölöd az oroszokat pedig ők is európai ország a világunk részei ha vége lesz a háborúnak újra beszélni kell velük."
Én nem gyűlölöm az oroszokat, semmi bajom az orosz emberekkel. Amit az orosz vezetés csinál az nem tetszik. Az sem tetszik amit a magyar kormány csinál, akkor most gyűlölöm a magyarokat is? :D
"Oroszországot nem tudja a NATO elpusztitani úgy hogy ne legyen belőle globális atomhaboru ."
Mintha a NATO kezdett volna háborúzni Ukrajnában..
"Oroszok lassan úgy tekintenek erre a háborúra mint az 1812 Napóleoni vagy a nagyhonvedo háborúra."
A propagandisták sulykolják ezt az orosz népbe, ezt leszámítva az oroszokról nem tudjuk hogy tekintenek rá, mivel a rendszer sajátosságai miatt nem tudod megkérdezni az orosz emberek valós véleményét. Ezt tudnod kellene, ha már orosz rajongó vagy.
"Európai országok garmadajaval harcolnak újra."
Nem, továbbra is csak Ukrajnával.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot:
-ne forgasd ki amit mások írnak
-ne feltételezz olyanokat amiket mások nem írnak vagy gondolnak
-légy egy kicsit racionálisabb
és akkor nem fogsz magadból hülyét csinálni.
"Az lesz most egy fontos momentum hogy kap e abrems és leopárd harckocsikat Ukrajna."
Abrams-t szerintem nem fognak kapni. Az technológiai és fenntartásban eltér nagyjából mindentől és az csak úgy működik hatékonyan, ha minden ott van mögötte aminek ott kell lennie. Ukrajnában ez jelenleg kivitelezhetetlen.
112# okoskodó ellenzéki biztos van oroszoknal is ez igaz .
De valahogy mégis a mi kormányunk mögött is ott a többség és Putyin kormánya mögött is .
Arra talán nem gondolsz hogy ez kell a népnek?
Nem elvont szabályokon alapuló demokrácia kell hanem élhető környezet és állami támogatások.
Abrams esetén igazad van de a németek nagyon akarják.
"112# okoskodó ellenzéki biztos van oroszoknal is ez igaz ."
Nincs, azok vagy börtönben vannak vagy halottak.
"De valahogy mégis a mi kormányunk mögött is ott a többség és Putyin kormánya mögött is ."
Ez sem igaz egyik esetben sem. A mi kormányunkra 3 millió ember voksolt a közel 8 millió szavazásra jogosultból ami nem többség. Putyin Oroszországában nincs valódi ellenzék, a nép meg van félemlítve , naná hogy Putyinnak magas a támogatása. Mernének mást mondani. Ha csak azt kimondod, hogy ez háború már lecsuknak. Hasonlóért kapott most egy ellenzéki politikus 8 évet? :D
"Arra talán nem gondolsz hogy ez kell a népnek?"
Nem, ez senkinek nem kell. Ha nem vetted volna észre az utcán és az életben, akkor olvass vissza a választásokig ebben a kategóriában: hazugságokkal, manipulációval elhitették sok emberrel, hogy nekik ez kell, aztán azok most pofára estek. Neked ez jó ami most van? Az argentinoknak szerinted jó? Ők is mindig megválasztják azt aki nagyobb baromságot ígér..
"Nem elvont szabályokon alapuló demokrácia kell hanem élhető környezet és állami támogatások."
De hát te magad írtad pár oldallal korábban, hogy Ausztria milyen szép. Akkor az most nem élhető vagy Magyarország élhetőbb és az osztrákok járnak át hozzánk élni és dolgozni?
Oroszország élhető? Most hogy tudjuk melyik kor szülötte vagy, szerintem te lennél az aki elsőként menekülne haza Oroszországból... :D
116# jó mindennel valóban nem értek egyet a kormánnyal de nem.is olyan rossz a helyzet ahogy az ellenzék gondolja .
Egy 2 dolgozos gyári melós csalad is 500 600 e Ft össze tud szedni havonta
Ha abból 150 e fizet hitelt vagy albérletet akor meg mindig marad 350 400 e Ft megelni .
Gombamod épülnek nálunk is a faluba az új házak 40 50 milliosok akor hol van az a nagy szegénység?
Azoknál van gond ahol valami el lett rontva az életükben. mint nálam ahol 1 kereső van 1 gyerekre és csak nagy arányú segítség mellet tudok műszakban dolgozni mert a gyerekfelugyeletet nem tudom megoldani .
Viszont műszak nélkül a kereset meg kevés.
A Fidesz jól tette hogy tamogata a multikat és kedvezményt adot nekik ha van munka akor minden van .
Csak tudom országos szinten nem egyenlő az eloszlas ez még a probléma. Ezért is lesz jó a Debreceni BmW meg aksi gyár.
Gyor Komarom Pest térsége már tele gyárakal
Pár láda páncéltörő meg vállról indítható légvédelmi rakéta az elhanyagolható, bagatel, jelentétektelen tétel, az oroszok a saját hülyeségüknek köszönhetik, hogy nehezen bírnak az ukránokkal.
A kudarcnak az az oka, hogy
- 12 fronton támadtak, túl sok irányból, túl kevés emberrel, mert Ukrajna szemmel láthatóan is jó nagy ország
- vegyesfelvágott állapotú sereggel, díszelgők, közkatonák, kelet-ukrajnai kényszersorozottak, csecsenek, oszétek, PMC-k, és külföldi önkéntesek, pl. brazilok
- nem folytattak légi hadjáratot, csak 7 hónappal később kapcsoltak, hogy mégis kéne
De ha megnézzük, az USA, az oroszok, a kínaiak, és talán az indiaiak tudják ilyen nagyipari mennyiségben lövöldözni a robotrepülőket, más országoknak nincs mély csapásmérő képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!