Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnaban az USA kivételével...

Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?

Figyelt kérdés

Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.

40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.

2023. jan. 16. 22:34
 131/186 A kérdező kommentje:

[link]

Merkel volt tanácsadója tökéletesen leirja a helyzetet amit számtalanszor írtam enis .

A krim félsziget és donbasz atomhaboru nélkül nem visszaveheto

Onnantól kezdve meg mi értelme van ennek a háborúnak??

Meghalt több 100 e ember a semmiért már márciusban békét lehetett volna kötni de legkésőbb Herszon után.

Értelmetlen pár 100 km2 emberek százait ezreit bealdozni .

Konkrétan több katonát áldoznak be egyes településekert mint ahány lakosa van . Vagy nagysagrendel többet.

És ez az értelmetlen harc a Nyugat demagóg politikája miatt van .

2023. jan. 27. 11:46
 132/186 anonim ***** válasza:
38%

Azé a Merkelé akit megvettek kilóra az oroszok? Az a tanácsadó aki 10 éve nem fér hozzá minősített informacióhoz?

Mondhatta volna Nógrádi is..

2023. jan. 27. 12:21
 133/186 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%
És Olaf Scholz-ot meg kik vették kilóra ? És Annalena Baerbock-ot ?
2023. jan. 27. 13:27
 134/186 A kérdező kommentje:

132# persze tudom aki más véleményen van

Az le van fizetve vagy populista diszno stb ismerjük ezt a fajta vélemény terrort .

Több nyugati katonai szakértő olyanok is akik szolgálnak kijelentette hogy nem nyerhető meg katonai eszközökkel ez a háború.

Akor mit akarunk bizonyítani?

az a probléma ebből politikai kérdést csináltak .

És mint tudjuk a liberális a zöld és a baloldali emberek eszmékben gondolkodnak eszme szerint politizálnak .

Én azért retegek megmondom őszintén mert ebből a rétegből nagyon sokan elvesztették a realitás erzekuk mint a kommunizmus feltorekvo korszakában az 1 vh után. és most egy olyan témát hajszolnak ami konkrétan pusztulasba hajt minket .

Mint a klíma meg a covid hiszti

Csak ez veszélyesebb játék.

Vannak olyan torvenyszerusegek amiket nem lehet megszegni.

2023. jan. 27. 14:07
 135/186 A kérdező kommentje:

Megertem hogy sérti a vilagnezetetek ha belemenne egy nyugati szövetséges ország az alkuba .

De nekem.is sokminden sérti a szemem a mai világban mégis elfogadom az aberaciokat stb akor az amerikai liberális is néha törődjön bele az olyan dolgokba ami nem tetszik neki

2023. jan. 27. 14:11
 136/186 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=yrtlwx_YHRk

A Szovjetunió szétesésével mindenhol ölték egymást, valóságosan.

Ezen a montázson van minden, Karabah (Örményország - Azerbajdzsán), Grúzia, Oroszország (a Fehér Házba belelövetés, harckocsikkal), és Moldova is.

A transznyisztriai háború ezeknek az idiotizmusát demonstrálja, ott háborúzott mindenki, moldávok, oroszok, ukrán önkéntesek, doni kozákok, kubáni kozákok, és még román kozákok is. Az oroszok és az ukránok egy oldalon harcoltak. A doni kozákok és kubáni kozákok meg külön szeparatistáskodtak.

Tudtommal a középkorban voltak ilyen kozák szabadállamok, de vannak, ahol még él a kozák virtus, még a 21. században is, hogy ők sem Oroszországhoz, sem Ukrajnához nem kívánnak tartozni.

Ukrajna, Oroszország és társai olyan országok és népek, ahol be vannak oltva a demokrácia ellen, nem lehet számonkérni rajtuk nyugati normákat, én csak külső szemlélőként figyelem őket érdeklődéssel, nem tudom megérteni ezt az ukránok melletti kiállást, még akkor sem, amikor nyíltan és egyértelműen butulnak.

2023. jan. 27. 14:27
 137/186 anonim ***** válasza:
38%

"132# persze tudom aki más véleményen van

Az le van fizetve vagy populista diszno stb ismerjük ezt a fajta vélemény terrort ."

Igen így szoktad csinálni, egyből felcsapod a szótárt és dobálod a jelzőket.

Ha megnézed milyen energetikai függőségbe és most már káoszba tolta Németorszagot Schröder és a Mutti valamit hozzárakod azokat a német hadsereg leépítéséről szólö kritikákat amiket Jeffrey Spendertől is olvashatsz akkor 15-20 év távlataban visszamenőleg kirajzolható néhány folyamat iránya és látható az oka. Persze utólag mindenki okos.

Ezt meg sem nézni csak egyből véleményterrort kiálltani...

2023. jan. 27. 15:10
 138/186 anonim ***** válasza:
38%
Spender ügynök: te okosabb vagy azért ennél. Scholz 1 éve kancellár, mindent örökölt majd a 3. hónapjában jött a háború és az energetikai problémák. Politikusként nincs egyszerű dolgod, ha belekényszerülsz valamibe amit örököltél.
2023. jan. 27. 15:13
 139/186 A kérdező kommentje:

137 # mond ki számított erre ?

Hogy 1 év alatt kb világháború előtti alapotba sulyed a kapcsolat az oroszokkal ?

Főleg 2014 előtt minek kellet volna erős német hadsereg. minek ?

Én amúgy a háború előtt is gyanakodtam hogy előbb utóbb ebből konfliktus lesz .

De itt a gyakorin is kerdezgettem 90 százalék leoltott hogy úgyse merik megtenni meg hogy ez túl nagyszabású lenne Meg hogy vannak más eszközök stb

Mindig azt mondjátok lehetlen, aztán mégis megtortenik a remalom.

Covidot se hitetek volna el 2018 hogy ez lesz .bolondnak nézztetek volna.

Aztán egyszer csak történik valami valahol aztán már nemcsak agymenes .

És igazam lett .

2023. jan. 27. 15:23
 140/186 Jeffrey Spender ***** válasza:
100%

A Német Hadsereg leépítése az nem Schröder meg Merkel Mutti problémája, hanem már 1961-ben megcsinálták, akkor még hol voltak ezek ?

A Leopárd 1-es és társai szélsőséges koncepció mentén tervezett és alkalmatlan harckocsik voltak. Az F-104-es Starfighter-ből meg élvezettel vették meg a szart.

Továbbá 1961-ben fogadták el a Gesetz über die Kontrolle von Kriegswaffen, KWKG nevű törvényt, a A támadófegyverek ellenőrzéséről szóló törvény, így fordítható le magyarra, és a továbbiakban 1966-ban, 1972-ben, 1982-ben, és végül 2000-ben dolgozták ki a „Politikai alapelveket” (Politische Grundsätze der Bundesregierung für den Export von Kriegswaffen und sonstigen Rüstungsgütern), további megerősítésként, és maximálisan betartva a rendelkezéseket.

És alkotmányba is beleírták, Soha többet háborút !

Szélsőségekben tudnak gondolkodni a németek, legyen hadsereg, energetika, ideológia, vagy bármi.

2023. jan. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!