Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha letiltottak 1 gépen 2...

Ha letiltottak 1 gépen 2 kivételével minden weboldalt, hogy ne tudjak folyamatosan netezni akkor tudok tenni valamit ellene?

Figyelt kérdés

ezt irja ki:

The requested Web page has been blocked by your system administrator.

Please contact your system administrator for further information.

segitsetek! :DDD

2009. febr. 28. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj egy rekesz sört a rendszergazdának, az sokmindent megold :)
2009. febr. 28. 17:39
 2/10 A kérdező kommentje:
hát sajnos az nem fog menni,mert tegnap anyám kérte meg hogy csinálja meg szoval nem hiszem hogy visszaállitaná a dolgokat akármennyi sört kap :D
2009. febr. 28. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Rakd újra a géped! Vagy törd fel a rendszergazda jelszavát és tötöld ki onnan ilyen program: nocrack kiírod lemezre nyomogatod a f12 és kiadja a jelszavát.
2009. febr. 28. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Semelyik böngészővel nem engedi megnyitni?
2009. febr. 28. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Esetleg még ezzel próbálkoznék:

[link]

Ez a Windows újratelepítés helyett lenne jó.

De nem biztos,hogy segít.Csak akkor,ha a Windowsoddal csinált valamit.Meg persze akkor,ha tudsz programokat telepíteni,nem lett letiltva az is.

2009. febr. 28. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
"A 2008.04.24-én megjelent Ubuntu Hardy 8.04 LTS minden eddiginél egyszerűbb telepítési módot biztosít a „kezdő” felhasználók számára. Immáron tartalmazza alapból a Wubi Installert ( [link] ami lehetővé teszi hogy Windows alá, egy flat-fileba telepítsük a rendszert, a Windows bootloader-ével indítsuk, és a szokásos Windows-módszerrel uninstalláljuk, ha szeretnénk. Így nem kell félni hogy particionáláskor bármi kárt tesz az ember a rendszerben, illetve a meglévő partícióinkat sem kell megbolygatni. Ezt a viszonylag új módszert szeretném bemutatni."
2009. febr. 28. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:

melyik az a 2 oldal?:D

mert, ha a hidemyass.com közte van akkor nyert ügyed van:D

Egyébként ez valami szoftveres blockolás lehet, lődd ki a gyanús programokat a feladatkezelőből, vagy start menü--> futtatás: ide beírod, hogy cmd, ezután bejön egy fekete ablak, ide beírod, hogy ner user Rendszergazda *

Engert nyomsz és megadod a randszergazda új jelszavát, amivel ki tudod kapcsolni a blokkoló prg-t

2009. márc. 1. 01:05
 8/10 anonim ***** válasza:

net user Rendszergazda *

utolsó voltam csak így visszaolvasva rájöttem h elb.tam tegnap

2009. márc. 1. 23:06
 9/10 A kérdező kommentje:
kösziköszi
2009. márc. 2. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
free proxy, a legegyszerűbb.
2010. dec. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!