Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?
Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.
40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.
# 180
McClane, te ki vagy, mi vagy, hogy kémkedsz utánam ?
Hát ha nem írtad le egyik kérdésbe se a keresztneved és tudják.az tényleg azt jelenti hogy McClenunk tényleg be van szervezve valahova,
Hirtelen megmagyarázna miért olyan fanatikus kommentelo.
McClane, ha hülyeség / hazugság, amit látok, hogy látod a saját tevékenységedet ?
Miért osztod az észt ekkora lelkierővel ebben a témában ?
Itt is van egy réteg, aki 24 / 7 kommentel, egésznap, gondolom nem várja a hétfő reggeli meló, vagy igen ?
Te nem közéjük tartozol ?
És nem egy történelmi és aktuálpolitikai témában simán lehet ellenvetéseket írni rád, te meg annyival söpröd le, hogy "Baromság / hülyeség". Hát igen, te mindent mindenkinél jobban tudsz, te vagy az abszolút igazság kizárólagos tudója, és engedheted meg magadnak ezt az arrogáns és antipatikus hangnemet.
És honnan tudod mások személyes adatait, és miért élsz vissza velük, úgy, hogy soha nem adtam meg ? Te élvezed ezt ?
Valószínű hogy IP cím alapján rá lehet keresni arra az eszközre amit használsz így valószínű nem.csak a keresztneved hanem a vezetéket is tudja és a lakohelyed .
De ez már durva.
Bizonyítja a teóriam hogy a Nyugat tele van bertrolokal akik a közösségi médiát a divatot a fogyasztási szokásokat is befolyásolják.
Lehet itt a gyakorin is ír + meg még 20 másik oldalon nem sok idő befektetés és sok emberhez eljut.
Egy jól szervezet kisebbség mindig tudja irányítani a szervezetlen többségét.
# 71
" Én nyugaton sem találkoztam még lmbtq propagandával, pedig jártam már európai országban. "
hát hogy ezeket dobja fel az fb reklámba, pedig én semmi ilyen LMBT dologgal nem foglalkozom, de attól még ellenszenves ez a téma XD
És ráadásként az EU finanszírozza :D
" Az megfordult már a fejedben, hogy Putyin családja miért Svájcban él? Putyin oligarchái miért nyugaton élnek? Ha a csilliárdosoknak nem jó ami otthon van, akkor szerinted a többieknek? "
Mert Oroszország 80 %-a a tajgán fekszik, és ott mihez lehet kezdeni ?
Amúgy ilyen hozzáállással Kanada 90 %-a is miért lakatlan ? A politikai rendszer hibája, vagy szimplán nem jó földrajzi - éghajlati adottságú az országuk ?
" Az azt jelenti, hogy Európába oda mész ahova akarsz. Oroszországból ez nem lehetséges, vízum kellett most meg már el sem hagyhatod az országot. "
Ha az USA-ból akarsz Kanadába menni, vagy fordítva, akkor is a hivatalos határkelők valamelyikén teheted meg azt, nem pedig azt, nem pedig a zöldhatáron.
It is illegal to cross the border outside border controls, as anyone crossing the border must be checked per immigration[30][31] and customs laws.[32][33]
Canadian law requires that all persons entering Canada carry proof of citizenship and identity. A valid U.S. passport, passport card, or NEXUS card satisfies these requirements for U.S. citizens. Children under 16 only need proof of U.S. citizenship.
Hogy neked a határellenőrzés az miért jelent diktatúrát ?
Te egyre nagyobb demagógiákkal élsz, csak hogy ez mire jó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!