Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnaban az USA kivételével...

Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?

Figyelt kérdés

Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.

40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.

2023. jan. 16. 22:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/186 anonim ***** válasza:
41%

"Amúgy ez az oroszorszag azért nem a szovjetunio nem ugyan az a rendszer se."

Háát pedig egyre inkább ugyanaz.

Én nyugaton sem találkoztam még lmbtq propagandával, pedig jártam már európai országban.

"Igen ha a 89 komcsi időszakot és az akkori nyugati időszakot nézzük nyilván jobb a Nyugat de a mai világ más."

Az megfordult már a fejedben, hogy Putyin családja miért Svájcban él? Putyin oligarchái miért nyugaton élnek? Ha a csilliárdosoknak nem jó ami otthon van, akkor szerinted a többieknek?

"Az hogy elmegyek egy tengerpartra vagy a hegyekbe nem jelenti"

Az azt jelenti, hogy Európába oda mész ahova akarsz. Oroszországból ez nem lehetséges, vízum kellett most meg már el sem hagyhatod az országot.

Ha a politikát nem is tanulmányozod, azért némi qvalitatív eltérést csak észrevettél Bosznia és Ausztria között nem? Infrastruktura? Szolgáltatások minősége? Rendezettség? Szolgáltatások elérhetősége? Csak nem csukott szemmel jártál...

2023. jan. 19. 23:03
 72/186 A kérdező kommentje:

Van különbség persze ausztria rendezett nincs szemét sehol még nincsenek romos épületek egyértelmű hogy jobb de én nem biztos hogy ott akarnék élni.

Sokkal magasabb a minőségi követelmény ott elvarjak hogy igenis nézzen ki valami valahogy .

Boszniában még látszódnak a golyó nyomok egyes épületeken. Amúgy vadregenyes gyönyörű tiszta hegyek patakok .

Olcsó szállás.

De vannak meg istenhata mögötti faluk én azért ezt is szeretem a vad természetet.

Inkább Bosznia ha eltekintunk a munkavalalastol .😀

2023. jan. 19. 23:11
 73/186 anonim ***** válasza:
55%

Olcsó szállás magyar bérből. És bosnyák bérből?

Tehát Ausztria láthatóan rendezettebb. Hidd el, ha felmész az Alpokba ott is találsz vadregényes tájat, főleg ha bírod tüdővel 3000m felett is :)

2023. jan. 19. 23:15
 74/186 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki belül más nem mindenkinek jön be a túlzott rendezetseg .én láttam ezt is azt is .

Csaladban is van aki szegény mint a templom egere ugy is el rendetlen .de van aki meg külföldre mászkál meg vitorlázgat Balatonon meg külföldön stb full rendezet az egész élete . Kinek mi a fontos .

Mi magyarok sose leszünk olyanok mint a németek. De a Balkáni mentalitásnal szorgalmasabbak vagyunk.

Itt lévő ukránokal is találkoztam akár hiszed akár nem a háború előtt is rengetegen dolgoztak itt a kornyekemen munkamoraljukkal nincs baj csak az alkohol fogyasztás kicsit sok

Szorgos nép. Akár az orosz kár hogy ennyire mérgező a politika .

Ezért jó az egyeduralom válaszunk 20 30 évig egy vezért és nincs vita

2023. jan. 19. 23:33
 75/186 anonim ***** válasza:
100%
Johny a földtörvény nem propaganda, tényleg kiárúsították külföldieknek. Érdekes amúgy, hogy nagyon sok olyan ember mond véleményt aki nem tudja mi zajlik.
2023. jan. 20. 09:13
 76/186 anonim ***** válasza:
55%
Belinkelnéd nekünk a jelenleg hatályos ukrán földtörvényt?
2023. jan. 20. 11:39
 77/186 anonim ***** válasza:
100%

"2017 szeptember elseje óta Ukrajna az Európai Unió társult országa, ami egy megállapodáson nyugszik. Ez szabályozza többek között a nemzeti kisebbségekkel szemben tanúsítanak magatartást, nagyjából úgy, ahogy a tagállamok esetében is, elsősorban a megkülönböztetés tilalmát Aztán felettébb különös, hogy szeptember 1-je után azonnal, már szeptember 5-én megalkották azt az oktatási törvényt, amelynek 7. cikkelyében jócskán korlátozzák a magyar nyelven való oktatást; erre jött a nyelvtörvény a további jogszűkítésekkel, majd az őshonos kisebbségekre vonatkozó szabályozás, amiben a magyarokat nem ismerték el őshonos közösségnek. Aztán jött a régiók kialakítása, és most jött decemberben a nemzeti kisebbségekre vonatkozó törvény, amely a többi között azt tartalmazza, hogy a kisebbségeknek kötelező asszimilálódnia. Ez,

ahhoz képest, hogy az 1992-és törvény még kulturális autonómiáról is szól, különösen nagy visszalépés, jogszűkítés!"

2023. jan. 20. 19:53
 78/186 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki már usa is javasolja hogy adjak fel Bahmutot .gondolom a közben kibontakozo zaporozse terület elleni támadás ellen kellenének a csapatok .

A nyugati segélyek mire odaerkeznek meg kikepzik új egységeket maximum tavaszra lesznek bevethetoek .

Kíváncsi leszek mit választ zelenszky elengedi Bahmutott vagy engedi hogy hátulról akár mélyen betörjenek az országba?

Nehéz döntés.

2023. jan. 20. 21:32
 79/186 anonim ***** válasza:
55%

"A nyugati segélyek mire odaerkeznek meg kikepzik új egységeket maximum tavaszra lesznek bevethetoek ."

Már tavaly elkezdődtek a kiképzések több országban is. Az amcsiknál az ukrán pilóták átképzése már tavaly nyáron elindult :)

2023. jan. 20. 21:45
 80/186 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, már évekkel korábban is elkezdődött.
2023. jan. 20. 21:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!