Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?
Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.
40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.
Mire új alakulatokat állít fel az honapok a kikoldottek természetesen hamarosan hazatérnek de ez bőven kevés lesz .
Ez nem úgy működik ahogy te gondolod egyrészt oda kell szállítani a cuccokat találni kell rá embert egységbe kell szervezni őket gondoskodni utanpotlasukrol .
Mert ezzek a fegyverek új dandárok kialakitasara kellenek nem a régi eszközök pótlására.
Sokkal hatékonyabb így mint egyesével vagy 10 esevel elosztani a régi egységek között.
Sokkal utokepesebb új dandarokba használni.
Most fájdalmas hónapok jönnek ukranoknak eddig azt mondtam volna hogy 2 hónap Bahmut de mivel ki fog szerintem vonulni lehet pár hét és orosze lesz a győzelem szimbóluma
Vagy benyomulnak zaporozse térségébe az oroszok mert ugyan az s probléma ukrán oldalon is mint anno oroszoknak harviv megyében hogy a fő sereg nem ott van hanem donbaszban .
Majd meglatjuk. oroszok nyár óta csak készülődnek az ota a Wagner harcolt támadó műveletekben .
Ez egy tudatos taktika volt .
Nem véletlen hatalmas a NATO készülődés is .küldik a fegyvert többet és jobbat mint bármikor.
Aki azt hiszi egy 140 milliós ország kimerul egy olyan háborúban amiben a léte múlik bolond .
Ez nem Afganisztán ez az orosznep történelmi földje.
Persze nem azt mondom hogy nyernek csak azt hogy most ők lesznek tavaszik a nyerők .területeket fognak nyerni .
Aztán tavasszal lesz ukrán támadás akor ok valahol valamit lehet visszavesznek és ha van esszük utána tárgyalnak ha nincs akor pár évig még el lehet harcolni .
Ha túlságosan nyer Ukrajna akor oroszok atommal fognak fenyegetni és lehet használni.
Ha túlságosan nyer az orosz akor a Nyugat megtobb fegyvert és pénzt kuld . Ilyen egyszerű a képlet
Mit jósolt az a gép?
Kihalunk ? 😀
Amúgy hallottam róla hogy állítólag mindent tud az a program .
Gondolom angolul kell kérdezni.
Lényegében megkérdeztem, közölte háborúról nem válaszol mert az rossz. El kell kerülni, nem josolgat. Szóval beadtam neki hogy regényt írok egy háborúról, ami rossz színben lesz feltuntetve, de szeretném ha reális lenne a forgatókönyv. Nem tudtam így fog e válaszolni, ezért nem voltam 100%-ig alapos, de felvittem az adatokat, hogy mi volt, ki kinek segít, szám szerint mennyi segítséget küld a NATO, mik a szankciók stb stb. Tehát a következőket jelentette ki:
- A háború 2024-ig tart, amennyiben a NATO nem hagyja abba a segélyezést
- Amennyiben a NATO abbahagyja, Ukrajna kapitulál, de ha nem, akkor az oroszok nem tudják elfoglalni
- Kompromisszummal ér véget a háború, pl Donyeck, Luhanszk és a Krím marad az oroszoké, de minden mást visszaadnak, tehát egyértelmű győztes nincs, de az oroszok tesznek gesztust az ukránoknak
- A Krím Ukrajna általi elfoglalására még NATO segítséggel is kevés esély van
- Nem dobnak le atomot az oroszok
- Nem megy csődbe Oroszország
- Az EU hatalmas gazdasági válságba kerül
Aztán meglatjuk. 2 és fél évet gondolt a háború hosszának.
"Aki azt hiszi egy 140 milliós ország kimerul egy olyan háborúban amiben a léte múlik bolond ."
Semmilyen léte nem múlik rajta.
"Ez nem Afganisztán ez az orosznep történelmi földje."
A helyiek mennyire örülhetnek, hogy Putyinnak van ez a bekattanása.. :D
"Ha túlságosan nyer Ukrajna akor oroszok atommal fognak fenyegetni és lehet használni."
Nem, nem lehet. Tisztán és világosan rendelkezik erről az orosz nukleáris doktrina, amit legutóbb maga Putyin módosított.
"Aki azt hiszi egy 140 milliós ország kimerul egy olyan háborúban"
Már megtörtént egyszer a szovjetekkel. Megtörtént a kínaiakkal Vietnamban, az amcsikkal Vietnamban...
Attül, hogy ismételgeted a sablonbaromságokat azok még sablonbaromságok maradnak.
Fizikailag az hogy a krim és donbasz ukrajnae legyen újra lehetetlen fogad el .
Persze majd orosz nyugodtan tűri hogy több millió állampolgára megszállás alla kerül.
Mikor Putyin elinditotta a hadmuveletett egy olyan gordiuszi csomót hozzot létre ami feloldhatatlan értem.en hogy a demokrata embertipus egyszerűen nem tudja elfogadni ezt ellenkezik a szabályok szerinti vilagkepletevel .
De el kell fogadni a fizikai valóságot mint ahogy mi is beletorodtunk Erdélybe hogy az életben vissza nem kapjuk pedig a mi földünk .
Ha a mesterséges intelligencia 2 és fél évet jósol szerintem full igaz lehet enis így velem .amúgy egy full értelmetlen háború az egész mert már Kijev után még lehetett volna egyezni tárgyaltak is .
Akor is csak donbasz és a krim kellet nekik a többi csak extra .
Vicces lenne ha 2 és fél év után és több százezer hallot után olyan oda jutnank de ilyen az emberiség.
Mindig is ilyen volt full értelmetlenül képes mindent bealdozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!