Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnaban az USA kivételével...

Ukrajnaban az USA kivételével tudott volna bármelyik ország katonai győzelmet aratni,ha folyamatos hadianyag ellátást kap ukrajna?

Figyelt kérdés

Sokan szidják az oroszokat de ez mindegyik országnak sok lett volna talán usa és Kína kivételével.

40 milliós fanatikus jól felfegyverzett ország védekezésben nem kicsi feladat.

2023. jan. 16. 22:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:
55%

Én a 10 éves reggemmel és 25 000 válaszommal SZBU ügynök vagyok, te aki egy egyszerű eldöntendő kérdésre nem vagy hajlandó válaszolni és csak a rizsát nyomot, na te biztosan nem vagy bértroll :D

"Ukrajna várhatott volna 2 evet és leszavaza ennyi."

Mi is várhattunk volna '56-ban és végül is vártunk is még 40 évet, igaz?

"Aztán 4 év múlva újra nyertek volna a russzkik"

Náluk 5 évente van választás.

Furcsa, hogy 2014-ben volt egy választás és ez után a ciklus után volt 2019-ben még egy választás. A te logikád szerint 2019-ben már Janukovicsnak vagy az oroszpártiaknak vissza kellett volna térnie, de az ukránok Zelenszkit szavazták meg, 3 évvel a háború és a mostani pénzosztás előtt. A felvetésed megint nem korrelál a valósággal.

2023. jan. 19. 21:55
 62/186 anonim ***** válasza:
100%

"Ukrajna várhatott volna 2 evet és leszavaza ennyi."

Nem, mert megegyeztek, hogy előre hozott választások lesznek, cserébe Jankovics maradhat addig. Alá írta ő is, aztán...

2023. jan. 19. 22:01
 63/186 A kérdező kommentje:

Mert közben volt egy háború 14 15 ben nyilván egy háborús konfliktus és egy lejarato kampány után nem fog hatalomra jutni orosz párt.

Amúgy most ha joltudom mar be is tiltották őket erről mi a véleményed?

Amúgy nem akarlak lebuktatni remelem holnap nem vissztek el egy fekete autóban .én csak amatőr oroszbarat vagyok nem vagyok háborús ellenség. 😀 nem kell bántani 😀

2023. jan. 19. 22:03
 64/186 anonim ***** válasza:
100%

"Furcsa, hogy 2014-ben volt egy választás és ez után a ciklus után volt 2019-ben még egy választás. A te logikád szerint 2019-ben már Janukovicsnak vagy az oroszpártiaknak vissza kellett volna térnie, de az ukránok Zelenszkit szavazták meg, 3 évvel a háború és a mostani pénzosztás előtt. A felvetésed megint nem korrelál a valósággal."

Ezert volt olyan eszetlen ez a háború, mert előtte Zelensky támogatottsága a 0 felé haladt, az oroszbarat ellenzéki jelölt meg az egyik legnepszerubb volt. Persze jöttek a nyilatkozatok nyugatról, hogy nem szabad engedni, hogy ő legyen a következő (mint az olasz választásnál ugye), de akkor is. Megvolt az esélye az ismételt oldal váltásnak.

2023. jan. 19. 22:04
 65/186 anonim ***** válasza:
55%

"Mert közben volt egy háború 14 15 ben nyilván egy háborús konfliktus és egy lejarato kampány után nem fog hatalomra jutni orosz párt."

Megint csúsztatsz.

2014 február 21-én Janukovics aláírja az előrehozott választásokra vonatkozó rendelet

2014 február 22-én mentették fel (alkotmányellenesen) Janukovicsot

2014 február 28-án vonultak be a Krímbe az oroszok

2014 áprilisában indultak a donyecki felkelések ahol kijelentették, hogy május 11-ig csatlakoznak az orosz föderációhoz úgy, hogy a választások már ki voltak írva májusra.

Az előrehozott választásokról döntöttek a háború előtt. A választások előtt Oroszország megszállta a Krímet és kirobbantott egy polgárháborút.

Erre te azt írod ilyen környezetben " nem fog hatalomhoz jutni orosz párt" . Hát normális országban bebszna, ha ilyenkor valaki a megszállókra szavazna, az hazaárulás.

"én csak amatőr oroszbarat"

Aki összevissza terel és hazudozik, ráadásul erősen hazaáruló hajlamú is. Nekem is jutott néhány év a népköztársaságból és máig nem értem az 1945-1989-es időszak után, hogy lehet valaki Magyarországon oroszbarát. Nettó nemzetgyalázásnak tartom, hogy társadalmilag ide jutottunk.

2023. jan. 19. 22:21
 66/186 A kérdező kommentje:

A Nyugat kiprovokalta ezzel a NATO csatlakozás dologgal de mondjuk mi úgyis megvetoztuk volna vagy a törökök szóval ezt én se értem.

Valami gazdasági dolgot sejtek a háttérben lehet az USA (usa üzletemberek) felvasarolta az ukrán földeket foldgaz termelést stb

2023. jan. 19. 22:23
 67/186 A kérdező kommentje:

65# egyrészt én meg nem éltem 89 ben másrészt jobban utalom a nyugati rendszert mint a keletieket

Nagyon sok dolog nem szimpatikus nyugaton .

Kina és oroszorszag szimpatikusabb bár nekik is vannak hibaik.

Főleg a kepmutatas.es a manipuláció ami nyugatban nem tetszik az hogy nekik mindent lehet más országoknak meg nem .

Ez a kettős merce

2023. jan. 19. 22:28
 68/186 anonim ***** válasza:
100%

"Nettó nemzetgyalázásnak tartom, hogy társadalmilag ide jutottunk."

Látod én ugyanígy érzek, amikor minket néznek semmibe a saját honfitársaink is a Nyugattal karöltve. Bár annyi, hogy az orosz politikát is utálom :D

2023. jan. 19. 22:34
 69/186 anonim ***** válasza:
55%

"A Nyugat kiprovokalta ezzel a NATO csatlakozás dologgal de mondjuk mi úgyis megvetoztuk volna vagy a törökök szóval ezt én se értem."

A NATO csatlakozást nem lehet kiprovokálni. Erre jelentkezni kell,a csatlakozásról népszavazást tartanak és ha a nép úgy dönt akkor elindítja a kormány a folyamatot ami több év, ha egyáltalán a NATO országok rábólintanak. Ez nálunk is így történt. Elmentünk népszavazni, beikszeltük hogy igen, csatlakozzunk ( ugyanúgy ahogy az EUnál is ) és csatlakoztunk. Erről neked ezek szerint fogalmad sincs?

"Valami gazdasági dolgot sejtek a háttérben lehet az USA (usa üzletemberek) felvasarolta az ukrán földeket foldgaz termelést stb"

Ez orosz konteo. Nem vásárolták fel a földeket és a termést. Az ukránok jelentős gázmezőket találtad Donbasszban és a Fekete-tenger alatt, amivel gázexportőrök lettek volna és beszálltak volna az európai gázellátásba. Ezután jött a Maidan, majd a Krím annektálása ahol az oroszok elfoglalták az ukránok tengeri gázkútjait is, halló. Erről sem tudtál? Az ukrán gázmezőket 2014-óta az oroszok termelik ki és adják el Európának a gázt...

"65# egyrészt én meg nem éltem 89 ben másrészt jobban utalom a nyugati rendszert mint a keletieket"

Jajj, hát akkor ez a baj bakker. Fogalmad sincs mekkora foshúgy az egész keleti szemét. :D

"Kina és oroszorszag szimpatikusabb bár nekik is vannak hibaik."

jah, önkényuralmi rendszer, elnyomás, éhbér, sz@r infrastruktura, személyiségi jogok korlátozása stb...

"Főleg a kepmutatas.es a manipuláció ami nyugatban nem tetszik az hogy nekik mindent lehet más országoknak meg nem ."

Konkretizáld már melyik nyugati országra gondolsz. Tudod ha elég sokáig mész nyugatra, akkor visszatérsz ugyanide :)

Hát akkor most már tudjuk mi a gond. Fiatal vagy, semmit nem tapasztaltál a régi dolgokból, a romantikus propagandafaxságok meg elborítják az agyad. Nyugi, nem te vagy az egyetlen. :D

Melyik nyugati országban jártál eddig és melyik keletiben?

2023. jan. 19. 22:37
 70/186 A kérdező kommentje:

Az hogy elmegyek egy tengerpartra vagy a hegyekbe nem jelenti hogy a politikajuk is tanulmanyozom 😀

Európán kívül még nem voltam .

Ausztria .Horvátország Bossznia Szlovákia.

És kiskoromban Törökország. Eddig ennyi volt ennyi jutott 😀

Amúgy ez az oroszorszag azért nem a szovjetunio nem ugyan az a rendszer se .

Most ami volt 89 előtt még most azt nem lehet összehasonlítani .

Igen ha a 89 komcsi időszakot és az akkori nyugati időszakot nézzük nyilván jobb a Nyugat de a mai világ más.

Akor a Nyugat is normális volt nem volt tele lmbtq még színes propagandával és nők is ugyan úgy voltak mint a mi 89 előtti rendszerünkben.

Utána vált egy aberaciova a Nyugat talán 2000 évek ben

2023. jan. 19. 22:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!