Van olyan ország, ahol vallási szertartással összeadják az LMBTQ+ párokat az alábbi vallások? Támogatnád, hogy itt is legyen ilyen?
"Egyébként Ausztriában voltam már templomban és csurig volt... Igen, kongott az ürességtől... Bár te biztosan statisztikát csináltál erről."
Hülye vagy-vagy idióta vagy kedves kérdező, esetleg nem szedted be a gyógyszereidet, miközben pszichotikus állapotban irkálsz?
Iróniának szántam, viszont nálad kibújt a szög a zsákból. Nem vagy más te sem, mint egy személyeskedő, dühkezelési problémás, szitkozódó, bunkó, tahó, mocskos szájú, aki bár interneten nagyon jól tudja osztani az észt és tud okoskodni minden témában (az életét is szinte itt éli), például a vallás témakörében is, de valószínűsíthetően nem igazán olvasott teológiai, vallástudományos, illetve vallásfilozófiai könyveket.
Köszönöm szépen, én ezzel le is zártam, mert méltónak sem talállak utólag arra, hogy leírjam azokat, amiket leírtam. Mindegy.
"Én hol írtam sértő, bunkó jelzőt vagy melléknevet?"
Itt pl:
"Nem vagy más te sem, mint egy személyeskedő, dühkezelési problémás, szitkozódó, bunkó, tahó, mocskos szájú..."
Ebben mi sértő vagy bunkó? Semmi trágár kifejezést nem használtam.
Ugye nem kell szavanként venni?
Személyeskedő: A vitában érvek helyett, a vitapartner személyébe köt bele.
Dühkezelési problémás: Nem bírja az érzelmeit, azon belül is a haragot mérsékelni.
Szitkozódó: Trágár, erősen sértő kifejezésekkel dobálózó.
Bunkó: Erősen sértő módon viselkedő, illetlen, tapló, tapintatlan stb.
Tahó: A bunkóval nagyjából azonos jelentésű.
Mocskos szájú: Csúnyán beszélő, káromkodó, káromló ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!