Tényleg meghalt a beoltott Tiffany Dover nővér, mi lett vele?
Én nem tudom, ahogy senki sem tudja biztosan. Mi ez a hírzárlat körülötte?
Hogyhogy nem lehet elérni és ténylegesen megbizonyosodni, miért titkolózik körülötte a külföldi politika?
És a magyar médiában erről miért nem adnak hírt?
Nem kellene itthon is bemutatni, hogy milyen "csodás" következményekkel jártak az első covid elleni oltások?
Van valami hír róla? (Nem az alteregójáról, akit betettek a helyére...)
284: Nem vagyok látnok, de látom, hogy milyen nevetségesen viselkedtek :D
Az meg, hogy egy noname senki itt sérteget engem összevissza tudatlanul, hogy nekem milyen életem van, baromira nem ugyanaz a szituáció, mint amikor tízezrek csődülnek a világ minden tájáról a facebook falamra (sőt, nemcsak oda, hanem az instagrammomra is). Hidd el, hogy még itt is nehezemre esik sokszor válaszolni, mert fárasztóan hülyék gyülekezete ez az oldal, főleg a vírus meg az oltások kapcsán. Értelmetlen bármit is írni nektek.
Beadatta az oltást, a halálhíre terjeng, ő pedig nem adott konkrét cáfolatot (pl. az egyik közösségi oldalán bejelentkezhetett volna egy pár másodperc erejéig, ez lett volna a legegyszerűbb és a legegyértelműbb, mégsem történt meg).
Ha ne adj' Isten elhunyt, az nem jelenti azt, hogy mindenki bele fog halni az oltásba. Itthon is beoltottak már embereket, halálhírről még nem hallottunk.
Ha elhunyt a nővér, ha nem, egyáltalán nem titok, hogy lehet halálos kimenetele a vakcinának, ha esetleg olyan mellékhatást vált ki. Erre meg van az esély. Orvosok sem tagadják. Tv-ben is elmondják az orvosok.
Szóval nem fog mindenki belehalni, de okozhat halált.
És továbbra is sokan érdeklődnek iránta, mert nekik még nem hamis az igazsagerzetuk. ;) Tudják, hogy ennek ez a rendje. A rendőr is tudott magáról életjelet adni a kórházból, nehogy már ő ne tudjon. El vagy te tévedve 2o2-es.
És megint magadnak mondasz ellent, mint hogyan az előbb, mert annak ellenére, hogy nehezedre esik írni, konkrétan minden második hozzászólás a tiéd lassan. :D Mondom én, legalább valamiben jó vagy.
Egyébként azt nem sertésnek szántam, viszont eléggé érdekes volt rá az első reakciód. Ezek olyan dolgok amiket nem tudunk megállni, akaratunk ellenére teszünk. Ha Tiffany valóban itt lenne, már rég tett volna érte, hogy ne hívja fel magára a figyelmet. De nem baj, hidd csak azt, hogy el akár volna ebből a szörnyű világból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!