Tényleg meghalt a beoltott Tiffany Dover nővér, mi lett vele?
Én nem tudom, ahogy senki sem tudja biztosan. Mi ez a hírzárlat körülötte?
Hogyhogy nem lehet elérni és ténylegesen megbizonyosodni, miért titkolózik körülötte a külföldi politika?
És a magyar médiában erről miért nem adnak hírt?
Nem kellene itthon is bemutatni, hogy milyen "csodás" következményekkel jártak az első covid elleni oltások?
Van valami hír róla? (Nem az alteregójáról, akit betettek a helyére...)
Valóban, ezért elnézést is kérek.
Viszont amihez valaki totál zokni, abba ne szóljon már bele olyan szinten, hogy tömegeket (főleg tanulatlan, alacsonyabb társadalmi rétegből származókat) tud ezzel manipulálni, és VESZÉLYBE SODORNI!
Ugye vágod hogy lehet hogy épp olyan embert is lebeszélsz az oltásról, aki majd belehal emiatt a fertőzésbe? Csak sose derül ki sajnos, így nem kell elszámolni a lelkiismereteddel.
Ez sem érv, hogy ne szóljon bele mert nem azt tanulta.... sok emberről tudok, aki érettségi nélkül olyan munkakört tölt be, amit mások hosszú évek tanulása után tehetnének meg, és tehetősek. Az, hogy valaki nem egy adott szakmán belül helyezkedett el, nem azt jelenti, hogy nincs rálátása a dolgokra. ;)
Valamint nagyon sok orvos van az oltás ellen, nem feltétlen konteósok...
Nem tudom téged fizetnek-e de próbáld picit komplexebben látni a dolgokat. Rengeteg minden más IS van a víruson és a vakcinán kívül, amiről nem beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!