Tényleg meghalt a beoltott Tiffany Dover nővér, mi lett vele?
Én nem tudom, ahogy senki sem tudja biztosan. Mi ez a hírzárlat körülötte?
Hogyhogy nem lehet elérni és ténylegesen megbizonyosodni, miért titkolózik körülötte a külföldi politika?
És a magyar médiában erről miért nem adnak hírt?
Nem kellene itthon is bemutatni, hogy milyen "csodás" következményekkel jártak az első covid elleni oltások?
Van valami hír róla? (Nem az alteregójáról, akit betettek a helyére...)
Nem tudom, hogy ennyire hülye vagy, esetleg szándékosan terjesztesz rémhíreket de remélem az összes utóbbi embert a karma meg fogja jutalmazni a tetteiért.
Miért nem azokat az angol nyelvű híreket linkeled be, amelyek cáfolják, hogy meghalt?
Nem tudom mi van vele, de annyit már megtanultam az interneten, hogy minden hírt fenntartásokkal kezelek, rengeteg álhír is kering a világhálón... ha majd valamelyik hivatalos hírportálon leközlik, akkor már hír lesz, addig csak szenzáció hajhászás, álhír.
Ha egy impresszum nélküli oldal lehozza, hogy meghalt, nincs okom kételkedni!
Ugyanezen oldalt szerint Soros Györgyöt őrizetbe került, mert az USÁ-ban elcsalták a választásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!