Mi van most Tiffany Dover-rel?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná: ő az az amerikai egészségügyi dolgozó, aki megkapta a vakcinát és utána elájult. Nem tudom mi van most vele. A face oldalát törölték, káosz van. Ha jól tudom kórházba vitték de semmi több.
Nyilván azért érdekel a dolog mert mi is fogunk abból a vakcinából kapni és jó lenne tudni, mi okozta azt, és hogy a vakcinának van-e közé hozzá.
#TiffanyDover
2020. dec. 21. 16:32
2/23 A kérdező kommentje:
Hát ez segített...
2020. dec. 21. 18:18
3/23 anonim válasza:
4/23 A kérdező kommentje:
Huh. Még szerencse hogy csak ennyi. Azért attól még egyre kevesebb a bizalmam a vakcinákban.....
2020. dec. 21. 21:19
5/23 anonim válasza:
Százból legalább egy-két ember akkor is elájul ha üres fecskendővel bököd meg.
7/23 anonim válasza:
Természetesen él és kutya baja:
8/23 anonim válasza:
Szerintem csak szeretne az egészből kimaradni, ha most elkezd válaszolgatni, celebeskedni sosem hagynák békén támadnák mindennel. Az oltásellenesek meg azt sem veszik észre, hogy ez a hejzet nekik kedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!