Mi van most Tiffany Dover-rel?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná: ő az az amerikai egészségügyi dolgozó, aki megkapta a vakcinát és utána elájult. Nem tudom mi van most vele. A face oldalát törölték, káosz van. Ha jól tudom kórházba vitték de semmi több.
Nyilván azért érdekel a dolog mert mi is fogunk abból a vakcinából kapni és jó lenne tudni, mi okozta azt, és hogy a vakcinának van-e közé hozzá.
#TiffanyDover
2020. dec. 21. 16:32
11/23 anonim válasza:
Nem halt meg, ez csak egy álhír, amit az oltásellenesek terjesztenek.
12/23 leo12345 válasza:
Nagyon úgy néz ki , hogy meghalt . Oltás óta nem jelentkezett . https://www.youtube.com/watch?v=rMAZlxW4qIc
13/23 anonim válasza:
Meghalt, elhamvasztották már, sőt el is temették szegényt azt az infót olvastam. mRNS vakcina, erre képes.
14/23 anonim válasza:
16:09: rosszul tudod. Soros György megette egy sátánista kannibálorgián.
16/23 anonim válasza:
17/23 anonim válasza:
10:50: na, ezt már vártam.
Igen, Dover 80 év feletti, és végstádiumú, súlyos betegségben szenvedett.
18/23 anonim válasza:
Igen, milyen döbbenetes az, hogyha haldokló embernek beadják az oltást, attól még nem lesz örök életű... Minden kérdést ezzel az indexes cikkel fogsz most végighaknizni?
19/23 anonim válasza:
17-es és még mit vártál? Az eszed nem várod? Ami képes megölni az nem természetes. Lehet valaki fiatalon is gyenge szervezetű ami egy erős szernél elő jöhet a tünet. Bár neked ezt nehéz felfogni...
20/23 anonim válasza:
14:42: a víz is képes megölni, tehát az sem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!