Oké, akkor írd le azt is, hogy ezen négy ország területeit hogyan osztották szét környező országok között (még csak nem is a győztes ország javára), illetve szuverén államokká, mindezt azért, mert elvesztettek egy háborút. El fogom fogadni a korrekciót, de hogy szokás lenne, azt még tíz példa esetén sem fogadnám el. Köszönöm.
2011. okt. 25. 15:45
42/156 anonim válasza:
Szerintem semmi jogod nincs ilyet kérni mert az eredeti válaszodban amire én reagáltam azt mondtad, hogy Magyarországon kívül nem lehet példát hozni terület csonkításra. Az, hogy ezt a szöveget most utólag hozzátetted az már csak szánalmas kapálózás, de teljesen mind1 mert már süllyedőben vagy:):D
2011. okt. 25. 15:48
43/156 Heckler válasza:
Szerintem meg fingod sincs, mert ötször kértem, és egyet sem tudtál írni, nem is fogsz, ha eddig nem tetted, szóval lépj tovább.
2011. okt. 25. 15:53
44/156 anonim válasza:
Én már írtam, 4 példát ahol terület csonkítás volt.
2011. okt. 25. 15:55
45/156 Heckler válasza:
Országneveket látok, példát nem. Le tudod írni, hogy melyik országot hogyan szabdalták fel? Igen, vagy nem?
2011. okt. 25. 15:56
46/156 anonim válasza:
Igen persze hogy letudnám. De mondtam, hogy nem fogom mert ha kicsit is jártas vagy a témában akkor tudnod kellene, ha pedig nem akkor utána:D kellene nézned. Mi vagyok én?? Tudakozó?
2011. okt. 25. 15:58
47/156 Heckler válasza:
Oké, tehát ez egy olyan szokás, amire nincs példa. Köszönöm még egyszer.
2011. okt. 25. 15:59
48/156 anonim válasza:
Van rá példa csak nem vagy képes felfogni:D
Elég szánalomra méltó vagy:D
2011. okt. 25. 16:00
49/156 Heckler válasza:
Akkor szánjál meg, és írjad azokat a példákat. Amit eddig összetrollkodtál, már leírhattál volna tízet is akár.
2011. okt. 25. 16:03
50/156 anonim válasza:
Írok egyet csak hogy megnyugodjon a kislány:D
A 2. világháború után a Lengyel határt kitolták nyugatra, Németország vesztére aki így szép területet vesztett, de a Lengyelek is elvesztették a Keleti országrészüket mert az meg kellett a Szovjetuniónak ütközőzónának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!