Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/156 Heckler ***** válasza:
30%
Oké, akkor írd le azt is, hogy ezen négy ország területeit hogyan osztották szét környező országok között (még csak nem is a győztes ország javára), illetve szuverén államokká, mindezt azért, mert elvesztettek egy háborút. El fogom fogadni a korrekciót, de hogy szokás lenne, azt még tíz példa esetén sem fogadnám el. Köszönöm.
2011. okt. 25. 15:45
 42/156 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi jogod nincs ilyet kérni mert az eredeti válaszodban amire én reagáltam azt mondtad, hogy Magyarországon kívül nem lehet példát hozni terület csonkításra. Az, hogy ezt a szöveget most utólag hozzátetted az már csak szánalmas kapálózás, de teljesen mind1 mert már süllyedőben vagy:):D
2011. okt. 25. 15:48
 43/156 Heckler ***** válasza:
18%
Szerintem meg fingod sincs, mert ötször kértem, és egyet sem tudtál írni, nem is fogsz, ha eddig nem tetted, szóval lépj tovább.
2011. okt. 25. 15:53
 44/156 anonim ***** válasza:
68%
Én már írtam, 4 példát ahol terület csonkítás volt.
2011. okt. 25. 15:55
 45/156 Heckler ***** válasza:
30%
Országneveket látok, példát nem. Le tudod írni, hogy melyik országot hogyan szabdalták fel? Igen, vagy nem?
2011. okt. 25. 15:56
 46/156 anonim ***** válasza:
62%
Igen persze hogy letudnám. De mondtam, hogy nem fogom mert ha kicsit is jártas vagy a témában akkor tudnod kellene, ha pedig nem akkor utána:D kellene nézned. Mi vagyok én?? Tudakozó?
2011. okt. 25. 15:58
 47/156 Heckler ***** válasza:
18%
Oké, tehát ez egy olyan szokás, amire nincs példa. Köszönöm még egyszer.
2011. okt. 25. 15:59
 48/156 anonim ***** válasza:
67%

Van rá példa csak nem vagy képes felfogni:D

Elég szánalomra méltó vagy:D

2011. okt. 25. 16:00
 49/156 Heckler ***** válasza:
18%
Akkor szánjál meg, és írjad azokat a példákat. Amit eddig összetrollkodtál, már leírhattál volna tízet is akár.
2011. okt. 25. 16:03
 50/156 anonim ***** válasza:
80%

Írok egyet csak hogy megnyugodjon a kislány:D

A 2. világháború után a Lengyel határt kitolták nyugatra, Németország vesztére aki így szép területet vesztett, de a Lengyelek is elvesztették a Keleti országrészüket mert az meg kellett a Szovjetuniónak ütközőzónának.

2011. okt. 25. 16:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!