Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/156 Heckler ***** válasza:
17%
Akkor fejezd be, amit elkezdtél. Írd le, hogyan állt hadban egy országgal Mexikó, Finnország és Lengyelország, és a végén hogyan adták oda a területeiket egy harmadik országnak.
2011. okt. 25. 15:08
 32/156 anonim ***** válasza:
40%

Na mi az. Fő a kis buksid mi?:)

Nem erről beszéltünk ha nem tűnt volna fel.

Te ezt írtad:

"ahogy szokás, megcsonkítottak... Ha megkérlek, mondanál még példákat erre a szokásra? Szerintem nem fog menni, de szerinted ez egy szokás."

Erre én mondtam pár példát. Ezt személyes sértésnek vetted. Nem tudom hogy jön ide a harmadik ország dolog. Gondolom te sem. :) A megcsonkításokról beszéltünk. Ezeket az országokat megcsonkították. Remélem így már világos.

A kedvedért viszont mondok 2 példát ami hirtelen eszembe jut.

Csehország a 2. világháború előtt. Németország a 2. világháború után.

Remélem így jó:)

2011. okt. 25. 15:15
 33/156 Heckler ***** válasza:
30%
Nem fő a buksim, mert végül csak nem írtál semmit. Konkrétan milyen területeket vesztettek el, és kinek ítélték oda? Azt meg sem említem, hogy Magyarország területeit nem győztes országoknak adták oda, egyszerűen csak felaprították.
2011. okt. 25. 15:19
 34/156 anonim ***** válasza:
58%

Arról már végkép nem tehetek ha olyan buta vagy, hogy nem tudod mi történt Csehországgal, vagy Németországgal a háború előtt és után. Vagy, hogy Mexikó milyen területeket veszített. Erről csak a tanáraid és a te személyes lustaságod tehet. Most komolyan azt gondolod, hogy mindent bepötyögök neked szépen csak azért, hogy utána azt mond nem írtam semmit?? Esetleg nézz utána. Ha már vitatkozol egy témáról akkor legyen is róla valami fogalmad, ne másoknak kelljen elmagyarázni mindent.

Ne legyél nevetséges. :D

2011. okt. 25. 15:28
 35/156 Heckler ***** válasza:
30%
De csak nem írtad le még mindig...
2011. okt. 25. 15:29
 36/156 anonim ***** válasza:
60%
Mit is kellene leírnom?:) Tényleg ezzel védekezel amikor ezt neked is tudnod kellene?:D Elég gyerekes vagy.:)
2011. okt. 25. 15:31
 37/156 Heckler ***** válasza:
30%
Az előbb azt írtad, hogy korrigálni jöttél, akkor korrigálj. Már egy oldal lement a kötekvéssel, de még mindig nem lettem korrigálva.
2011. okt. 25. 15:33
 38/156 anonim ***** válasza:
60%

Én már korrigáltam:

"ahogy szokás, megcsonkítottak... Ha megkérlek, mondanál még példákat erre a szokásra? Szerintem nem fog menni, de szerinted ez egy szokás. "

Te ezt írtad. Én hoztam rá pár példát, hogy nem így van. Ennyi volt a korrekció. De most komolyan ezt még hányszor kell leírnom?:D Vagy ennyire nehéz beismerni, hogy tévedtél?:)

2011. okt. 25. 15:37
 39/156 Heckler ***** válasza:
30%
Ja, oké. Példa az nincs, csak nem úgy van és kész. Köszönöm a korrekciót. Ahhoz képest, hogy ez egy szokás, valahogy nem árasztottál el hasonló esetek garmadájával. Majd beismerem a tévedést, ha erre a "szokásra" csak úgy záporoznak majd a precedensek.
2011. okt. 25. 15:39
 40/156 anonim ***** válasza:
60%
Én írtam kb 4 országot amit megcsonkítottak. Biztos van még rengeteg, de hirtelen ennyi jutott eszembe. Mi ez ha nem példa?:D
2011. okt. 25. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!