Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/156 A kérdező kommentje:

uhh:D picit sok a válasz, ez a himnuszos kinyilvánításomra megy:

Nagyon nem hiszek istenbe, főleg nem abba ami nevébe gyilkolnak is.

Sajnálatos, hogy dicsőséges múlt helyett szégyenteljes múltunk van és jelenünk és jövőnk is az.

2011. okt. 27. 16:02
 152/156 anonim ***** válasza:
22%

"Sajnálatos, hogy dicsőséges múlt helyett szégyenteljes múltunk van és jelenünk és jövőnk is az."

Nezd kerdezo ha olvasd el egy francia meglatasat hogy velekedik errol azt modja hogy MO nem erdemelte meg ezt a fajta csonkitast hisz dicso multja van valamint vedobastya votl a trorok ellen.Es ez igy igaz hisz a tork Mo-n megalt nem tudtak betorni Lengyelbe es Becs ostroma is meghiusult valamint gyakorlatilag a Felvidek es valamenyire Erdely is szabad volt.....Madarkamnak meg az okoz gondot hogy a terulet veszteseg allat akar szuksegszeru de mindenkepp nem anyira verlazito tevekenyseget ertenek mint a csonkolasnal ami durva dolgot sejtet.Ilyen volt a Mexiko 55% Usa-hoz valo csatolasa csak az nem volt 70% habar az egy egesz Tortenelmi Mo-t magaba foglalt es nem voltak oslakosok sem a spanyolok mint ahogy a szlovakok, romanok szerbek sem voltak oslakosok hozzank kepest.(amcsik az ero jogan vettek el azaz amputaltak de nem csonkoltak).Talan a bolgarokkal lehetne valamit kezdeni de oket nem kerdeztek, ja es alapot adtak Europa eltementesere barmly jotment nepnek aki tud olyan elmeletet gyartani ahol sem nyelv sem iras, sem valas, sem statisztika (csak a megszalas utan amikor ugye menekultek az meberek), sem epiteszet, sem kiralysag, sem temetok sem templomok nem adnak tampontot sot pnt az elllentkezoet kell alitsak.A jovonk meg nem tudhatjuk lehet hogy ugy jarunk mint a zsidok nem lesz hazank egy ideig majd viszaterven mindent viszakapunk.Mi azt kell megtanuljuk hogy oszefogjunk egynek errezzuk magunkat.

Amputalas alatt ertem hogy szuksegszeruen levagnak valamit jobb hivan csonkolas allat meg fondorlatos eroszak utjan eszerutlen Hasfelmetszo Jack modjara szabdalnak nelkulozven mindenfele orvosi eloirast........Gondolom Madarkam megfogtad az ertelmi kulombseget a terulet veszteseg es csonkolas kozott.....

2011. okt. 27. 17:17
 153/156 anonim ***** válasza:
80%

Csonkolás=területvesztés. Nincs külömbség. És esetleg elolvashatnád amit belinkeltem. Ha nem akkor az sem gond.

A részemről a vitát befejeztem mivel nincs értelme. Meggyőzni nem lehet benneteket engem sem szóval innetől lényegtelen az egész.

Majd ha egyszer veszitek a fáradságot és utána olvastok akkor rájöttök hogy a két fogalom jelentése közös. De

Annyit azért jó látni hogy míg Heki azt mondja Magyarországon kívül nem csonkítottak meg senkit te elismered, hogy nem így volt.

Még annyit hogy nem én hanem Heki hasonlította amputáláshoz.

Szevasztok

2011. okt. 27. 17:34
 154/156 anonim ***** válasza:
42%

Csonkolás=területvesztés. Nincs külömbség.

Pedig van ha jol tudom te jottel az orvosi meghatarozassal.Mint modtam Mexijko-nal amputalas volt az ero jogan nem csonkitas eszerutlenul meghazutolva etnikai elvet es az osi jogot.De talan felfogod egyszer majd ha a szar Fr-ig er el ok talan sikeresebben elmagyarazak neked.:)

2011. okt. 27. 17:38
 155/156 anonim ***** válasza:
20%
Baracsi Attila.: Heckler igazad van!
2011. okt. 27. 18:26
 156/156 anonim ***** válasza:
40%

VAN TÖRTÉNELMI JOG, hiszen ez a jog adja meg a mai államok létezésének az alapját is. Ha nem lenne ilyen jog, akkor már a négerek is kikiálthatnák függetlennek mondjuk Marseilles-t. A probléma ott kezdődik, hogy ha egy nép 100 évig vagy annál tovább birtokolja az adott területet, onnantól már nemzetközileg is hivatkozhat a történelmi jogaira. Amit az ENSZ általában el is szokott fogadni. Ez azért is vérlázító, mivel Trianon 91 éve történt és ha 100 éven belül ezt a kérdést nem próbáljuk meg rendezni valamilyen módon, már egy teljesen halott ügy lesz. Az olyan idiótákra meg nem szabad odafigyelni, akik azt hajtogatják, hogy az EU-ban nem lesznek már határok, stb. Ez nem igaz, mert igenis maradnak. Amerikán belül is, az államok között vannak határok, megjegyzem a schengeninél szigorúbb határellenőrzéssel. Ugyanúgy vannak gazdagabb és szegényebb államok ott is. Nem vitatható kérdés, hogy Magyarország, az Erdélyben található természeti kincsekkel mennyivel gazdagabb lehetne. Minden itt élő normális embernek ez lenne az érdeke. A románokkal kapcsolatban pedig ne higgyétek azt, hogy ha ez így folytatódik, nem jön még el az a nap, hogy velünk szemben ne állnának elő további területi követelésekkel. Így, hogy már évtizedek óta nem léptünk semmit Trianonra, tisztán látják már, hogy velünk még ezt is meg lehet tenni. A románok addig fognak próbálkozni, amíg le nem állítják őket. Moldovát is be akarják olvasztani Romániába, Bulgáriától is magukhoz csatolnák Dél-Dobrudzsát. Emellett a Tisza vonaláig további magyar területeket is elrabolnának. Valahogy így néz ki a nagy román terv. [link] Ez az átmeneti békés állapot ne tévesszen meg senkit. Soha nem lesz ilyen, hogy román-magyar barátság. Igazából két választásunk van: Vagy mi nyomjuk le őket, vagy ők nyomnak le minket. Ez ennyire egyszerű. Én az előbbire szavaznék. Sajnálatos, hogy az itteni emberekben még mindig nem tudatosult, hogy a megmaradt területeinkre is milyen potenciális veszélyforrást jelent Románia. Bár itt egyes embereket ahogy látom, még ez sem érdekelne túlzottan, egyszerűen emigrálnának a világ másik felére. [link]

Sok további buta hozzászólásra, már inkább nem is reagálnék. Komolyan mondom, hogy nincsen már türelmem hozzá. Ez a vita már odáig fajult, hogy csak ököllel lehetne rendezni. Ebben a vitában nem kívánok már tovább részt venni.

2011. okt. 28. 00:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!