Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
 111/156 anonim ***** válasza:
80%

Megint csak terelsz. De hol vannak a források??:)

Továbbra is várom őket.

2011. okt. 26. 18:07
 112/156 Heckler ***** válasza:
0%

Pont olyan forrást linkeltem, mint te.

Szóval mi is vagy?

2011. okt. 26. 18:10
 113/156 anonim ***** válasza:
80%

Nem linkeltél semmiféle forrást.

Hajrá:) Keresd csak keresd:)

2011. okt. 26. 18:11
 114/156 Heckler ***** válasza:
0%

Majd ha te linkelsz forrást, akkor esetleg.

Milyen nemzetiségű vagy?

2011. okt. 26. 18:13
 115/156 anonim ***** válasza:
80%

Én már linkeltem. Te még annyit sem tettél.

Ez a milyen nemzetiségű vagy kérdés pedig egyszerűen csak terelés, egyrészt sértegetni próbálsz másrészt abban reménykedsz hogy ezzel sikerül egy másik vitát indítanod és nem kell forrás linkelned. Hogy te milyen civilizált vagy:) Nem lesz ilyen egyszerű.

Kérem a forrást és azokat a hozzászólásokat amiket mondtál

2011. okt. 26. 18:17
 116/156 Heckler ***** válasza:
0%
Ha magyar lennél, azonnal megmondtad volna. Most már csak az a kérdés, hogy melyik rablóbanda tagja vagy, mert az megmagyarázna mindent veled kapcsolatban. Az országok felosztásáról meg leírtam, mi helyzet, lesz*rom keresztben, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem. Amúgy sem értesz egyet semmivel, akkor meg kár a gőzért.
2011. okt. 26. 18:20
 117/156 anonim ***** válasza:
80%

Nem is az országok felosztásáról van szó:)

Te azt nem tudod elviselni, hogy nincs igazad. A területvesztés és és területcsonkítás ugyan az.

Próbálsz sértegetni de nem jön be. Miért kellene megmondani, hogy milyen nemzetiségű vagyok? Nem tartozom elszámolással neked. Az is csak a tudatlanságodat mutatja, hogy aki neked ellentmond biztos nem magyar:D

Te viszont tartozol egy forrással és pár hozzászólással.

Nem hiszem, hogy tudnád teljesíteni. De azért próbáld meg. A többi tőled már csak terelés. Csak mert te olyan nagyon civilizált vagy:D

2011. okt. 26. 18:24
 118/156 Heckler ***** válasza:
0%
Sértegetni próbállak? Összetévesztesz magaddal, a sértegetés a te asztalod. Nem tudom, milyen nemzetiségű vagy, ezért kérdeztem meg.
2011. okt. 26. 18:27
 119/156 anonim ***** válasza:
80%

Nem is tartozik a kérdéshez:)

Kérem a forrást és a hozzászólásokat amiket említettél.

Van rá egy egész éjszakád.

Sok sikert:)

2011. okt. 26. 18:29
 120/156 Heckler ***** válasza:
0%

Nem fogom neked a saját hozzászólásaidat keresgélni, főleg, hogy neked egy kattintás megnézni a sajátjaidat, plusz pontosan tudod, hogy mit trollkodsz a politika témakörben.

A témához nagyon is hozzátartozik, hogy milyen nemzetiségű vagy.

2011. okt. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!