Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
 101/156 Heckler ***** válasza:
34%

El bizony, madártroll. Amúgy a pajtásaidhoz itt tudsz csatlakozni.

[link]

2011. okt. 26. 17:29
 102/156 anonim ***** válasza:
100%

egyéb forrás??:) Ez nem sokat segített. De látom már nagyon kétségbeesett vagy ha ilyenekkel vagdalkozol te, a civilizált ember:)

Ha majd lesz forrásod gyere vissza:D

2011. okt. 26. 17:31
 103/156 anonim ***** válasza:
71%

A csonkítás az csonkítás akár hogy is nézzük teületvesztés, végtagvesztés akármi. A területcsonkítás nem egy olyan szó amit Tianon után találtak ki csak a magyaroknak.

A másik pedig én egy szóval sem mondtam, hogy Trianon milyen subi-dubi jó volt. Ezt más csak te próbálod rám erőltetni, hogy sértegess. Pedig te annyira civilizált vagy.:D

Továbbra is várom a forrásodat.:)

2011. okt. 26. 17:38
 104/156 Heckler ***** válasza:
40%

Elég sunyi dolog tőled, hogy ezt tagadod. Az összes topikban, ahol eddig láttalak feltűnni, vagy a revizionisták ellen tüntettél, vagy jobboldaliak ellen, vagy egyszerűen csak magyarok ellen, de úgy általában minden ellen. Akkor mi, vagy ki vagy te?

Épp most ajánlotta figyelmem valaki ezt a videót, rögtön te jutottál eszembe:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-orDt..

2011. okt. 26. 17:42
 105/156 anonim ***** válasza:
92%

Ha már ilyen ügyes vagy akkor mutass 1-2 hozzászólást ahol én Trianont éltettem:)

Micsoda link:) Hát ilyen civilizált családban születtél?

Talán már a forrásodat kellene linkelned.:)

2011. okt. 26. 17:44
 106/156 Heckler ***** válasza:
0%

Leírtam, mi mit jelent. Ha nem látsz jelentésbeli különbséget, az nagyon érdekes. Nem fogok orvosi oldalakat linkelgetni, mint te, mert nem vagyok ilyen tahó.

Trianont nem élteted, de azokat fikázod, akik fikázzák. Akkor most hogy is van?

2011. okt. 26. 17:46
 107/156 anonim ***** válasza:
100%

Az a te kis fejedben megfogant értelmezése a szónak. Ilyet én is írtam. :) Neked nem tettszett

Várom a forrást és most már azokat a hozzászólásokat is ahol Trianont éltetem

Hajrá:D

2011. okt. 26. 17:48
 108/156 Heckler ***** válasza:
0%

Az még a linkeden is kiderül, hogy elveszíteni egy végtagot nem ugyanaz, mint amputálni, remélem ezt te is érzed...

Hol írtam olyat, hogy trianont élteted? A revizionistákat fikázod, ezt írtam.

2011. okt. 26. 17:51
 109/156 anonim ***** válasza:
82%

Érdekes eddig nem tettszett az adott link hirtelen így megszeretted? Remélem azt pedig te is tudod, hogy akkor ennyi erővel minden területvesztés amputálás mert nem hiszem hogy egy ország lakói egyszer arra ébrednek, hogy elvesztették a keleti területeket valahol az éjjel!:)

Jajj elnézést ilyet tényleg nem mondtál.

Akkor epekedve várom továbbra is a forrást és azokat a hozzászólásokat ahol fikázom a revizionistákat és persze azt is, hogy miért.:)

2011. okt. 26. 17:57
 110/156 Heckler ***** válasza:
0%
A miértet azt inkább megkérdezem tőled. Miért? Neked valami nagyon fáj a történetben. Mi vagy, szlovák, román, ukrán, szerb, horvát? Melyik dicső nemzet sarját tisztelhetjük benned?
2011. okt. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!