Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
76%

Nincs benne semmi trollkodás. De a kapálózásod elég szégyenteljes. Állítottál valamit nem volt igazad erre most a szavak jelentésén kezdesz visítozni. Ez jellemző a fajtádra:D

De akkor legyen vége.

Pá pá retardált.:D

2011. okt. 26. 16:54
 92/156 anonim ***** válasza:
93%

Kijavítalak. Állítottál valamit, nem volt igazad, és most sír a kicsi szád. Persze hiába mondom mert értelmezni nem tudsz sőt még azt is letagadod amit te írtál:D

A civilizált viselkedéstől meg olyan messze vagy mint Makó Jeruzsálemtől.

Azért még a helyedben megnézném a csonkítás szó jelentését.:D

Pá pá:)

2011. okt. 26. 16:59
 93/156 Heckler ***** válasza:
5%

Elzászt pl. először a németek nyúlták le, majd a franciák. Ez területi veszteség a németeknek.

Magyarországot pedig egy asztal fölött, módszeresen osztották szuverén államra és más államok határának átrajzolásával új országokká, harmadik felek, nem pedig a történet főszereplői. Ez csonkolás.

A civilizált viselkedésednek kissé ellentmond az értelmetlen karakterek és inzultusok halmozása. Szokj le róla.

2011. okt. 26. 17:03
 94/156 anonim ***** válasza:
76%

Akkor még azt írd le, hogy ezt melyik lexikonból írtad ki vagy melyik történelem kutató írta így le úgy mint te a két szó meghatározását.

Mert ha a wikipédián kívül nem tudsz mást mutatni akkor ez csak a te kis fejedből pattan ki és nagyon nem jelenti azt, hogy igazad van.

Területvesztés=területcsonkítás

Semmi különbség. Német országot is csonkolták, elvesztette a keleti területeit. Teljesen mind1 melyik szót használod mert a kettő egy és ugyan az.

Azok a karakterek csak azt jelképezik, hogy mennyire röhögök már rajtad mert egy szánalmas kis vakarék vagy:D

Remélem így jó:)

2011. okt. 26. 17:09
 95/156 Heckler ***** válasza:
0%
Oké, tehát szerinted így, forrással alátámasztva, szerintem meg amúgy, pont ugyanúgy forrással alátámasztva. Egyéb szitkozódás? Szidhatsz azért is, mert magyar vagyok, tőled szívesen veszem.
2011. okt. 26. 17:12
 96/156 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nincs ilyen?? Köszönöm csak ennyit akartam tudni:)
2011. okt. 26. 17:13
 97/156 Heckler ***** válasza:
0%
Igazán nincs mit, szívesen máskor is. Ja, tőled nem kaptam forrást. Nem baj, ettől eltekintek, már hozzászoktam.
2011. okt. 26. 17:14
 98/156 anonim ***** válasza:
100%

csak orvosi értelemben vett meghatározást találtam

[link]

Remélem ez is jó lesz. Már az első mondatban ott a lényeg

"a végtagok kisebb-nagyobb részletét eltávolítják"

Várom a te forrásod:D

2011. okt. 26. 17:19
 99/156 Heckler ***** válasza:
0%
Ó, orvosi definíció. Ennek a végére nem dé, hanem ikszdé illik, csak a pontosság kedvéért.
2011. okt. 26. 17:21
 100/156 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a forrásod. És a "frappáns" visszavágást.

Szerintem el is dőlt a vita:D

2011. okt. 26. 17:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!