Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire jó ez a Trianonozás?

Mire jó ez a Trianonozás?

Figyelt kérdés

Komolyan ennek mi értelme?

Mindenki jön ezzel, hogy vesszen trianon meg magyar utálat és hasonló, de ez egy akkora baromság szerintem...

Vesztes oldalon álltunk és ahogy szokás megcsonkítottak minket.

Ezen mi a nagy bűn?

Mért nem lehet ezt épp ésszel felfogni?

Ilyen a háború, ha mi nyerünk ugyan ezt tettük volna, amúgyis mi is elnyomtunk nemzeteket.

Szerintem az h valaki szereti a hazáját még nem jelenti azt, hogy automatikusan ennyire hülyén és elfogultan kellene hozzáállni valamihez.

2011. okt. 24. 16:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/156 Heckler ***** válasza:
14%
Területük kétharmadát elvesztették? Nekem ez új.
2011. okt. 25. 14:37
 22/156 Heckler ***** válasza:
32%
Ja emlékszem, már láttalak, te vagy az a Madárkám, aki az összes ezzel a témával kapcsolatos topikba rohan tüntetni Magyarország feldarabolása mellett. Oké.
2011. okt. 25. 14:38
 23/156 anonim ***** válasza:
74%
Az Oszmán Birodalom a területe 90%-át. De nem is ez a lényeg. Te azt mondtad hogy nem szokták megcsonkítani a vesztes országokat. Hát itt van egy pár. Nézegesd.
2011. okt. 25. 14:39
 24/156 Heckler ***** válasza:
36%
Az oszmán birodalom hódítások árán lett akkora, Magyarország pedig feleakkora sincs, mint az államalapításkor. Nekem nem úgy tűnik, hogy ugyanarról beszélnénk.
2011. okt. 25. 14:41
 25/156 anonim ***** válasza:
66%
Nem nem rohanok tüntetni. Én csak elmondtam egy tényt. És máshol is ezt próbáltam tenni. Arról már nem tehet az ember ha ezért "hazaárulónak" nézi pár analfabéta majom.
2011. okt. 25. 14:41
 26/156 anonim ***** válasza:
58%

"

Az oszmán birodalom hódítások árán lett akkora, Magyarország pedig feleakkora sincs, mint az államalapításkor. Nekem nem úgy tűnik, hogy ugyanarról beszélnénk."

Látom az analfabéta nagyon jól illik rád.

Mondtam, hogy nem ez a lényeg

2011. okt. 25. 14:43
 27/156 Heckler ***** válasza:
32%
Én meg mondom, hogy de, ez a lényeg. Magyarország nem birodalom, hanem ország.
2011. okt. 25. 14:50
 28/156 anonim ***** válasza:
60%

Látom nagyon értetlen vagy

"De nem is ez a lényeg. Te azt mondtad hogy nem szokták megcsonkítani a vesztes országokat. Hát itt van egy pár. Nézegesd."

Például Finnország, Lengyel, Németo... stb

Ezeket mind megcsonkították. Vagy ott van például Mexikó.

Ezt a rész próbáld meg értelmezni oké?? Menni fog? Remélem igen mert nincs kedvem több időt pazarolni rád.

2011. okt. 25. 14:54
 29/156 Heckler ***** válasza:
32%
Ha a hozzászólásod célja az, hogy inzultálj, akkor kezdhetted volna rögtön azzal. Ha pedig idő híján vagy, kár volt hozzászólni egyáltalán.
2011. okt. 25. 14:57
 30/156 anonim ***** válasza:
66%
Nem egyáltalán nem az volt a célja, én csupán korrigáltam kicsit. Az már a te bajod ha nem tudsz értelmezni.
2011. okt. 25. 15:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!