Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?
Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.2010. aug. 11. 19:26
51/124 anonim válasza:
*Viszont én szeretem Magyarországot. Mármint úgy értem, hogy én Magyarországot szeretem, a tájat, a nyelvet, stb., nem pedig a politikáját.
53/124 BeerHunter válasza:
Patkányok a hajóról...
Jogod van hozzá.
54/124 anonim válasza:
"*Viszont én szeretem Magyarországot. Mármint úgy értem, hogy én Magyarországot szeretem, a tájat, a nyelvet, stb., nem pedig a politikáját."
Ezzel minden normális ember így van. Amikor valaki azt mondja, hogy szeretem Magyarországot, akkor senki se gyurcsánra, vagy orbánra gondol.
55/124 BeerHunter válasza:
Igen, kedves utolsó, de Te ezek szerint nem vagy elég nyitott és szabadelvű. Dádá.
56/124 anonim válasza:
Amúgy ez nekem furcsa, hogy a liberális toleranciabajnokok itt írogatják, hogy ez mennyire sz*r ország, meg hogy utálják a hagyományokat, pedig ők állítólag mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen. Mégis lenézik azt, aki szereti a hazáját és büszke a magyarságára. És még állítólag mi, hazafias emberek vagyunk az intoleránsak, a gyűlölködők.
57/124 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézem le azt, aki szereti a hazáját és büszke a magyarságára, németségére, lengyelségére, stb. Én azokat az üresfejű "nagyonnagymagyarokat" nézem le, akik úgy osztják az észt, közben nem fogják fel, hogy mit mondanak...Akinek nem inge, ne...
58/124 anonim válasza:
És szerinted ki számít ürefejű "nagyonmagyarnak"?
Ilyen szó amúgy nem is létezik, ez csak a ti agymenésetek.
59/124 anonim válasza:
Mikor mondtam én, hogy liberális vagyok? Tudod, én ezt is lesz.arom. De ha az is lennék, véleményem még mindig van. Na, mit szólsz? De van különbség: Én nem verek meg senkit az utcán csupán azért, mert cigány (vannak előítéleteim, de lesz.arom addig amíg nem köt belém), nem juttatok kórházba senkit mert máshogy öltözik, nem pocskondiázok az interneten egy ember képe alá, hogy azt terrorizáljam, és egy életre megnyomorítsam, mert tegyük fel (aktuális) kicsi a melle. De ha nekem pucéran pózolsz, arra én ezt mondom: LE-SZA-ROM! Az internet így is tele van szennyel, és ez objektív. Magyarországon kívül is létezik, és létezni is fog. De jó harcolást ellene.
60/124 anonim válasza:
Tudom, hogy nem látezik, csak mostani agymenés, pont ezért is tettem idézőjelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!