Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
 71/124 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom hogy vagy vele, de szerinted a kínai nagy fal Európában volt? Sajnálom hogy el kell bizonytalanítsalak.

2010. aug. 12. 01:48
 72/124 anonim ***** válasza:

De inkább helyesbítek. Lehettek azok eléggé sárgák és ferde szeműek is.

"A hunok eredete pontosan nem ismert, de feltételezések szerint a hsziungnuk (hiungnuk) leszármazottai lehettek, akik fél évezreden át uralták Belső-Ázsia keleti területeit."

[link]

ehemm...

"A legelfogadottabb nézet szerint a hsziungnuk voltak a későbbi hunok (azaz a közép-ázsiai és európai hunok) ősei."

2010. aug. 12. 01:54
 73/124 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig nem lehettek sárgák az őseink. Ha azok lettek volna, akkor mi is azok lennénk. És ne gyere a népek keveredésével, mert ha a betelepülő népekkkel való keveredés következtében "fehéredtünk volna ki" akkor már nem lennénk magyarok.
2010. aug. 12. 02:06
 74/124 anonim ***** válasza:
0%
Erről van szó...
2010. aug. 12. 02:09
 75/124 anonim ***** válasza:
52%

Miért fáj az igazság?

Mellesleg szerinted a te őseid 100% magyarok? Biztos vagy te ebben? Mire alapozod?

2010. aug. 12. 02:10
 76/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha akkora arányban lettek volna jelen az idegenek, hogy teljesen megváltoztasság a genetikánkat, akkor nem maradt volna fent a magyar kultúra, a magyar nemzet.
2010. aug. 12. 02:11
 77/124 anonim ***** válasza:
74%
És olyat meg nem mondtam, hogy vér szerint 100%-ban magyarok az őseim, vannak köztük tótok is, de lélekben 100%-ban magyar vagyok, de ezt hiába magyarázom egy hazátlan senkinek.
2010. aug. 12. 02:12
 78/124 anonim ***** válasza:
49%
Miért van az most, hogy a nagy magyarok (ez amúgy csupán gúnyolódás, de ti már definícióként fogtátok fel) tagadják azt, ami élteti őket; a történelmüket?
2010. aug. 12. 02:14
 79/124 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy hogy maradt fönt a kultúra? Szerinted az a génekben van, vagy mi?
2010. aug. 12. 02:14
 80/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadom a történelmünket, csak azt a képtelenséget cáfolom, hogy a magyarok ősei sárgák lettek volna.
2010. aug. 12. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!