Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
 81/124 anonim ***** válasza:
52%

Nem. Ha akkora arányban lettek volna jelen az idegenek, hogy teljesen megváltoztasság a genetikánkat, akkor nem maradt volna fent a magyar kultúra, a magyar nemzet.

Honnan veszed hogy a magyar kultúra valóban ősmagyar? A cigány zene is hungarikum.

2010. aug. 12. 02:15
 82/124 anonim ***** válasza:

Nem tagadom a történelmünket, csak azt a képtelenséget cáfolom, hogy a magyarok ősei sárgák lettek volna.

Óhh, akkor a népvándorlást is cáfolod. Mert az Ázsiából indult.

2010. aug. 12. 02:17
 83/124 anonim ***** válasza:
A turul madár például egy ősi magyar jelkép, ami nem maradt volna fenn, ha elfogynak a magyarok.
2010. aug. 12. 02:19
 84/124 anonim ***** válasza:
Persze, biztos igazad van. Én se vehetek fel más vallást mint a keresztényt, minden bizonnyal. Tudtad hogy az ember, mint faj, azért ilyen fejlett, mert hajlamos arra hogy tanuljon, és azt továbbadja?
2010. aug. 12. 02:21
 85/124 anonim ***** válasza:
DE ha szeinted az őseink még a citromnál is sárgábbak voltak, kkor hogy a fenébe lhete ma minden magyar fehér?
2010. aug. 12. 02:34
 86/124 anonim ***** válasza:
Óriási keveredések voltak. Sőt, jó ideig Ausztriával is volt elég szoros kapcsolatunk. IV. Bélának például szükségszerű volt az, hogy újjá építse Magyarországot, természetesen a népesség megcsappanása miatt külföldieket is hívott. A honfoglalásra gondolva nem 10 millió emberre kell gondolni, habár annyira nem tudom az akkori népességi viszonyokat, de maximum 100 ezer főre tippelek, és szerintem így is sokat mondok. Simán keveredtünk.
2010. aug. 12. 02:39
 87/124 anonim ***** válasza:
Igen, keveredtünk, mint az összes többi nép, de nem tűntünk el!
2010. aug. 12. 02:40
 88/124 anonim ***** válasza:
A te elméleted szerint már nem is létezik magyar nép.
2010. aug. 12. 02:41
 89/124 anonim ***** válasza:
Ha olyan szinten keveredtünk volna más népekkel, mint ahogy azt állítod, akkor nem maradt volna fenn a magyarságtudat, mert a betelepülő népek őrizték volna a saját identitásukat. De megmaradt a magyarságtudatunk, ezért nem lehetett akkora mértékű keveredés mint ahogy állítod.
2010. aug. 12. 02:44
 90/124 anonim ***** válasza:
És ha nem volt akkora keveredés, akkor bizony még mindig sárgának kéne lennünk az elméleted szerint,de nem vagyunk, mint ahogy az őseink se voltak.
2010. aug. 12. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!