Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/124 anonim ***** válasza:
90%

alapból hülyeség:

jelenleg azok a haderők hatékonyabbak, amelyek kevesen vannak, de az a kevés ember agyonfelszerelt, agyonképzett és baromi ütős.

2010. aug. 11. 19:32
 2/124 anonim ***** válasza:
90%
A sorkatonaság a XXI. században elavult. A XXI. századi háborúkat nem úgy vívják, hogy a parasztoknak a kezébe nyomnak egy puskát, aztán tömik őket a húsdarálóba. Ez utoljára a II. világháborúban működött, már ott sem tökéletesen. A XXI. században nem tömegekre, hanem technikai felszereltségre van elsősorban szüksége a hadseregnek, a technika a szűk keresztmetszet, nem a létszám.
2010. aug. 11. 19:35
 3/124 anonim ***** válasza:
88%

Na azért ne túlozzunk. Nem ősbaromság, de szerintem sem az évszázad ötlete. Tiszteletet rendesen képzett tanárok is tudnának tanítani, akik adhatnának néhány körmöst ha megérdemli az az isten barma amelyik zavarja az órát, önvédelmet, és egy alapvető erőnlétet szintén lehetne iskolában tanítani emelt testnevelés óraszámmal, és fakultatív keretek közt tartott önvédelmi képzéssel. Ezzel nem vennének el fél évet senki életéből, és tényleg hasznára válna a társadalomnak.

A kedves (tudjuk miféle) szülőket, akik meg bejárnak tanárt verni, tárgyalás nélkül le kell csukni 2 hétre, azt jó napot.

2010. aug. 11. 19:35
 4/124 A kérdező kommentje:
Tárgyalás nélkül. Gratulálok. Aztán meg kiderült hogy meg se verte, aztán az iskola meg fizetheti a pénzt.
2010. aug. 11. 19:39
 5/124 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem az lenne a legjobb hogy a közép iskolásoknak minden nyáron bekéne vonulni.

Én is ebbe a korosztályba tartozom. Ráférne a társadalomra.

2010. aug. 11. 19:39
 6/124 A kérdező kommentje:
Meg azért ne a tanár nevelje már a gyereket. Az iskola nem arra van. Nevelni a szülőnek kell. Igenis, a tanár ne merjen hozzányúlni a gyerekhez. Nem az a feladata. Neked hogy esne ha a gyereked hazajönne vörös pofával mert a tanár megütötte.
2010. aug. 11. 19:40
 7/124 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak szerinted az. Általában az ilyen "nagyonnagymagyarok" pattognak ezért vagy olyanok, akiknek nem kellene bevonulni(pl. minap láttam, hogy egy nő erről prédikált valamelyik válaszban, hogy milyen "izék" a fiatal fiúk...). Ha kötelezővé tennék(amit nem fognak szerencsére), sokan elhagynák az országot, hogy kibújjanak alóle, megjegyzem, én magam sem vonulnék be.
2010. aug. 11. 19:41
 8/124 A kérdező kommentje:
Utolsónak: látom megjöttek a nagymagyarok. Hát figyelj. Ha annyira akarsz, vonulj be. De nekem ne mond meg hogy mit csináljak. Jó?
 9/124 A kérdező kommentje:
bocs közbe az utolsónak véletlen rossznak ment, szal utolsó elöttinek.
 10/124 anonim ***** válasza:
69%
*mármint arról prédikált, hogy milyenek a fiatal fiúk, ezért kellene sorkatonaság
2010. aug. 11. 19:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!