Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?
"Nem tekintem ezt a "országot" "hazámnak"
Nem hallottál ilyenről hogy állampolgári kötelesség? Ha az ország ad kötelesség is van. Elfogadtátok a családi pótlékot? Elfogadtátok hogy mások pénzéből tanulhatsz? Elfogadtátok az orvosi ellátást? Mit gondolsz más országokban nincs kötelesség? Több mint itt!
Kérdező!
Akkor nálatok elég fura férfiak lehetnek a családban. Nálunk csak az ágállt ellene, akinek már nem kellett bevonulnia. A többiek jobbnál jobb sztorikat tudtak mesélni, kivétel nélkül élvezte mind.
De még mindig nem derült ki, miért félsz a sorkatonaságtól?
Abban igaza van a kérdezőnek, hogy háború esetén semmi értelme nem lenne harcolnunk, max csak az elv miatt... Teljesen esélytelen lennénk, bármelyik országgal szemben.
Ahol a pénz, ott a technika. Na hát nálunk nincs pénz, nincs technika, csak 50 tank, meg 4 repülő.
Most mellette lenne még pár ezer katona... nem oszt, nem szoroz.
"mert nem vagyok hülye, hogy egy háború során szétlövessem magam."
Az országot szétlőhetik lényeg hogy neked ne legyen bajod. Mi lett volna horvátországból ha a horvátok nem álltak volna ellent a szerbeknek? Az amerikai hadsereg magyarországot is védte amikor megakadályozta a délszláv háború eszkalációját, jó volt potyázni?
Nekem sok jót beszéltek munkatársaim(Kőmüves vagyok) a katonaidőből. Pl. 4kor jött a kenyeres és a tejes, kakaóscsigát meg ilyeneket hozott lerakta és ők megkajálták. Ellogtak, bulizni utánna mennek vissza vonattal, ott találkoztak 2 csajjal akik a balatonra mentekés elhívták őket->mentek. stb De ha 165cm és 60kg vagy akkor tényleg szar, ismerek egy ilyen srácot is, őt szívatták és mindig ő vitte el a balhét.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!