Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
28%
Hülyék vagytok nagy magyarok. Én is itt hagynám ezt a szánalmas országot, tudjátok mért? A nagy magyarok miatt pont. Nem vagyok emo, őszintén bevallom, nem szeretem őket, de mindemellett úgy kezelem a helyzetet, hogy le-sza-rom. Ismeritek ti Japánt? Ott külön városnegyed van az ilyen fiataloknak, nevezetesen Harajuku. Ott ez rettentően nagy divat 80' óta. Nem az emo, csupán kísértetiesen dettó ugyanolyan külső, csak nem visznek bele felesleges ideológiákat. Gazdag ország, rettentően jól megy nekik. Igazából, ennyit rólatok, és ennyit Magyarországról. Ez is csak egy ország. Ha máshova születtek, nem lennétek magyar fanatikusok. Az embernek legyen joga eldönteni hogy mit szeretne, és mit nem addig, amíg ezzel nem zavar másokat. Élni, és élni hagyni a jelszó. Szóval jogom van ezt leírni: Magyarország sz.ar hely (nekem), máshol szeretnék élni (én), és tököm tele van a magyar hagyományokkal (nekem), utálom az elvont magyar balf.asz történelmet (én). Gyűlölöm a magyar néphagyományokat (én). Azért írtam zárójelbe a szám/személyt, mert másnak lehet tetszik, amit ugyancsak le-sza-rok, mert én meghagyom neki. Az én szememben sz.ar, elvont, gusztustalan.
2010. aug. 11. 23:30
 42/124 BeerHunter ***** válasza:
5%

Édes jó Istenem. Hogy beszélhet valaki így a szülőhazájáról? Fel nem fogom ésszel. Aki így gondolkodik, azt nem is sajnálom, húzzon is innen ebből a "szarfészekből". Veletek is csak többen vagyunk világ polgárai...

Egyébként nekem is az a személyes véleményem, hogy valami csak rá férne a mai fiatalokra, beleértve engem is persze.

21/F

Mondjuk fél év gyakorikérdések nélkül:)

2010. aug. 11. 23:41
 43/124 BeerHunter ***** válasza:
60%
Jah, és valóban nem sok vizet zavarnának a sorkatonák egy olyan hadseregben ahol civil biztonsági szolgálat védi a laktanyákat...
2010. aug. 11. 23:42
 44/124 anonim ***** válasza:
26%
Milyen szülőhaza? Az hogy itt élek egy kiba.szott genetikai véletlen. Egyéb hozzáfűzés?
2010. aug. 11. 23:43
 45/124 anonim ***** válasza:
70%

"Hülyék vagytok nagy magyarok. Én is itt hagynám ezt a szánalmas országot, tudjátok mért? A nagy magyarok miatt pont. Nem vagyok emo, őszintén bevallom, nem szeretem őket, de mindemellett úgy kezelem a helyzetet, hogy le-sza-rom. Ismeritek ti Japánt? Ott külön városnegyed van az ilyen fiataloknak, nevezetesen Harajuku. Ott ez rettentően nagy divat 80' óta. Nem az emo, csupán kísértetiesen dettó ugyanolyan külső, csak nem visznek bele felesleges ideológiákat. Gazdag ország, rettentően jól megy nekik. Igazából, ennyit rólatok, és ennyit Magyarországról. Ez is csak egy ország. Ha máshova születtek, nem lennétek magyar fanatikusok. Az embernek legyen joga eldönteni hogy mit szeretne, és mit nem addig, amíg ezzel nem zavar másokat. Élni, és élni hagyni a jelszó. Szóval jogom van ezt leírni: Magyarország sz.ar hely (nekem), máshol szeretnék élni (én), és tököm tele van a magyar hagyományokkal (nekem), utálom az elvont magyar balf.asz történelmet (én). Gyűlölöm a magyar néphagyományokat (én). Azért írtam zárójelbe a szám/személyt, mert másnak lehet tetszik, amit ugyancsak le-sza-rok, mert én meghagyom neki. Az én szememben sz.ar, elvont, gusztustalan."

És ki marasztal téged, te magyargyűlölő senkiházi? Ne csak írogasd, hogy elmész, hanem tényleg takarodj innen!

2010. aug. 11. 23:49
 46/124 anonim ***** válasza:
65%

"Milyen szülőhaza? Az hogy itt élek egy kiba.szott genetikai véletlen. Egyéb hozzáfűzés?"

Anyádnak is ezt mondod, hogy csak egy kiba.szott genetikai véletlen hogy megszült téged?(Bár ne tette volna)

2010. aug. 11. 23:50
 47/124 BeerHunter ***** válasza:
65%

"Milyen szülőhaza? Az hogy itt élek egy kiba.szott genetikai véletlen. Egyéb hozzáfűzés?"

Jó lehet egy kiba$zott véletlennek érezni magadat:)

Engem hál'Isten ide terveztek muterék.

2010. aug. 11. 23:52
 48/124 anonim ***** válasza:
29%
Igen, ezt mondanám, mert ez egy tény. Megcáfolni nem tudjátok. A trágárkodásaim között volt némi érvelés is. Erre speciel nem tudsz, és nem is lehetne ellenérvet mondani. Ha lehetőségem lesz rá, el is megyek innen, ne féljetek.
2010. aug. 11. 23:53
 49/124 anonim ***** válasza:
31%
Én meg tudom érteni a 23:30-es hozzászólót részben. Valóban, az embernek joga van eldönteni, hogy mit szeretne, és nem kellene le hazaárulózni, aki el akar menni külföldre(mert bizony láttam ilyet már nem egy kérdésnél). Nekem semmi bajom nincsen a magyar néphagyományokkal, jónak találom őket. Magyarország politikailag úgy, ahogy van, szar, és nem kellene győzködnie magát senkinek, hogy ez a földiparadicsom-legjobbország-Nummer-ein. A 23:30-as válaszolónak is megvan a joga hozzá, hogy ne tessék neki a hazája, népének hagyományai, stb. Ha nem tetszik, hát nem tetszik.
2010. aug. 11. 23:57
 50/124 anonim ***** válasza:
70%

Milyen érvekről beszélsz te? Leírtál egy összefüggéstelen baromságot, ez nem érv.

Amúgy meg nem csodálkozom, el akarsz menni innen. Ilyen elb*szott világnézettel biztos mindenki utál téged.

2010. aug. 11. 23:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!