Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 A kérdező kommentje:
Azt láttam. Nem normális az a nő szerintem...
2010. aug. 11. 19:45
 12/124 anonim ***** válasza:
71%

ma 19:39 vagyok.

Kérdező, szerinted mennyi tisztelet van egy átlagos fiatalban? Én 17 éves vagyok. Szoval nem egy oksoskodó nyugdijas vagyok. Ráférne egy jó kiképzés. (Rám is).

2010. aug. 11. 19:47
 13/124 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, ezekszerint te magad is úgy gondolod, hogy nincs benned elég tisztelettudat, stb.? Ha tisztában vagy vele és rossz dolognak is érzed, akkor miért nem teszel ellene? Nem vagy képes fejleszteni magadat, hanem másoktól várod el, vagy mi?
2010. aug. 11. 19:50
 14/124 anonim ***** válasza:
64%

Miért félsz a sorkatonaságtól kedves kérdező? Azon a baromságon kívül, hogy neked aztán senki nem mondja meg mit csinálj. Ebben el vagy tévedve mert így is megmondják hogy mit csinálj, csak azt otthon, az iskolában, a tv-ben és a kedves haverjaid.

Kérdezd meg Édesapádat, nagybátyádat, idősebb férfiismerőseidet a katonaéveiről. Meg fogsz lepődni, milyen pozitív gondolatokat, élményeket kapsz válaszul. Senki nem halt bele, de ezekszerint lehet, hogy te lennél az első :DDDD

2010. aug. 11. 19:50
 15/124 anonim ***** válasza:
77%

"Meg azért ne a tanár nevelje már a gyereket. Az iskola nem arra van. Nevelni a szülőnek kell. Igenis, a tanár ne merjen hozzányúlni a gyerekhez. Nem az a feladata."

Akkor mi a dolga? Hogy leadja az anyagot, aztán szarjon a világra? A nevelőtestület az iskola pedagógusainak a közössége. NEVELŐTESTÜLET! Tehát a nevelőknek nem feladata a nevelés. Gratulálok! Így hülyít a liberalizmus.

Természetesen a szülőnek is nevelni kell a gyerekét, de ez a tanárnak is ugyan úgy feladata.

"Neked hogy esne ha a gyereked hazajönne vörös pofával mert a tanár megütötte."

Ha hülye, megérdemli. Nem agyonrúgni kell a gyereket, de ha ötvenegyedik rászólásra is tovább pofázik, akkor egy nyaklevesbe nem fog belehalni. Egyébként valószínűleg még én is leüvöltöm, hogy viselkedjen normálisan. Nem kocsmában van.

2010. aug. 11. 19:51
 16/124 anonim ***** válasza:
59%
A haza védelme a köztársaság állampolgárának kötelessége! Jelenleg 40 év a besorozhatóság ideje. Benne van az alkotmányban! ÉS A VILÁG MINDEN ORSZÁGÁNAK ALKOTMÁNYÁBAN BENNE VAN! Hogy képzeli valaki is hogy ha az ország rendkívüli helyzet elé kerül akkor nem kötelessége védeni?
2010. aug. 11. 19:57
 17/124 anonim ***** válasza:
45%

Neeem kell katonaság... "Nem akarok többé katonát látni"! Legyenek inkább a fiatalok rózsaszín pólós, sütött hajú buzeránsok, akik képtelenek megvédeni az országot..

VESSZEN A LIBERALIZMUS!!!

2010. aug. 11. 19:58
 18/124 A kérdező kommentje:
Hát nemtom, nekem egyik férfi felmenőm se szerette nagyon a sorkatonáskodást, sőt mindkettő utálta, de lehet velem van a baj.
2010. aug. 11. 19:58
 19/124 A kérdező kommentje:
Jólvan. Nekem viszont nincs hazám. Nem tekintem ezt a "országot" "hazámnak". És nem is fogom. gyűlölöm az ilyen haza így haza úgy dumákat. És messziről szarok az alkotmányra.
2010. aug. 11. 19:59
 20/124 anonim ***** válasza:
19%

ma 19:50

Tisztelet tudatt van bennem megitélésem szerint, de nagyon lusta vagyok. És egy párhonapos "kiképzés" alatt a kiképző helyre tudna rakni.

2010. aug. 11. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!