Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?
ma 19:39 vagyok.
Kérdező, szerinted mennyi tisztelet van egy átlagos fiatalban? Én 17 éves vagyok. Szoval nem egy oksoskodó nyugdijas vagyok. Ráférne egy jó kiképzés. (Rám is).
Miért félsz a sorkatonaságtól kedves kérdező? Azon a baromságon kívül, hogy neked aztán senki nem mondja meg mit csinálj. Ebben el vagy tévedve mert így is megmondják hogy mit csinálj, csak azt otthon, az iskolában, a tv-ben és a kedves haverjaid.
Kérdezd meg Édesapádat, nagybátyádat, idősebb férfiismerőseidet a katonaéveiről. Meg fogsz lepődni, milyen pozitív gondolatokat, élményeket kapsz válaszul. Senki nem halt bele, de ezekszerint lehet, hogy te lennél az első :DDDD
"Meg azért ne a tanár nevelje már a gyereket. Az iskola nem arra van. Nevelni a szülőnek kell. Igenis, a tanár ne merjen hozzányúlni a gyerekhez. Nem az a feladata."
Akkor mi a dolga? Hogy leadja az anyagot, aztán szarjon a világra? A nevelőtestület az iskola pedagógusainak a közössége. NEVELŐTESTÜLET! Tehát a nevelőknek nem feladata a nevelés. Gratulálok! Így hülyít a liberalizmus.
Természetesen a szülőnek is nevelni kell a gyerekét, de ez a tanárnak is ugyan úgy feladata.
"Neked hogy esne ha a gyereked hazajönne vörös pofával mert a tanár megütötte."
Ha hülye, megérdemli. Nem agyonrúgni kell a gyereket, de ha ötvenegyedik rászólásra is tovább pofázik, akkor egy nyaklevesbe nem fog belehalni. Egyébként valószínűleg még én is leüvöltöm, hogy viselkedjen normálisan. Nem kocsmában van.
Neeem kell katonaság... "Nem akarok többé katonát látni"! Legyenek inkább a fiatalok rózsaszín pólós, sütött hajú buzeránsok, akik képtelenek megvédeni az országot..
VESSZEN A LIBERALIZMUS!!!
ma 19:50
Tisztelet tudatt van bennem megitélésem szerint, de nagyon lusta vagyok. És egy párhonapos "kiképzés" alatt a kiképző helyre tudna rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!