Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit old meg a dugódíj bevezeté...

Mit old meg a dugódíj bevezetése? Esetleg a “csak lézengőket” szűri ki? És a reggelekkel mi lesz? Hogy szedik be?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 21:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Úgy ahogy a súlyadót, szerintem!
2019. okt. 17. 21:22
 2/22 anonim ***** válasza:
45%

Mind nagyon jó kérdés.

Gondolom pontosan azért nincsen még dugódíj Pesten, mert senki nem tudta megválaszolni őket.

2019. okt. 17. 21:22
 3/22 anonim ***** válasza:
83%

2-es! és a kérdező! Tájékozódjatok egy kicsit a világ sok nagyvárosában van ehhez hasonló.

kezdésnek a Wikipédia

[link]

2019. okt. 17. 21:30
 4/22 anonim ***** válasza:
18%

#3 Értő olvasás jó dolog. "Gondolom pontosan azért nincsen még dugódíj Pesten, mert senki nem tudta megválaszolni őket."

nem azt mondtam hogy nincs rá válasz avgy nem lehet megoldani. Azt, hogy PESTEN nem tudják megválaszolni, meg hogy hogyan oldják meg.

2019. okt. 17. 21:37
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Azert nem vezettek be, mert politikailag nem nepszeru.
2019. okt. 17. 21:49
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Ó, hogy te vagy az! :-) Akkor nem is erőlködök, holmi wikipédiával (azt hittem 44%-vagy Takács bá'). Mert ugye más városok tapasztalata és ottani módszerei adaptálhatatlanok magyar viszonyok közé, mármint szerinted. :-DDD
2019. okt. 17. 21:51
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
#6 Szóval tényleg nem tudod értelmezni ami le van írva. Eddig azt hittem csak szándékosan játszod az értetlent, de akkor ezek szerint tényleg korlátolt vagy. Másképpen hogy hoztad volna össze ezt abból ami le van írva?
2019. okt. 17. 22:00
 8/22 Alex Fly ***** válasza:
100%

Az autópálya-használati díjakat, a parkolási díjat hogy szedik be? Annak idején a hídvámot hogyan szedték be?

Nem egy ördöngősség...

2019. okt. 17. 23:12
 9/22 A kérdező kommentje:

Kösz

Azt gondoltam hogy hopp belefutok egy dugóba, és fizetnem kell. De akkor ezek szerint a dugót mint általános jelenséget kezelik, már csak az arra közlekedőket fogják valahogyan csoportosítani a költségek miatt.

Szerintem arra is ki lehetne valamit találni, hogy a munkába menők ne egy időpontban menjenek, mert az emberi idegrendszer véges, és ma már beteg emberek ülnek a volán mögé, akik nem közlekednek hanem harcolnak az úton.

2019. okt. 18. 06:58
 10/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Azt gondoltam hogy hopp belefutok egy dugóba, és fizetnem kell."

Szerintem te nagyon nem, tudod, hogy mi az a dugódíj. A dugódíjat nem azért fizeted, mert dugóba kerülsz, hanem azért, hogy ne legyen a (bel)városban dugó a túl sok autó miatt. A dugódíj tulajdonképpen egy behajtási díj. Azaz fizetned kell, hogy pl a körúton belülre behajts autóval. Mivel fizetni kéne, úgy már kevesebben mennének be, az kevesebb autót jelent, kevesebb dugót. Ott. Persze a külsőbb kerületekben meg esetleg növekedne is a forgalom...

2019. okt. 18. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!