Mit old meg a dugódíj bevezetése? Esetleg a “csak lézengőket” szűri ki? És a reggelekkel mi lesz? Hogy szedik be?
Mind nagyon jó kérdés.
Gondolom pontosan azért nincsen még dugódíj Pesten, mert senki nem tudta megválaszolni őket.
2-es! és a kérdező! Tájékozódjatok egy kicsit a világ sok nagyvárosában van ehhez hasonló.
kezdésnek a Wikipédia
#3 Értő olvasás jó dolog. "Gondolom pontosan azért nincsen még dugódíj Pesten, mert senki nem tudta megválaszolni őket."
nem azt mondtam hogy nincs rá válasz avgy nem lehet megoldani. Azt, hogy PESTEN nem tudják megválaszolni, meg hogy hogyan oldják meg.
Az autópálya-használati díjakat, a parkolási díjat hogy szedik be? Annak idején a hídvámot hogyan szedték be?
Nem egy ördöngősség...
Kösz
Azt gondoltam hogy hopp belefutok egy dugóba, és fizetnem kell. De akkor ezek szerint a dugót mint általános jelenséget kezelik, már csak az arra közlekedőket fogják valahogyan csoportosítani a költségek miatt.
Szerintem arra is ki lehetne valamit találni, hogy a munkába menők ne egy időpontban menjenek, mert az emberi idegrendszer véges, és ma már beteg emberek ülnek a volán mögé, akik nem közlekednek hanem harcolnak az úton.
"Azt gondoltam hogy hopp belefutok egy dugóba, és fizetnem kell."
Szerintem te nagyon nem, tudod, hogy mi az a dugódíj. A dugódíjat nem azért fizeted, mert dugóba kerülsz, hanem azért, hogy ne legyen a (bel)városban dugó a túl sok autó miatt. A dugódíj tulajdonképpen egy behajtási díj. Azaz fizetned kell, hogy pl a körúton belülre behajts autóval. Mivel fizetni kéne, úgy már kevesebben mennének be, az kevesebb autót jelent, kevesebb dugót. Ott. Persze a külsőbb kerületekben meg esetleg növekedne is a forgalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!