Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
81%

Azért, egy háborúban is számítana valamilyen szinten, mert ugye a háborúkban van segítség. Az meg milyen dolog lenne pl ha Amerika védené Magyarországot?!

Kövezzetek meg, pontozzatok le, én akkor is azt mondom, ráférne a fiatalokra, és kibírható az a félév. Én lennék katona, gondolkodom is rajta.

Az én ismerőseim is csak bevonulás előtt rinyáltak, miután hazajöttek mesélték a sztorikat, röhögtünk annyit...

2010. aug. 11. 20:33
 32/124 anonim ***** válasza:
100%
Igen? És mi lenne a családoddal, barátaiddal? Nekik is azt mondanát, hogy na csá, én leléptem, ti meg dögöljetek meg?
2010. aug. 11. 20:35
 33/124 anonim ***** válasza:
100%

" elmegyek más országba azt csá"

Mintha leírtam volna kötelességek ott is vannak!

2010. aug. 11. 20:36
 34/124 anonim ***** válasza:
100%

"milyen dolog lenne pl ha Amerika védené Magyarországot"

Leírom mégegyszer szerbia bombázásával amerika magyarországot is védte!

2010. aug. 11. 20:38
 35/124 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező: Annyiszor mondtad már, hogy itthagyod ezt a sz.r országod, hogy most már tényleg elmehetnél a büdös p.csába, és nem fárasztanál minket a h.lye dumáddal. Kis f.szpörgettyű vagy, aki azonnal odébb áll, ha baj van.

Bárcsak találkoznék veled, beledugnám az a nagy orrodat a s.ggedbe.

2010. aug. 11. 20:46
 36/124 anonim ***** válasza:
23%
20:02: Lusta vagy? Talán erőt kéne venned magadon, nem? Pszichológushoz is elmehetnél, hátha tud rá valamit...vagy ha mindenképpen katona akarsz lenni, hát akkor próbáld meg.
2010. aug. 11. 20:47
 37/124 anonim ***** válasza:
84%

Ráférne a mai fiatalságra a sorkatonaság, és szomorú, hogy 19 évesként kell ezt mondanom. Kellene valami, ami férfivá neveli a kamaszokat, hogy később felelősségteljes családapák és munkaerők legyenek. Így csak az emokból lesz több, meg az életképtelen barmokból, ezért is utálom ezt a liberalizációt.

A kérdező teljesen hülye egyébként.

2010. aug. 11. 21:01
 38/124 anonim ***** válasza:
73%
De a lányokra is ráférne, sok a plázap*csa.
2010. aug. 11. 21:10
 39/124 anonim ***** válasza:
86%
Na hölgyeim és uraim, a kérdező a liberalizmus terméke. Aki így beszél a hazájáról, az megérdemli, hogy katona legyen és össze vissza szivassák az "idegbeteg" kiképzőtisztek. Nem kell ahhoz nagymagyarnak lenni, hogy szeresse az ember a hazáját. A földbe tiporták, nehéz az élet itt. De akkoris ez a hazám, és semmi pénzért nem menekülnék mint egy koszos gyáva féreg. Ha a szocializmus idején azt mondta volna valaki, hogy "legyen katona aki akar, a többi embert kéretik békén hagyni" úgy rúgták volna pics...n hogy a lába nem érte volna a földet. Egyetértek a régebbi hozzászólásokban leírtakkal. Tanároknak testi fenyítést is kéne alkalmazni, valamint emelt számú és SZIGORÚ testnevelés órákat kellene tartani. Mert az nem testnevelés hogy a gyerekek legyalogolják a cooper-futásokat és nem csinálják a feladatokat. A kérdezőnek meg csak az interneten nagy a szája. Nagy az isten állatkertje és egyre csak növekszik, a kerítés meg egyre alacsonyabb...
2010. aug. 11. 21:19
 40/124 anonim ***** válasza:
69%

ma 20:38-nak.

Én arra értettem, hogy Amerika segítene, és csak ők harcolnának a MI hazánkért, a magyarok meg nem tudnának mit csinálni. Szóval nem csak értünk, hanem helyettünk...

Remélem így már érthető, az előbb siettem, kissé félreérthető lett.

Na, igen, meg amit utánam is írtak, a sok emo, me ehhez hasonlókra bőven ráférne.

2010. aug. 11. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!