Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Csak szerintem ősbaromság a...

Csak szerintem ősbaromság a sorkataság bevezetése?

Figyelt kérdés
Itt pattognak a "nagymagyarok", hogy újra be kell vezetni a sorkatonaságot, hogy a fiatalokat tiszteletre meg egyéb anyámkínjára tanítsák. Legyen az katona aki akar. A többi embert kéretik békén hagyni. Köszönöm.
2010. aug. 11. 19:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
Ha a rasszokat vesszük figyelembe, természetesen már nincsenek hunok, nincsenek olyanok itt, mint az őseink. Senki se tiszta vérű, senki se árja, ez van. Magyarország létezik. Csupán azt kritizáltam, hogy aki az ázsiaiakat szidja, az a magyarok őseit szidja. Ezt olyan téren hoztam fel, hogy a nagy magyarok (ismét gúnyosan) elítélnek minden rasszt, kivéve az indoeurópait, mert hülyék, és magukat hazudtolják meg.
2010. aug. 12. 02:46
 92/124 anonim ***** válasza:
Nem fogod fel, amit írtam, nem voltak sárgák az őseink.
2010. aug. 12. 02:47
 93/124 anonim ***** válasza:
57%
Figyelj, neked honnan van a magyarságtudat? Ne mond azt, hogy úgy születtél, hogy az orvos amikor a seggedre csapott felkiáltottál hogy: MAGYAR VAGYOK! A magyarságtudatot "beléd verték", ezt tanultad, itt élsz, ezért van. Régen is ezt tanulták, mert itt éltek.
2010. aug. 12. 02:49
 94/124 anonim ***** válasza:

02:47

Szóval azt állítod, hogy a honfoglaló magyarok nem az őseink. Azt állítod, hogy az őseink nem Ázsiából vándoroltak ide. A történészek miért állítanak mást?

2010. aug. 12. 02:52
 95/124 anonim ***** válasza:
Nem verte belém senki, ez természetes, hogy az ember tiszteli az őseit, és megőrzi a kultúrájukat. És mivel az őseim többsége magyar, én a magyar kultúrát őrzöm.
2010. aug. 12. 02:52
 96/124 anonim ***** válasza:
Kiköltözöl az USA-ba ne mond már azt, hogy ha lesz gyereked nem fogja leszarni hogy magyar voltál. Ők még tudni fogják, hogy ki voltál, de az ő gyerekei már csupán hírből. A cigányok miért nem Buddhisták?
2010. aug. 12. 02:54
 97/124 anonim ***** válasza:

"Kiköltözöl az USA-ba ne mond már azt, hogy ha lesz gyereked nem fogja leszarni hogy magyar voltál. Ők még tudni fogják, hogy ki voltál, de az ő gyerekei már csupán hírből"

Ezt magyarázom, hogy ha idegenek kerülnek többségbe, akkor előbb-utóbb, hosszú generációk alatt elveszik az emberből az ősei indetitása, ezért hülyeség az, hogy az igazi őseink eltűntek volna.

2010. aug. 12. 02:58
 98/124 anonim ***** válasza:

Ezt magyarázom, hogy ha idegenek kerülnek többségbe, akkor előbb-utóbb, hosszú generációk alatt elveszik az emberből az ősei indetitása, ezért hülyeség az, hogy az igazi őseink eltűntek volna.

Nem az, mivel Ázsiából Európába vándoroltunk. Nem az volt, hogy no itt megtelepedtünk, keveredjünk. A vándorlás alatt sok néppel találkoztunk, pl. törökök.

2010. aug. 12. 03:02
 99/124 anonim ***** válasza:
De nem is magyarázok neked tovább, nem megyek vele semmire, te utálod a magyarságot, utálod az országot, utálod a szüleidet.
2010. aug. 12. 03:04
 100/124 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem tudom, attól, hogy utálja a szüleit, még meg lehet a véleménye a magyarok származásáról...
2010. aug. 12. 03:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!