Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Idegen, ezt nekem írtad?
"Tőlem maradhatsz itt egyedül,tökéletes egyetértésben magaddal.Van egy alternatív lehetőség,bár parametrikus de ki fogom bírni:Nem reagálok rád…és ezt elvárom Tőled is."
- Na de Uraim, mi értelme a veszekedésnek? Pitiáner ügyekben!! Talán a témával kellene foglalkozni s nem egymással! Érvek és ellenérvek kellenének, azokat kellene ütköztetni s nem egymást princelni.
- Neharagudj Idegen. Mit akarsz azzal az oszlopon lévő trafóval? Nem értem! S minek az az izzó a kezedben. Világít- nem világít! Ez olyan fontos kérdés a szabad energia termelésben? Szóval nem kéne nevetséges lenni.
Kedves utas...vagy utazó?
Ha végigolvastad volna miről volt szó akkor nem varrnád a nyakamba az oszloptrafót!
Nem figyeltél ülj le egyes.Szóval nem kéne egyből nevetségessé tenni magad.Egyébként igazad van:érvek és ellenérvek kellenének,Uram.
Nnna így megy át személyeskedésbe és veszekedésbe egy olyan vita ami akár értelmes is lehetne.
Ha valaki dolgozik a témában,de nem csak elméletben,és legfőképp pártatlanul (tehát elméleti és anyagiaktól függetlenül),ja és legfőképp meg is osztaná a másikkal az eredményeit vica-versa alapon,akkor dobjon egy emilt ide.
csuszi123kukacgmailpont com
Ezek itt nem hallgatagok,csak ingatagok,vagy épp olvasnak.
(ide kell írnom,hogy:Vicc...vagy megtámadnak?
Csüszi123!
Te milyen szálon utazol?Gravitációs,vízbontós,trafós rezgőkörös,mágneses,pneumatikus,hőenergiás,vagy ezek valamelyik kombinációja?
Csak azért kérdezem,hogy tudok-e valamit hozzátenni.(vagy elvenni:))
Olvastam egy írást a növények fényigényéről.
Arról vol benne szó, hogy igazából a piros és kék színű fényt hasznosítják. Állítólag az is meg van, hogy mire használják a piros és mire a kék színű fényt.
Amiért fel hoztam a témát, hogy a látható fény spektrumából vajon hány %-ot tehet ki ez a két szín?
Ugyanis, ha 20-30% körül lenne ez az arány, akkor a hasonló arányban hatékony napelem akár 1 vagy mégnagyobb hatásfokkal állíthatja elő az áramot (kizárólag a növények szempontjából).
Ezzel az árammal lehetne táplálni piros és kék LED-eket.
Szinte ingyen lenne éjszaka is a fény a növények számára.
Ha jól tudom, a kék szín a termés növekedésért felelős...
Ez a napelem felhasználásának elég gazdaságos formája lehetne.
Egy meglévő fólia kertészetben a folyamatos napsütés elég nagy termésnövekedést okozna.
(Vagy még túl korán van? :)
Idegen1.
Attól függ honnan nézzük,de akkor valamelyik kombinációja valóban.
Valamit hozzátenni,vagy elvenni belőle azt a legkönnyebb.Ám ha az valós tényeken alapszik,nem pedig csak teóriából az már más tészta.Nem szeretnék parttalan vitába belemenni (mint a lemezházas vagy oszloptrafós barátunk,vagyis amikor meg sem hallgatják amit a másik mond,illetve az mi az) jobb szeretem a tényeket.
Két dologban látok lehetőséget.Impulzus meghajtással motor,bár azt mostanában hanyagolom.A másik a Bóday trafó.Hogy hogyan?Ez jó kérdés.Hogy érdemes-e ezt itt kitárgyalni arról az utóbbi időkben kaptunk ízelítőt.Számomra sok mindent elárult (társadalom politikailag,is) ez az ötven oldal.Erre jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!