Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Csüszi! Egy pár helyen direkt nyomtam a válaszaidra "hasznos" gombot. Nem változott a %-od semmit.
Ezek szerint, egy ember egy szavazat, mindegy hányszor nyomja meg a "hasznos" gombot.
De az ember véleménye változhat hozzászólásonként ugyanarra a hozzászólóra vonatkoztatva is.
Én nem is foglalkozom ezzel a dologgal!
Neo,ne essen félre értés.Mit gondolsz mennyire érdekel a %,vagy az ki milyen kardoskodással áll ki valami mellett?
(látod milyen vagy!?itt kérdezősködsz aztán nem is mondod,hogy, vagy rajzolod,hogy milyen mágnesmotort találtál ki)
Nem véletlenül írtam karvaknak azt az énekesről,és a példát mellé.Azt írja -irreális-. De mi a reális karvak?Ezt(sem) nem válaszoltad meg.És mihez képest?Tény az amit írsz az ingával kapcsolatban (meg a névtelenül ide írogatók),de ez önmagában kevés mint ahogy te magad is megfogalmazod.Vagy vehetném a parametrikus/kátlan rezgő köröket is.
De (vagy)ezek szerint az nem mindegy,hogy ki mondja?
Most makacsul állítsam azt,hogy márpedig van ingyenenergia (amit még mindig nem fogalmazott meg senki sem ,hogy az mi a bánat lenne) mert a motorom -mérhetően- több villamos teljesítményt ad miközben többet is fordul akkor ha terhelem!? Sőt,nemcsak nekem hanem másnak is!!De ettől még nem lesz önfenntartó,csak a "hagyományostól" jobb.
De ez is lényegtelen.
Csuszi123. Irreálisan várod el az ingától, hogy önmagában önfenntartó legyen. Az inga csak egy része lehet annak a teljes gépnek, ami egészében önfentartó lehet. pl. az autó motorjától ne vár el azt is, hogy azon gördüljön a jármü. A motortól ne várd el azt, hogy szélvédö is legyen. A motortól ne várd el azt, hogy kormányozza a jármüvet. A motortól ne várd el azt, hogy utánfutó legyen. Stb.
Mellesleg nemcsak azok a szerkezetek képesek új energiát elöállitani amelyek önfentartóak. pl. a MIlkovics inga nincs visszacsatolva. Ez technikai kihivás mai napig is.
Tessék aktivan kutatni. Saját magatok járjatok utána egyes dolgoknak. Elégendö útmutatót kaptatok eddig már. pl. készitsd el magadnak az vizpumpa-ingát. Tapasztald meg hogyan müködik. Próbáld ki mechanikai szimulátoron ha nincs pénzed rá. Telepitsd fel a szimulációs programot. Ne okoskodj elöre, hogy a szimuláció nem biztos bizonyiték. Alj le az ellenszegüléssel és kezd el kutatni becsületes hozzáállással. Akkor majd idövel a saját tapasztalatid fognak meggyözni. Ha folyamatosan azon gondolkodtok, milyen módon deritsétek ki a feltételezett aljasságokat, akkor soha nem fogjátok megérteni a lényeget. Tanuld használni a Vizimag ot. Tanuld használni a 3DSMAX ot. Tanuld meg használni az Algodoo t. Annak idején nekem valaki annyi infót adott volna mint amennyi már van nektek régóta, akkor hamarabb kapcsoltam volna. Én nem tudok helyetted cselekedni. Neked kell szorgalmasan kutatni ha már nem hisztek annak akinek van némi gyakorlati tapasztalata.
pl. a keresztények Bibliaórákon kutatják az Irásokat emiböl egyre többet értenek meg. Azt amit ök megértenek, azt az ateisták soha meg nem fogják érteni, mert szerintük nincs Isten. Igy egy keresztény soha nem lesz képes azokat az információkat átnyujtani az ateistának amit ö felismert a Szentirásban. Mintha egy születésétöl kezdve vakkal szeretnéd megértetni azt, hogy pl. zöld szint kapsz akkor, ha összekevered a kék és a citromsárga festéket. Ezért ne várjátok el azt azoktól akik megtapasztalták az ingyenenergiát, hogy bármilyen számotokra hiteles érvel álljanak elö, amivel benneteket meg lehet gyözni. Ne hagyd hogy folyamatosan beleütközz a beleütközés kövébe és minduntalan elhasalj ezmiatt. "Aki közeledik Istenhez, ahhoz Isten is közeledni fog", Aki igyekszik szorgalmasan megérteni az ingyenenergia elöállitásának lehetöségét, az képes lesz rá. Rajtad múlik, mivel meddig fogsz eljutni.
Okoskodnék,ha szabad.
A szimulációs program a valóságból vett adatokkal dolgozik.Szélsőséges paraméterekkel nem tud mit kezdeni!Így hamis eredményt ad.Virtuális szabadenergiát például:)
Tisztázzuk ezt először: [link]
Kis motor gumilendkerékkel ad (lendületből)egy impulzust a hozzá képest nagy tömegű ingának…amikor a hajtott rész odaér.Az ingát segíti a gravitáció míg leér az alsó holtpontra és fékezi a gravitáció míg felér a felső holtpontra.Így az inga egyenlege=NULLA.mintha ott se lenne.A kis motornak van ideje felpörögni mire a hajtott rész visszaér.Ugyanez egy ugyanekkora tömegű lendkerékkel és ugyanekkora hajtott résszel ugyanezt tudja produkálni,akár függőleges tengellyel is.Valójában lendkerékből kivett impulzussal táplálkozik egy nagyobb lendkerék.Ötletnek nem rossz…de kivenni ebből többet?
Karvak!Mielőtt válaszolnál igyál egy felest,tedd be a kedvenc zenédet ülj be egy hintába,ne mozogj és ha gyorsuló tempóval leng aztán körbeforog a hinta…akkor túl sokat ittál.:)
Valaki(talán Józsefem) nem sokkal ezután felrakta ezt: [link]
Na ez analóg az előzővel,csak „elektronikus”.A kicsi teljesítményű HVgenerátor árama sem a jobb sem a baloldali esetben nem kerül a képletbe.A bal oldali esetben nincs jelentőssége,a jobb oldali esetben meg épp a konditöltéssel van elfoglalva.
HV táp=kis motor.Kondezátor=gumilendkerék.Szikraköz=hajtott rész.
6V 2W izzó=nagykerék.
Itt könnyebb igazságot tenni.Mennyit vesz fel a HV táp?2W -os az izzó valós teljesítményt mutat azzal hogy rá van írva 6V 2W ?Milyen feszültségű,milyen hosszúságú impulzusokat kap és milyen gyakorisággal?
Egy szűrőkondi után lehet mérni!(bár így már nem olyan fényes az izzó)Megtévesztő az éppen határon/kiégés határán/lévő izzószál!Ez nem ingyenenergia de használható effekt egy hagyományos izzó energiatakarékos működtetésére.(kérdés az élettartam,hogy meddíg bírja)
Idegen1.Okoskodni lehet,sőt kellene is!!Makacsul.De a valós tényekhez és nem a -ki tud jobban nagyokat mondani- hoz. Pl oszloptrafó közelében világít az égő. (névtelen hozzászóló, még mindig nem küldted a videódat)
Közel ötven oldal csak arról szól,hogy lehet-e vagy sem.De még az sincs meghatározva,hogy mit is szeretnénk, milyen szempontok alapján,milyen lehetőségekkel.Talán,szerintem.Pedig néhány kérdést is intéztem a nagyérdeműhöz.Addig amíg azok nincsenek pontosítva addig nem is lehet tovább haladni.Az inga meg a parametrikán túl hiányos az oldal,de ezek szerint csak ez a -reális-.Hiába pörög (ennek Neo örül,bár igaz, hallgatag a kérdésre),bár már laposodik.
Tehát nem okoskodás,csak próbálsz tovább látni a problémákon.Ezt nem értik meg itt sokan és úgy gondolják ez a tagadás (ami már rég átcsapott személyeskedésbe,és annak nincs értelme) kiteljesedett formája.A tényekre való rávilágításának nem észre vételét nem hinném,hogy a te tapasztalatlanságodra kellene írni.
Ez nem alternatív kfórum,már mondtam mi.
csuszi123 írta:
"oszloptrafó közelében világít az égő."
Ne fogalmazd át mondataimat. Mert én ilyet nem írtam. De olyat igen hogy egy földre épített utcai trafó mellett világított a tekercsre kötött izzó, amikor az ipari üzem annyira leterhelte a trafót hogy az távolról hallhatóan búgott. Ahogy a házilag kivitelezett változatát is írtam, miszerint a kísérlet hegesztőtrafóval is megismételhető ha a szekundere kellően le van terhelve, például ha egyszerűen rövidre van zárva. Ha ilyen gyerekes kísérletről is videó kell akkor készítsd el magadnak. Mert én inkább magáncélra használható elektromos generátorokra fordítom időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!