Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
csuszi123
Ahogy írtad, trafókkal dolgozol. Szerintem el tudod végezni a kísérletet. Mert a kedvedért nem buszozom el 45 km-re ahhoz a trafóhoz majd az 50 km-re lévő szülői házhoz ahol a hegesztőtrafó van.
Ha az ilyen hétköznapi elektromágneses indukció ennyire érdekes, akkor az elektrodinamikus indukció mégjobban az lehet.
Mivel a vezeték nélküli energiaátvitelnél egy-egy kondenzátorral rezonanciára hangolt LC rezgőkörré alakítják át a primer (és szekunder) oldalt:
Ezt nem azért említettem mert ennek segítségével lehet hogy oszloptrafó alatt is sétálhatsz kezedben egy világító izzóval. Még a végén ezzel kísérleteznél és nem a szabadenergia készülékek királyával foglalkoznál, a Moray készülékkel. Hanem azért említettem mert a free energy transzformátorok primer oldalát is mindig így rezonánsan alakítják ki. Mindig van a primer oldalukon is egy kondi ami rezgőkörré alakítja a primer oldalt. Például Akula áramkörénél, vagy a Hubbard trafónál:
Vagy Fred "Nagytekercses trafójánál":
Miért alakítják ki rezonánsan a primer oldalt is a szabadenergia áramköröknél? Mert a szekunder oldal az oké hogy rezgőkör szokott lenni.
Habár a válaszra magam is kezdek rájönni. Bármilyen rezonancia-katasztrófa esetén szintén teljes rezgésekkel gerjesztjük a rendszert. Például a pohártörésnél:
Voice Breaks Glass
https://www.youtube.com/watch?v=amuPoPkAlx8
A pohárról jut eszembe, csapos, megint üres a korsóm!
"mert ennek segítségével lehet hogy oszloptrafó alatt is sétálhatsz kezedben egy világító izzóval"
Névtelen,most akkor lehet vagy nem lehet?
csuszi123
Oszloptrafó alatt soha nem próbáltam hogy világít-e egy tekercsre kötött zsblámpa izzó. Mivel az több méterre van a talajtól. De földön lévő utcai trafó mellett és hegesztőtrafó mellett világított az izzó.
De vannak feltételei:
1. Se a hegesztőtrafó, se az utcai trafó ne legyen fém burkolatú, különben abban indukálódnak örvényáramok és nem a mellé helyezett tekercsben.
2. A trafó legyen kellően leterhelve, ekkor van kellő nagyságú áram és fluxus benne.
Nem értem mi a gondod ezzel a kísérlettel? Ismétlem, a magasan lévő oszloptrafó alatt biztos hogy sikertelen lesz a kísérlet, még akkor is ha a hangos búgása nagy terhelésről árulkodik. Az a távolság már nagy. És annak fém burkolata is van, hisz az az olajtartája.
idegen.1 nevű felhasználó válasza:
Okoskodnék,ha szabad.
A szimulációs program a valóságból vett adatokkal dolgozik.Szélsőséges paraméterekkel nem tud mit kezdeni!Így hamis eredményt ad.Virtuális szabadenergiát például:)
Skypeon irogattam erröl ismerösömmel:
[10:09:45 AM] Karvák Ferenc: es akkor is eszi a szart es nem birja ki hogy ne ellenkezzen. szepen leirom nekik hogy csinaljatok ne okoskodjatok ne magyarazzatok. dolgozzatok es akkor minden vilagos less. hiaba ugatok akkor is eszik a szart es ellenkezik
[10:12:04 AM] Oláh István: Szia
[10:12:06 AM] Oláh István: Hat igen
[10:12:16 AM] Karvák Ferenc: leiratkoztam a gyakorikerdesekrol
[10:12:22 AM] Karvák Ferenc: nem birom idegekkel
[10:12:31 AM] Karvák Ferenc: egyszeruen keptelenseg normalisn irogatni
[10:12:36 AM] Karvák Ferenc: mert konokok es hujek
[10:13:01 AM] Karvák Ferenc: belebasznam az aorrukat a kasaba aze hogy egyenek belole, akkor fognak cask fel hogy ehetö
[10:13:41 AM] Karvák Ferenc: es barhova irok mindeg jon utanam a ket huje akik szisztematikusan keresztbe rak nekem az unalmas ragalmazo dumajukkal
[10:14:07 AM] Karvák Ferenc: https://www.youtube.com/watch?v=J1TBN7W5yjI
[10:14:30 AM] Karvák Ferenc: nem tudnak szabadulni a rogeszmeiktol, amit az iskolaban nyomtak az agyukba
[10:26:55 AM] Oláh István: Nem kell figyelembe venni
[10:27:11 AM] Oláh István: Ha biztos vagy a dolgodban nem kell, h idegesitsen szerintem
[10:27:50 AM] Karvák Ferenc: de a tokom tele van az ijenekkel mert kompromittalnak a tobbiek elott
[10:28:00 AM] Karvák Ferenc: egy van koztuk aki megertette es egyenletekkel leirta
[10:28:21 AM] Karvák Ferenc: mi a faszt keres itt az aki cask fikaz mindfet es leszar magasrol?
[10:28:36 AM] Karvák Ferenc: hiaba magyarazom el neki 3 x akkor is eszi a szart tovabb
[10:30:12 AM] Karvák Ferenc: azert tudom hol vannak a szimulacios programok hatarai, mert hasznalom oket. nem cask okoskodok aril hogy hasznalhatok e
[10:31:38 AM] Karvák Ferenc: en biztos vagyok a dolgomban, de akkor sincs szuksegem olyanokra akinek 3 fele keppen be van valami bizonyitva de akkor se akar tudomasul venni rola hanem megismetli ugyanaozkat az ellenveteseit
[10:32:54 AM] Oláh István: Azokkal meg nem kell foglalkozni
[10:33:13 AM] Oláh István: Ha mar egy embert gondolkodasra kesztetsz, pozitiv iranyba, mar azert megeri szerintem
[10:33:17 AM] Karvák Ferenc: en nem akarok fogalkozni evluk, hanem ok foglakoznak velem
[10:34:00 AM] Karvák Ferenc: mi a faszt keres itt akkor ha semmit nem hajlando se tudomasul venni se leellenorizni se megerteni
[10:34:39 AM] Karvák Ferenc: es elmeletileg ez az a hely ahol azok jonnek ossze akik kutatjak a lehetosegeket
[10:36:25 AM] Karvák Ferenc: ne idegen1 mondja meg az hogy valami nem lehetseges hanem a gyakorlati tapasztalat. vegezd el, csinald meg, ellenorizd le. azutan allapitsd meg lehet e az szerint ahogyan leirtam mar elozoleg.
[10:37:16 AM] Karvák Ferenc: ha pedig megertetted es sikerult, akkor karvak ot cask az a megbecsules illeti hogy sikerult neki hadakozva ugyan de ramutatni az alapokra.
[10:38:21 AM] Karvák Ferenc: Neo, idegen1 - a legaktivabb satanista fekezoi pillanatnyilag a temanak. mashogy nem tudom magyarazni azt a hihetetlen visszahuzo erot ami rajtuk keresztul bearamlik.
"es akkor is eszi a szart es nem birja ki hogy ne ellenkezzen. szepen leirom nekik hogy csinaljatok "
A gyakorlatból való véleményformálás teszi a szerintedi szarrágós ellenkezést.
"es elmeletileg ez az a hely ahol azok jonnek ossze akik kutatjak a lehetosegeket"
Kutatják.Méghozzá gyakorlatban.Csak őket is meg kellene hallgatni,mit miért mondanak.
"belebasznam az aorrukat a kasaba aze hogy egyenek belole, akkor fognak cask fel hogy ehetö"
Én megmondtam,hogy ez egy kocsma.
Innentől részemről további jó szórakozást.
Nemérted?
„10:26:55 AM] Oláh István: Nem kell figyelembe venni
[10:27:11 AM] Oláh István: Ha biztos vagy a dolgodban nem kell, h idegesitsen szerintem
Ezt mondtam már Neked többször én is!
Tied lehet a nóbel díj,ilyenekre nem vágyom(mit talált ki?dinamitot békés célokra?)
Tiéd lehet a 90%-sőt a száz is!
Én a101% ra utazok.
Aki nem ért Veled egyet az az ellenség? Nemkívánatos itt,vagyis menjen innen?Ez így nem a kérdés megvitatása,nem kocsmai hanem óvodás szint.Tőlem maradhatsz itt egyedül,tökéletes egyetértésben magaddal.Van egy alternatív lehetőség,bár parametrikus de ki fogom bírni:Nem reagálok rád…és ezt elvárom Tőled is.Mehet egy szálon több „fórum”?
Ez az oszloptrafó miért olyan fontos kérdés?
Valaki ott lakik a tövébe és onnan akar ingyenenergiát?
Minden trafó "szór"...torod is,ferrites fazékmag is,de az az ő vesztesége.Ez kint felfogva sem többlet.
Szerintem egész máshol kellene keresgélni(nem google keresésre gondolok)A forrás a nap.
A vitorlát,vízkereket,napkollektort napelemet már kitalálták.Milyen "vitorla"(antenna,kollektor) képes felfogni gyorsabb,de nagyobb energiasűrűségű sokkal rövidebb hullámokat?Ad a nap ilyet vagy csak még nem vagyunk képesek felfogni?
A Lockhed Martin mostanában fúziós reaktort épít...ami egy teherautó platóján szállítható.Megcsinálta kicsiben a Napot.Nagy projekt.Szupravezetők,és csak hőt vesz ki belőle...Arról hogy kell-e táplálni(a kis napot)nincs adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!