Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/1938 anonim ***** válasza:
100%

...nem árt ha van hozzá az a jelentéktelennek tartott 99,99 %-nyi információ is, amiről nem túlzás azt mondani hogy az mindennek a lényege, nem az anyag és nem a fizikai cselekvés...

....hisz villámgyorsan körbe is szalad a kis mágnes a nagy körül..

És így lesz az információból 99.99% dezinformáció.

Searl giro-celláját antigravitációs eszközként használjuk vagy pedig mint generátort.Mert akkor az írás szerint (kérdés,hogy melyik a jó) a közepét hajtjuk.És máris más a jányka fekvése. https://www.youtube.com/watch?v=dbpEwRsMj4w

2015. febr. 15. 16:36
 532/1938 anonim ***** válasza:
100%

csuszi123

Viszont szerencsére mindenki rendelkezik önálló gondolkodással és józan logikával ezért ki tudja szűrni a dezinformációt. Mert mi lenne ha mondjuk Columbo nyomozó is minden információt készpénznek venne. Nem veszi annak, hanem eldönti hogy mi az és mi nem. Az mindig eredményre vezet.

2015. febr. 15. 17:17
 533/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Eddíg egy szavadat sem hittem el,de ez még változhat.Amennyiben bármilyen hiteles,akár egy otthoni garázsban megépíthető és működő ötleted van.(NEKED ! és itt nem másokra utaló linkekre gondoltam)

Nna lássunk csak:Nem tartozom semmilyen kategóriába,nyitott vagyok mindenre de ha valami hülyeség akkor túllépek rajta.Két mágnest miért lenne könnyebb oldalról összetolni?Ezt hogy méred meg,rugós erőmérővel?Tudod milyen bonyolult mérőeszköz kellene egy ilyen egyszerű dologhoz?A betoláskor ugye exponenciálisan növekedő erő kell.Oké megmérted,integráltad és kijött egy átlag.Szembe távolodáskor szintén exponenciálisan csak éppen csökken az erő.Ezt is lemérted…elhiszem.

Egyszer adtál egy hajléktalannak?Lehet hogy ez volt a baj, …éveken át csak eltekertél mellette,vagy egy bankókkal tömött táska aljáról kitúrtál egy kétszázast?Vagy akartál érte valamit? Szituáció kérdése.Elképzelhetetlennek tartom azt hogy adok egy hajléktalannak egy érmét és megrugdos.Azokban az EMBEREKBEN az „adakozóknál” sokkal több EMBERSÉG van,minthogy ilyet tegyenek.(épp ezért jutottak oda).

Tőlem írogathatsz nyugodtan,csak hülyeséget ne…könyörgök,és ha lehet a kérdésfeltevő NE töröltesse,mert tanulságos lesz az utókor számára.Vagy már szégyelled ezt a sok baromságot amit itt felvonultattál?Nem a múltadat kell törölni,inkább előre kell látni(és gondolkodni)

Nekem NE adj tanácsokat,bár nem vagyok Columbo,sem Chuck Norris de el tudom dönteni mi hasznos és mi nem az.

A rend című írást Te írtad?Nem rossz csak kicsit hiányos.Isteni intuició ez.Megkaptad,de nem érted.Nem is értheted hisz a lényege pont az,hogy egyedül önös célokra nem használható.Egy zárhoz több kulcs!-Érted?

Egy dologban egyetértek Veled:Neonak előbb lesz mágnesmotorja mint Neked új bringád.

INFORMÁCIÓT gyűjt mint Te és itt még sokan mások.Biztosra megy,minek építene olyan cuccot ami „elméletileg is”halott.

2015. febr. 15. 23:56
 534/1938 anonim ***** válasza:
100%

"A rend című írást Te írtad?"

Halálos ellenségemnek sem írnák ezoterikus írományt. Magadtól is rájöhettél, hogy én nem használok ezoterikus fogalmakat vagy vallási jelképeket. Mert ezt és bármely más műszaki témát csak a matematika és fizika nevű reáltudománnyal lehet megközelíteni.

"Nem rossz csak kicsit hiányos.Isteni intuició ez."

Gratulálok! Aminek tartalma semmire sem jó, az szerinted nem rossz, isteni.

De ami az igazságot keresi, az neked fájdalmas, csalás, félrevezetés, stb. Mondtam már, ha nem tetszik a szabadenergia terén a nem áltudományos leírás, akkor ne olvasd.

Tudom, arra akarsz kilyukadni hogy nem kell elméletileg megérteni a dolgokat, nem kell megérteni miért és hogyan nyerheti energiáját néhány készülék, vagy netán miért nem. Hanem szerinted csak csinálni kell. De ne feledd, hogy a világon a többség pontosan az utóbbi módszer szerint teszi. Vagyis csak csinálják. De úgy nem működnek vagy úgy nem tudnak továbblépni. Ahogy arról magad is megbizonyosodtál amikor Müller generátort készítettél.

Ne keverj össze olyan valakikkel akik áltudományos vagy netán szándékosan félrevezető dolgokat írogattak valahol. Nem vagyok a Rend írója, ahogy Tértechnológia sorozatot sem írtam. Hanem ahogy Karvak szerint is, valós magyarázatot írtam például a munkájára. Akinek nem tetszik ne olvassa. Vagy akár írjon helyette isteni sugallatra ezoterikus magyarázatot. Például hogy a mágnesinga motort a lelki erő lökte tovább, vagy például az emberi vitalitás. Ez már szimpatikusabb, mi?

2015. febr. 16. 00:56
 535/1938 anonim ***** válasza:
100%

"bármilyen hiteles,akár egy otthoni garázsban megépíthető és működő ötleted van"

Egy ideje már olvasgatva a témát kialakult bennem a"hívőkről" egy körkép.Ám nem tagadom,lehet rossz helyen jártam.De vagy hablatyolnak,vagy ködösítenek(biztos megvan az anyagi oka),vagy inkább (ami a jellemzőbb) makacsul ragaszkodnak a ki nem próbált elméletekhez.Ami viszont használható lenne,ahhoz az istennek sem nyúlnának.

Egy dologban biztos vagyok.A gőgösség ami a másik lenézéséből(is) fakad sokkal nagyobb mintsem bármit is kitegyen.Vagy,hogy megpróbálja a másik nézőpontját is fontolóra venni.Itt van karvak esete.Inkább belemegy felesleges vitába,evvel felhergelve saját magát. (mmm,kapott egy impulzust,s aztán míg le nem cseng,gerjed tovább.)Ahelyett,hogy mások ötleteit is meghallgatva építkezne tovább.Még ha csak elméletben is.

"Egy zárhoz több kulcs!-Érted? "

Nem,nem fogják.Ide Bábel kell.Vagy Mohács?Mindenki tudja,mégsem tesznek ellene semmit: [link]

A hazugság kiteljesedése: [link]

"INFORMÁCIÓT gyűjt mint Te és itt még sokan mások."

Feltettem ide egy videót,csak itt láthatják.Ha a néhány ide írogatót leszámítom,akkor is bőven több a csak nézelődő.És mindjárt ide illik a válasz első fele.

2015. febr. 16. 07:44
 536/1938 anonim ***** válasza:
100%

"A k-fórum és az az oldal nem nyujtott semmit, amiért a markomat tartanám"

Nekem mindegy.Pedig nyújthatna,Neo.Csak nem figyelsz

-TE SEM- a másikra.Néhány mondat nem régről:

csuszi123 nevű felhasználó válasza:

NeoSzZ nevű felhasználó válasza:

csüszi123!

Ez:

[link]

egy baromság...

Pár patkó mágnes egymás után?

Ennyire hülyének nézel? Nem kellene...

Ugyanabból a "gödörből" kiabálsz te is mink karvak.

Meg sem hallgatod a másikat,kapásból elvetsz minden mondatot ami nem a te (vagy inkább ti) szád íze szerint íródott.Ilyenkor persze jönnek a visszavágó vádak,hogy ígymegúgy.

Te kizárólag mágnesmotorban gondolkodsz.A fent említett példát megcsináltad annak idején?Föl lett téve a kfórumra miként suhan végig a golyó vagy ferrit henger a két mágnessor között.És nem kellett betolni.Az is lett mondva,hogy elgondolkodtató játéknak --több-- mint tökéletes.

Lett hozzászólva?Nem.

De legalább pörög a fórumod.

2015. febr. 16. 07:51
 537/1938 anonim ***** válasza:
100%

# 534/536-as.

"Ne keverj össze olyan valakikkel akik áltudományos vagy netán szándékosan félrevezető dolgokat írogattak valahol."

Nem keverünk össze senkivel József.

Csak Te sem keverd össze a valós tényt a teóriával.Persze ha egyáltalán végre letudnád vetni magadról a másik lenézését és végre figyelnél rá mit is mond.

2015. febr. 16. 07:57
 538/1938 anonim ***** válasza:
100%

De tegyük félre végre a személyeskedést.Inkább vitassuk meg,hogy lehetséges-e a többlet energia,és hogyan, ennél a szerkezetnél. [link]

https://www.youtube.com/watch?v=7IP-buFHKKU

Józsefünk már linkelt egy videót ahol a meglévő mágneses erőtérre (mondása szerint) ráültetnek egy induktivitást.Vajon itt is hasonló lehet a szisztéma?Esetleg rezgőkör.

2015. febr. 16. 08:20
 539/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Csüszi!

"

[link]

egy baromság...

Pár patkó mágnes egymás után?

Ennyire hülyének nézel? Nem kellene...

Ugyanabból a "gödörből" kiabálsz te is mink karvak. "

Rámentem a linkre és megnéztem a dátumokat:

Kiadási szám US1859764 A

Kiadvány típusa Elfogadva

Közzététel dátuma 1932. máj. 24.

Iktatás dátuma 1931. jan. 19.

Iktatás dátuma 1931. jan. 19.

Te komolyan azt hiszed, hogy azóta ezt nem próbálta valaki megépíteni normálisan, egy motort kialakítani belőle, stb..?

Tényleg nagyon sajnálom, hogy most nem tudom megnézni azt a videót amiről beszélsz!

Egyáltalán, ha valami kint van a neten és működőnek látszik, annak egy éven belül óriási durranása van, abban az esetben, ha működik.

Sőt, megkockáztatom, ha valami működik, ki se kerül a netre addig amíg le nem védik (1-2 év).

Ha ezután mégis ki kerül, akkor az olyasmi lehet mint a kickstarter, működik, le van védeve, kellene rá pénz...

2015. febr. 16. 09:10
 540/1938 anonim ***** válasza:
100%

Neo,teljesen mindegy,hogy én mit hiszek.És az is,hogy te mit hiszel.Kíváncsiságból annak idején összetákoltam azt az effektust.Leszűrtem a véleményem és eltettem talonba.Ha te komolyan mágnesmotort akarsz építeni akkor sok ilyesmi kísérletet kellene elvégezned.Meg másnak is.Az állandó mágnesek lelki világa csak gyakorlati úton tapasztalható meg.Nem pedig elméletben (mint ahogy egy illető mondja).Bár építettek erre szimulációs programot is,de az csak a meglévő "elvekre" épül,ezért hiányos.Innentől teljesen mindegy,hogy mit csinálsz.További jó pötyögést.

Más téma ha gondoljátok.

Valamelyik tértecnológia videón mondja Egely a Bóday trafóról: 120% hatásfokkal működött.Bár mindenfélét írnak róla.Kérdés miként kellene értelmezni.Egy trafó vagy a kettő együtt.Egyáltalán minek kettő?Miként kapcsolódhat az egyik fele a már előzőleg említett bolgáros trafóhoz.Mert valami közös kell legyen ami az induktivitások/állandó mágnesekre vonatkozzon.

Viszont egy valami mellet elmennek,itt ennél a videónál https://www.youtube.com/watch?v=D5RCABeNeP4 láthatjuk,hogy a bal oldali tápegységet állítja (mivel ez egy duál táp,) és a jobb oldaliról veszi le a vezetéket.Most ez mi.Hazugság,dezinformáció,vagy szimpla tévedés.

2015. febr. 16. 09:45
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!