Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
A Perendev mágnesmotor is ezen az elven működhet. Néhányan rámondták hogy csalás. Pedig a YouTube-on nem csak csalások vannak fent.
https://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0
Egy csalásnak miért készítettek volna el ilyen gondosan keretet, gondosan elkészített csapágyazást, stb.
Az más kérdés, hogy ha a mágnesek hossztengelyei kisebb szöget zárnának be a henger érintőjével, akkor lehet hogy nagyobb lenne a teljesítmény. Mert valahol a YouTube-on végeztek erre vonatkozó kísérletet a Magnetis Rail Gun-on, tehát a lineáris változaton.
Persze kérdés az is, hogy miért nem viszik tömeggyártásba ezt a mágnesmotort? Netán túl drága a Neo-mágnesek miatt? Vagy idővel csökken a mágnesek ereje? Vagy a kivehető teljesítményhez képest túl nagy méretű és nagy tömegű?
Ez ugyan az, csak hosszabb verzió.
https://www.youtube.com/watch?v=FxReArGbE_s
3:33 környékén mutatja a cucc másik oldalát (de csak akkor, amikor már lassul).
Ott van egy tengely, amit egy fúrgéppel, vagy bármivel meg lehet hajtani.
Azon az oldalon amit forgás közben mutat, nincs.
Forgás közben miért nem mutatta a másik, tengelyes oldalát?
Úgy lett volna korrekt.
Kötélből vannak az idegeim.
Most szóban ezt be is bizonyítom.Kedves #492,495,511,519,521-es.(van Neked több is csak mélyebbre nem ástam)
Vannak emberek,pl mint Te akik elhisznek valamiért némi hazugságot,tündérmesét.Nincs ezzel baj addig a pontig amikor még csak magadnak hazudsz és elhiszed.
Az a bizonyos pont ott van amikor ezt már másokkal is el akarod hitetni.Nem tudom ki vagy és miért,biztos aranyos kisbaba voltál,de nagyon megváltoztál.Ez a sok baromság amit itt rövid idő alatt felhalmoztál arra enged következtetni,hogy fingod sincs az egészről.Mágnest talán szekrényajtón láttál,tekercset meg max a vécén,de az papírból van így nem sokat hat a szekrénymágnesre.Mit szeretnél Egely-vel igazolni?A könyv eladásokat ilyen marháknak mint én?Az a sok zölség amit belinkelsz az mire jó?Ne értsd félre csak szeretném megérteni a miértet,a működési elvet.A Te működési elvedet is!Ez nálam születési „hiba”.Bármilyen játékot kaptam,az első adandó alkalommal szétszedtem.A szüleim azt mondták:mindent elrontok,inkább vigyázzak rá mert nem kapok mást.Engem viszont csak addig érdekelt a játék amíg megtudtam:hogy működik?
Ezt az egészet leegyszerűsíthettem volna,ha csak ennyit írok:Idióta vagy!De az ítélkezés nem dolgom…ezért nem ezt írtam)
idegen.1!
Nekem is kötélből vannak az idegeim. Tudod mit, adok egy tanácsot. Ne hidd el amit írtam. Egy szavamat sem. Hanem higgyél az olyan "műszaki" információkban, amik ezoterikus jelképekkel vannak kidekorálva. Elsősorban a "Rend" című írást javaslom, mivel az biztosan nem logikus, biztosan nem műszaki és biztosan nem működhet az ott leírt androméda motor. De ismétlem, amit én írtam azt nehogy elhidd. Miért ne? Mert az pozitív információ, és vannak emberek akiknek fájdalmasan hat a jó tanács. Ne hidd el például azt se hogy két mágnest oldalról könnyebb összetoni de a taszítóerejük nagyobb lesz. Annál inkább se hidd el, mert negyed órája próbáltam ki ismét, de vonzóerejükkel is. Ahogy írtam, vannak olyan emberek, akik szinte meglincselnek akkor ha jó tanácsot adsz neki, vagy ha bármilyen hasznos infóval látod el. Gondolom rájöttél hogy te is ebbe a kategóriába tartozol.
Egyszer adtam egy hajléktalannak 200 Ft-ot. Erre az történt, ami akkor történik mikor azt mondják hogy a gazdagság felerősíti a már meglévő tulajdonságokat. Vagyis a hajléktalanban az a jelentéktelen érme is felerősítette a meglévő rossz tulajdonságait és szinte nekem esett, elkezdte rugdosni a biciklimet és minden ok nélkül fenyegetett hogy megkésel. Erre visszakértem a pénzt. Plusz még mérgemben azt mondtam neki hogy faggyon meg az utcán, egy selejttel kevesebb lesz. Tudod mit mondott erre? Azt hogy "Maga egy rendes ember." És szerintem azért mondta mert nem tettem jót vele hisz visszakértem a 200 Ft-ot hogy ne erősítse fel selejt tulajdonságait.
Ezért tudod mit? Ha olvassa még a kérdést feltevő ezt az oldalt, akkor javaslom hogy töröltesse kérdését a moderátorral. Vagyis mind az ötven valahány választ. Mert sok jó infó elhangzott mástól is, például Karvaktól vagy NeoSzZ-tól is.
Ha nem tetszenek a jó infók akkor minek olvasod? Miért nem olvasol valami haszontalan írományt helyette? Vagy miért nem nézed az EzoTV műsorát?
Amúgy meggyőztél, nem írogatok többet én sem, ahogy Karvak is befejezte. Sőt, másnak sem mondom el további eredményeimet, és ha elkészül valami készülék azt sem mutatom meg senkinek. Kivéve szerető hozzátartozóimnak, mivel ők mindig meg szokták hálálni a jót.
Azért nem bántam meg hogy írogattam a szabadenergiáról, mert sokat tanultam az emberi tulajdonságokról is. Bevallom hogy gyakran voltam abban a tévedésben hogy azt hittem hogy minden ember olyan amilyen például én. Hogy amennyi jót kapnak, annyit viszonoznak. Óriási tévedés. Nem akarok belinkelni erről szóló ciket, szerintem érthető így röviden is.
Idegen1.
Valamiért a kérdésekre nemigazán válaszolnak.(pl te sem NEO)
Valamiért jobb ismeretlenül (legalább csak egy pötty,vagy egy vonal,hogy én voltam) írogatni ide,még ha nem nagy a jelentősége is.De legalább a kezdeti tiszteletet mutatná a másik felé.Nehéz ezt így.
Karvak annak idején kijelentette,hogy csak úgy ír mint egy blog bejegyzést.Most az elején is ezt csinálta néha.Tehát ha ennyire gőgösen lenézzük a másikat ,akkor mit várhatunk ,mi lesz a reakció?
Egy részről,más részről pedig ha csinálok valamit az nem biztos,hogy jó is lesz.Tehát lehet,hogy az elmélet jó,de valamit hibásan készítek el.Idegen1,ezt ne felejtsd el.Te is hibázhatsz és attól,hogy szinte (állításod szerint) semmi nem hozott pluszos eredményt attól az még jó lehet.Pont ami példákat felhoztál.
Ismeretlen írogatónak,bár van egy érzésem, az mindig ugyan az.
Azon túl,hogy Karvakot mártírrá emeled(és még néhány illető,bár lehet ugyan az) áldozva neki a szabadenergia oltárán,ne feledjük,hogy az eredeti kérdés feszegetések nem erről szóltak.Ha végre a gőgösségeket ellehetne hagyni, akkor talán tudnánk is már végre "dolgozni" is.
Az nem lehet kifogás,hogy ezmegaz ezt mondta.Hagy mondja,figyelmen kívül kell hagyni.De ezekért kizárhatóak-e mások az információból?Vagy akkor minek kardoskodni itt mellette,hogy igen is lehet?
Írod: ..."transzformátorok bekapcsolási áramlökéseivel kapcsolatban, de mások egyből lehurrogták hogy az nem igaz"...
Nem nem igaz,hanem mindenképp visszahatása van a primer részre.Tehát hiába jön ki több,ha többet is vesz fel.Óriási különbség.
.."Mert egyik hozzászóló említette a visszahatás megakadályozásának fontosságát és néhány módját.
Itt látható két film"...
Hűha,ez ki?
"Sőt, másnak sem mondom el további eredményeimet, és ha elkészül valami készülék azt sem mutatom meg senkinek"
És így ugyan olyan leszel te is mint a károgók,vagyis elérték céljukat vele.Ezen gondolkodj el.
Gőgösség ,le veled.
Csüszi szokott nekem néha kérdéseket feltenni, ami általában arról szól, hogy megcsináltam-e, vagy kipróbáltam-e már valamit?
Nem fogok büszkéledni azzal, hogy max annyi lehetőségem van, hogy kezembe veszek két mágnest meg két vasat...
Éppen ezért nem is mondok itt új dolgokat, ha észre veszi valaki, mert nem tudom kísérlettel bizonyítani. Ettől még jár az agyam.
Egy fazon megkeresett néhány hete mágnesmotor ügyben.
Addig tartott a dolog, amíg elnem küldtem neki egy animációt az elképzelésemről, azóta csend van.
Az utolsó kérdésem az volt hozzá, ismeri-e Gőz Lászlót?
El is dugult, azóta csak azt látom, hogy néha fenn van a Skype-on.
Ezt az animációt Idegen is látta, szerencse, hogy még nem tökéletes a dolog!
Mivel a saját dolgomról nem beszélek, azokhoz szólok hozzá, amit mások írnak.
Higgyétek el, én örülnék a legjobban annak, ha valamire modhatnám, hogy ez igen, elképzelhető a működése.
Elektronikával dúsított dolgokhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá.
Mondjuk, annyit tanultam belőle, hogy nincs 1, vagy annál nagyobb hatásfokú villanymotor sem. (meg másmilyen sem, de ami nem villany, azon tudok agyalni)
....ha észre veszi valaki, mert nem tudom kísérlettel bizonyítani....
.... mert nem értek hozzá.
Mondjuk, annyit tanultam belőle, hogy nincs 1, vagy annál nagyobb hatásfokú villanymotor sem. (meg másmilyen sem...
Neo,az hagyján,hogy dolgaidról nem beszélsz (pedig itt aztán rajzolgathatnál).De kijelented,hogy nem értesz hozzá,és nem csinálsz semmit.Akkor így miért jelentesz ki bármit is?
....Nem fogok büszkéledni azzal, hogy max annyi lehetőségem van, hogy kezembe veszek két mágnest meg két vasat...
Pedig ajánlottam egy kísérletet amiből sok tapasztalatot levonhatnál magadnak.Nem kell hozzá több mint néhány mágnes meg néhány laposvas darab.De te nem szeretnél csinálni semmit csak a markodat tartod.
Vagy mások kik ide írogatnak,ha nem csinálnak semmit (többszörös kérésre sem mutatnak semmit,nem hajlandóak (vagy hajlandó) beszélni róla) miért jelentik ki,hogy márpedig szabadnenergia van, és satöbbi.He? Ha kérdeznek tőlük akkor miért nem jön rá értelmes válasz?
Miért ez a sok ellentmondás?Hol az arany középút?He?
Lehet hogy van aki nem ért egyet például NeoSzZ-al abban hogy miért nem csinál valamit. Pedig csinál, ami az első lépés: Megfelelő információkat szerez. Anélkül nincs értelme semmiféle kísérletnek. Ahogy például egy vízautó sem csak vízből és autóból áll. Hanem nem árt ha van hozzá az a jelentéktelennek tartott 99,99 %-nyi információ is, amiről nem túlzás azt mondani hogy az mindennek a lényege, nem az anyag és nem a fizikai cselekvés.
Például nemrég tárult elénk Gőz László mágnesmotorjának szabadalmi leírása. (Lehet hogy pont az tárta elénk aki mások szerint nem csinál semmit).
A szabadalmi leírás elején leírtakat (Fy>Fx) már érdemes otthon kipróbálni, könnyű meggyőződni róla hogy befektetünk F·s munkát a mágnesek oldalról történő összetolásába, ennek ellenére jól érzékelhetően nagyobb munkát kapunk vissza. Két kezünkben tartott két kis hengeres iskolai mágnessel elvégezhetjük másodpercenként kétszer is ezt a játszadozást, egyértelműen érzékeljük hogy ez egy olyan zárt rendszer aminek energiája mégsem állandó. Persze aztán támadásba lendülnek az okosak és azt mondják hogy egy ilyen mágnes legyártása rengeteg befektetett energiát igényel. Viszont a mágnes ereje sok száz év múlva fog csökkenni és addig termelheti ezt a többletenergiát. Vagyis ha még a gyártáskor befektetett energiát is figyelembe vesszük, még akkor is van többletenergia.
Vagy a Searl effektusnál szintén ez a helyzet. Ott is van némi befektetett F·s munka. De jóval nagyobb a "profit", a nyereség, hisz villámgyorsan körbe is szalad a kis mágnes a nagy körül. A videó elején látható ilyen kísérlet:
https://www.youtube.com/watch?v=pL6KFGyEnj4
Hát az ilyesféle infók beszerzése szükséges még az egyszerűnek tűnő mágnesmotoroknál is. Vagyis az első lépés az energiatétel alóli kivételek összegyűjtése. Amíg ez az infó nincs egy sem, addig értelmetlen bármiféle kísérlet. Mert akkor csak kísérlet marad, nekünk meg sikeres folyamat kell.
Csüszi!
"De kijelented,hogy nem értesz hozzá,és nem csinálsz semmit.Akkor így miért jelentesz ki bármit is?"
Hallotál már engem elektronikához hozzá szólni?
He?
"De te nem szeretnél csinálni semmit csak a markodat tartod."
A k-fórum és az az oldal nem nyujtott semmit, amiért a markomat tartanám. Nem is szokásom...
Egyetlen érdekes dolog volt az Enzo ötlete, de nem foglalkozom vele, mert nem az én ötletem.
Akik mások ötléteiből akarnak boldogulni azok lesik, hogy mikor tesz már fel valaki egy működő cuccot!
A Karvak öteletiért vagy másokéért tartottam én valaha a markomat?
He?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!