Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
A k-forum-on már volt erről szó:
https://www.youtube.com/watch?v=Cq5r08eqgsk
Most nézegetem és felmerül bennem a gondolat, hogy a távirányítóval nem csak a mágneseket lehet irányítani, hanem egy motort is ami az ingát hajtja.
Igazából a mágnesek forgatása is munkavégzés, tehát a forgatással eleve hajtani lehet, ha "jókor, jó helyen" stb...
Szerintetek a filmen látható innerciós meghajtású modellek mozgását egyenletesebbé lehetne tenni úgy, hogy fáziseltololással több "ütemü" meghatjtást alkalmaznánk? Tehát egy meghajtó helyett többet szerelni ugyanabba a dobozba csak a mozgásfázisukban különböznének (360/a meghajtások száma) fokos forgásciklus eltéréssel?
Szerintem igen, egyenletesebbé lehetne tenni.
Érdekesnek találom én is ezeket a tolóerő generátorokat.
Itt a videó 1 perc 57. másodperctől bemutatják hogy egyszerű ingával is létrehozható tolóerő:
https://www.youtube.com/watch?v=GuTMYgQDUzs
A magyarázat a következő ábrán látható, vagyis a pirossal jelzett sok-sok gyorsulás eredője egyetlen gyorsulás, tehát egyetlen lefelé mutató tolóerő lesz:
---
A nácikról fennmaradtak olyan feltételezések hogy titokban UFO-kat fejlesztettek ki. A mai napig nem ismerjük hogy a toló- és emelőerőt hogyan hozhatták létre. Lehet hogy így mechanikus módszerrel. A Schauberger-féle vagy a sugárhajtóműves meghajtásuk kétséges, mivel a világháborús katonák figyeltek meg olyat is hogy víz alatt is képesek voltak helyzetváltoztatásra. Űrhajósok meg olyat is, hogy a világűr légüres terében is mozgásképesek.
Itt van néhány kép ilyesféle hajtóműről:
---
Úgy gondolom hogy a legyek és dongók sem csak az aerodinamikát használják ki a repülésükhöz. Hanem a szárnyuk és a szárnyuk tövében lévő kis tömegek speciális mozgásával képesek tolóerőt előállítani. Gyerekkoromban levágtam ollóval a legyek szárnyának felét. Ekkor aerodinamikailag lehetetlen lett volna hogy repüljön. Mégis gond nélkül repültek.
---
További érdekesség: Ezekiel próféta azt állította hogy olyan repülő szerkezetet látott aminél több kerék forgott egymásban. (wheel within wheels).
Lehet hogy valahogy így:
Lehet hogy az ókori repülő szerkezetek, a vimánák is létezhettek. Persze ezek nem földönkívüli civilizációk szerkezetei lehettek, hanem a Föld valamelyik fejlett civilizációja fejleszthette ki. A legyek repülését miért ne tanulmányozhatták. Ha Peregrinus már az 1200-as években készített egy mágnesmotort, akkor az ókori repülést sem lehet kizárni.
Jól látod!
A centrifugális erő több fázisban való "egyenirányítása" egyenletesebb toló,vagy húzóerőt ad.Ehhez persze kell a befektetett energia,de mégis más mint kerék kapaszkodik az úthoz,vagy légcsavar a levegőbe...hajócsavar a vízbe.Ezt azért lenne fontos megérteni,mert nem mindegy hogy egy jármű az őt körülvevő közeghez(úttest,levegő,víz)képest gyorsul(vagyis abba kapaszkodik)vagy önmagához képest gyorsul állandó erővel.
Peregrinus napkerék mágnesmotorját eddig senki nem tudta reprodukálni.Pedig van benne valami.Lehet hogy félreértették?Vagy Akkor már volt csalás?Neo itt a lehetőség,csak mágnesekkel működő motor.
A szabadalom már él,csak hozzá kell tenni egy valós tartalmat.
A Faraday korong,érdekes,de nem érdekel senkit és talán még nincs is megértve.Két emberről tudok aki komolyabban foglalkozott vele:Bruce de Palma,aki meghalt mielőtt továbblépett volna,és Egely köreiből próbálta még valaki,de ö feladta hamar és róla minden infó eltűnt.
Bóday Árpád rákos betegségben halt meg az akkori információk szerint.
Ma annyit lehet találni hogy:Meggyilkolták.Hogy is van ez?
Jött a moszad és rálehelte a rákot?
Mi az igazság?
Karvak!
Irigység:Biztos NEM
szakmai féltékenység:Biztos NEM
pénzközpontú gondolkodás:Teljesen kizárva(a szabadadenergia kutatás célja a pénzközpontú gondolkodás eltörlése) tiszteletlenség?:részemről ilyen még nem volt,és nem is lehet.
József!
Gondolom azért nem válaszoltál még mert dolgozol rajta és két oldalt teleírtál már egyenletekkel és képletekkel.Occam borotvájával egyszerűsítsünk!Egy értelmes mondat is elég nekem.Összeadást szorzást naggyából értem.Hová kell a zárójelet rakni?A matematika és az elektronika között van analógia?Milyen alkatrész a "zárójel".
Köszönöm rövid és érthető válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!