Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Neo!
Itt korai lenne örvényáramokról beszélni.Ráérsz ezt a problémát megoldani ha forog(na)
Egyszerű elképzelés,nem lenne nehéz megcsinálni.Nem is lenne drága.Miért nem csinálod meg?Nem hinném hogy nics két vaslemezed két csapágyad meg egy mágnesed…ja meg tengely és egy nagy vasdarab.
Azért jó ez itt mert nincsenek feldarabolva a témák,így egyben minden egyszerre látható.Nem lehet mellébeszélni,hogy ez csak mágneses…vagy gravitációs,esetleg parametrikus.Minden mindennel összefügg.Ezt kéne megérteni.Nem nehéz.
Ti itt mindannyian ugyanarról beszéltek,ugyanazt akarjátok,de van némi fáziskésés,talán ezért nincs egyetértés.
Józsefem még mindig vágtat a lován és dobálja a túrógombócot.A lova észre em veszi hogy ő ott dobál vagy nem.A túrógombóc energiája persze nagyobb,a sebessége a ló és József dobási erőfeszítése által nagyobb lesz mint ló nélkül.Ez csak 1+1=2.Igen tudom:kalapáccsal nehéz szöget verni a betonba.Ezért használtak szögbelövőt.Kalapács(1)rózsapatron(100).Energia=1+100=101.
Gyakorlati példát mondj arra,hogy két azonos tömegű kalapács egyforma sebességgel több energiát tud létrehozni mint a kettő összege.Hogy emeled négyzetre?
Karvak!
Neked is van egy „rögeszméd” Engedd el.Attól hogy rotor vonzza a mágnest az még nincs „ingyen”Vonzza és kész,a magyarázattal remélem nem kell továbbmenni.Ebből az erőből akarsz kivenni többet?De könyörgök érts meg hogy ha közeledésből akarsz kivenni az már taszítani fog.Távolodáskor ami eddíg is vonzott az még mindig vonz,és ha itt is kivenni akarsz az mégjobban vonz.(visszahúz)
Ahhoz hogy forogjon ki kell lökni a vonzásból(ami szerinted ingyé volt)…gondold át
Egyenleg:Indukció fékhatás közeledéskor -1 távolodáskor -1 .
Nyereség:Vonzás ingyen,=+1Vonzásból eltolni-1
Elég rossz és elnagyolt mérleg tudom,de ennél egy „hagyományos”generátor is jobb.(Csak ahhoz ló is kell nemcsak a lovas)
Gravitáció.
Véleményem az hogy gravitációból nem lesz többletenergia.(remélem most már érzed hogy miért)
A több ezer éves örökmozgó elképzelések közül néhány már felhasználható lenne,de nem arra amiért épültek. inerciális hajtómű még lehet belőlük.
Csüszi 123!
Szerencsére Te jól látsz a pályán!.Bár sötétben tapogatózunk,neked van saját lámpád.
Az enyém halványabb mert távolabbról szeretném az egészet egyben látni.
Ez az ember és a fény sajátos kapcsolata.Vagy mindent látok homályosan,vagy csak kis szeletet élesen.Ezért lenne fontos ember és ember őszinte kapcsolata,mert egyik ezt,másik azt látja jól.
Üdv mindenkinek...Neked is József
Neo!
Felraktál ide egy linket: [link]
Emlékszel?
Miért nem néztél Te utána?Miért nem pályáztál Te a támogatásra?A te szabadalmad után pár sorral lejjebb van az övék.
Ők félmilliárd forintot kapnak,az ÖNÖK PÉNZÉBŐL.
Te mi a fenét szabadalmaztattál?Amit majd egyszercsak kitalálnak a jótevők?
Vagy ennyit ér egy szabadalom?
Innentől kezdve számomra hiteltelen mindenféle szabadalom.Persze értem a szabadalom titkoskodás az a pénz.
Míg a pénz az úr itt REND nem lesz.
Az ő szabadalma vajon működőképes?Nem hiszem.
Félmilliárd sok pénz,ha ezért kinyírnak megértem,pedíg még nem találtam fel semmit.Egy levelet írtam ,egy választ kaptam.Ha valakit érdekel elküldom ezt a levélváltást emailban.
Irtózatos nagy mellébeszélés.
Karvak, már megint piszkálsz, pedig utolsó hozzá szólásomban, csak kérdeztem.
Ha nem értettem meg azt a videót, az én bajom, de nem piszkáltam senkit.
Régebben a k-forum-on volt egy tag, aki azt mondta, ha meg tudom oldani azt a problémát, hogy a mágnes akkor legyen " leárnyékolva" amikor kell, akkor elképzelhetőnek tartja az így megvalósított motor működését.
Na, ezen dolgozom én azóta is.
Egyáltalán nem egyszerű dolog, mert a mágnesnek a saját maga vonzását kell megszüntetnie.
Drótok és akkuk nélkül...
Na, erre varjál gombot!
Idegen!
"idegen.1 nevű felhasználó válasza:
Neo!
Felraktál ide egy linket: [link]
Emlékszel?
Miért nem néztél Te utána?Miért nem pályáztál Te a támogatásra?A te szabadalmad után pár sorral lejjebb van az övék.
Ők félmilliárd forintot kapnak,az ÖNÖK PÉNZÉBŐL.
Te mi a fenét szabadalmaztattál?Amit majd egyszercsak kitalálnak a jótevők?
Vagy ennyit ér egy szabadalom?"
Én nem vittem végig a szabadalmat, nem volt kipróbálva, és utólag azt mondom, nem is volt jó megoldás.
Úgy gondolom, az övék sem!
Csak azt furcsállom, hogyan fognak elszámolni a pénzzel?
Ha bár, manapság divatos a K+F (kutatás +fejlesztés)-re elszámolni költséget. Az adótörvény megengedi.
Ha a kutatás nem sikeres, na bumm!
Csak hát, a pályázati pénz nem saját forrás, csak annak a saját erő része. Nehéz lesz a többivel elszámolni.
De könnyen lehet, hogy utó finanszírozású, akkor meg csak a saját pénzük bánja. (talán így vesznek ki lóvét a cégből)
"Ahhoz hogy forogjon ki kell lökni a vonzásból(ami szerinted ingyé volt)…gondold át" Én jócskán átgodnoltam. Te is?
Ez olyan kamatoztató befektetésént kell felfogni. Befektetsz egy adott mennyiséget amiért visszakapod azt amit befektettél, plusz még annyit, ami attól függ milyen hatásfokú volt a szerkezet. Ha tehát 1 et fizet 2 öt kap jelenség megtapasztalható, akkor 1et "ingyen" kaptál. Mivel 2(összes)-1(nemingyenes)= 1(ingyen). Hogy ez lehetséges legyen, ahhoz meg kell teremteni annak feltételeit, hogy új, addig még nem létezö energia keletkezhessen bármilyen formában. Erre pedig igen alkalmas az inga is. Lényegileg azok a szerkezeti megoldások alkalmasak, ahol a folyamatosan megujuló erök hatására az elmozditandó alkatrészek elmozdithatók mégha nem is a teljes pályahosszon, hanem annak csak egy részén is. A "nem ingyen" energia ahhoz kell, hogy pótolja azt a hiányt amit az "ingyenenergia" nem volt képes betölteni. Tehát a "nem ingyen" energia bevitelének (vagy gerjesztö energia) szerepe az is, hogy folyamatosithatóvá tegye az átalakitást.
"Energiapumpa" szerü üzemmód. pl. 1 db stabil mágnes ha magához vonz egy vasgolyót, akkor is új mozgási energia/höenergia keletkezik amit sajnos nem tudunk hasznositani, mert nem alkalmas arra, hogy bármilyen formában kielégitse követelményeinket. De azért, hogy nincs belöle hasznunk, nem jelenti automatikusan azt is, hogy nem jött létre. A golyó mozgási energiája valószinüleg hö formájában disszipál környezetébe, majd a szilárd ütközés után befejezödik a konverzió. Ahhoz, hogy folyamatositható legyen az átalakitás, meg kell teremteni annak feltételeit. Megakadályozni a szilárd ütközést, valamint a keletkezett plusz energia felét "visszafektetni", hogy ismét alapállapotba kerüljön az inagtömeg. Tehát valóban nem teljesen ingyen van, de többet kapsz vissza- és ez a lényeg. Az arányokban van a megoldás. A csak mágnesektöl forgó motorok esetében nem kell semmit befektetni (energetikailag). A kapott mozgási energia 100% osan új és "ingyenes" (hacsak az állam nem kezdi majd azt is adóztatni - de ez már politika tehát gazság).
"Ez az ember és a fény sajátos kapcsolata."
-Ragyogj úgy mindig mint egy csillag fénye.De ha nem tudnál,ragyogj, mint egy gyertya lángja.Mert nincs az a setétség mi elnyomná a gyertya fényét.-
Idegen1,a maga szintjén mindenki fénylik.A maga szintjén mindenki megvan arról győződve,hogy az a tuti irány amerre lámpája világít.Pedig csak a saját dobozunkban járkálunk körbe-körbe bizonygatva lámpánk fényének erejét.Ám lehet ebbe a dobozba más valaki is,vitatkozva vele honnan jön a világosság.Hány százalékban világosabb az ő fényének fényessége.
--Nem szólnak egymáshoz--,mert a lámpa más és más.Úgy gondolják az semmire sem jó.Főleg úgy,hogy vele a lámpa
-fogóját- is azonosítják.Van kinek piros,esetleg zöld,van kinek fehér és vakító,és van kinek láthatatlan.Gondolva arra az semerre nem világít,hasztalan mihaszna.Pedig csak beletették a dobozba, csak kezünkbe nyomták.
És még rés sincs a doboz falán....
Idegen.1!
Ha valamikor például Szabó László generátora vagy bármelyik más kapható lesz, a bolt reggel 8 órai nyitása előtt órákkal, mondjuk hajnali 6-kor már ott fogsz állni a sor elején hogy mindenképpen legyen egy olyan generátorod, amivel szerinted teljesen értelmetlen dolog foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!