Más is van így az LMBTQ - val?
Szerintem nem helyes egy lapon említeni őket, mert nagyon más az identitásuk alapja. A homo és biszexuálisokkal teljesen oké vagyok. Mindig is léteztek és nem csak az emberek között van ilyen. Szerintem ez természetes jelenség, ami nem aberráció. Viszont a transzszexualitás szerintem az önképzavar formája, tehát mentális betegség. Tőlük egy ilyen kényelmetlen érzés lesz urrá rajtam. Olyannak látszanak, amik valójában nem, olyan ez, mint a megtévesztés. Disszonanciát kelt bennem. A meleg ember nem hiszi, hogy nő, ugyanúgy férfinek hiszi magát, de a férfiakat szereti. A transzszexuális ember viszont a saját testét alakítja át, hogy másnak tűnjön. Nekem ez egy lapon van az extrém testmódosításokkal, mint az agyonplasztikázott modellek, vagy a szétkémiázott body builderek.
Ugyanakkor hasonló dolog volt régen az üvegember betegség. Amikor az ember úgy érzi, hogy üvegből van és fél, hogy összetörik. Voltak akik mozdulatlanságot vettek fel emiatt. Hasonló amikor valaki önkéntesen amputáltatja le az egyik végtagját. Hallottam olyanról, hogy az egyén jégbe mártotta a lábát, majd akkor hívta ki a mentőket, amikor az már nekrotikus volt, hogy le kelljen amputálni. Az illető azzal indokolta, hogy ezt érzi természetesnek.
Szerintem nem fekete - fehér a normálistól eltérő szexualitású emberek kondíciója. Nem lehet azt mondani, hogy en bloc betegek, vagy pedig, hogy mind egészségesek.
79.
"Csak hogy amirol te beszel ott az illeto nem tud teljes eletet elni, meg jarni sem tud. Hogy lehet valaki annyira sotet hogy osszehasonlitja ezt az allapotot a transznemuseggel?"
Nem feltétlen. Az BIID nem csak a lábak idegenérzetét jelenti. Ugyanúgy lehet szó kézről, vagy mondjuk egy fülről. De a transzszexuális egyén sem tud tejles életet élni bizonyos esetekben, mert ha átoperáltatja magát, nem tud majd utódot nemzeni, továbbá nagy valószínűséggel párkapcsolatot sem tud majd kialakítan.
"Lehet az orvosokra kéne hagyni, hogy mi mentális betegség és mi nem."
Pontosan, nem pedig a politikára.
"Oh, mit tud egy orvos egy politikai fotelkommentelőhöz képest?! Ugyanmár! Majd mi itt megoldjuk, hogy ki beteg, vagy ki nem!"
Ad hominem. Nem tudod megtámadni az érveim, ezért engem támadsz. Az orvosokat privátban kérdezd a véleményükről. De amúgy ez az oldal erre való, hogy laikusok folytassanak eszmecserét.
"De a transzszexuális egyén sem tud tejles életet élni bizonyos esetekben, mert ha átoperáltatja magát, nem tud majd utódot nemzeni, továbbá nagy valószínűséggel párkapcsolatot sem tud majd kialakítan."
A teljes elet nem feltetlenul a gyermek nemzesrol szol. Az a feltetelezes hogy parkapcsolatot nem tud kialakitani az csak szemelyes meggyozodesed.
"Ad hominem. Nem tudod megtámadni az érveim, ezért engem támadsz"
De meg lett "tamadva" az erved megis tovabbra is zagyvasagokat beszel, ahogy fent ramutattam
"Ad hominem. Nem tudod megtámadni az érveim, ezért engem támadsz."
Szerintem az nem ad hominem, amikor az ember értékeli, milyennek látja a másikat. Azt meg kell hagyni, valóban olyan módon érvelsz, mint aki csak az origo honlapján és az M1-en hallott az LMBTQ-ról. Erre valóban illik a fotelszakértés kritériuma.
"Az orvosokat privátban kérdezd a véleményükről."
Egy orvos lehet kommunista, szélsőjobboldali, liberális, anarchista, bármi amikor mint magánszemély beszélgetsz vele. Amikor orvosként dolgozik, az utcai ruhájával le kell vesse a magánvéleményét és csakis a szakmai indokok az irányadóak.
Az előző hozzászóló jól mondja: össze-vissza beszélsz és nem veszed észre magad. Már sokan rámutattunk az értelmetlenségekre, de ezután már nem marad más, hogy az ember bosszankodjon vagy nevessen rajtad.
Úgy látom neked ez fontos.OK Igazad van
– Mester, mi lehet a boldogság titka?
– Ne vitatkozz idiótákkal.
– Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.
– Igazad van – mondta a mester…
"A teljes elet nem feltetlenul a gyermek nemzesrol szol. Az a feltetelezes hogy parkapcsolatot nem tud kialakitani az csak szemelyes meggyozodesed."
Ez is csak nézőpont kérdése. Ennyi erővel az is tud teljes életet élni, akinek fél lába van, mert a teljes élet nem a futásról szól. Az emberek túlnyomó többsége pedig nem vonzódik a transzszexuálisokhoz. Egy hetero férfi hetero nőt keres, egy meleg férfi egy meleg férfit. Olyannal még nem találkoztam, aki kifejezetten olyan embert keres, aki megváltoztatta a testét.
"De meg lett "tamadva" az erved megis tovabbra is zagyvasagokat beszel, ahogy fent ramutattam"
Az, hogy zagyvaság nem érv. Minden pontodra válaszoltam, te viszont kerülöd az enyéimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!