Az miért van, hogy az LMBTQ-t támogató emberek azt mondják, foglalkozzunk a saját dolgunkkal, de ők azért be akarnak menni iskolába előadást tartani diákoknak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 17:16
1/18 LazyJones válasza:
Nem mindegy az neked? Foglalkozz a saját dolgoddal.
2/18 anonim válasza:
ha annak idején neked is tartottak volna előadást az iskolában, akkor talán most nem lennél ilyen sötét bunkó
3/18 anonim válasza:
Melyik iskolákba akarnak bemenni pontosan?
4/18 A kérdező kommentje:
Értem, tehát mindenki foglalkozzon a maga dolgával, de az LMBTQ-emberek foglalkozhatnak más dolgával is. Világos.
2021. nov. 27. 17:23
5/18 anonim válasza:
Én lehet befutnék egy gyorstalpalót tartani egy egyetemre.Ott úgyis van olyan, akik díjaznák ezt.Józsi bácsi 64F
6/18 anonim válasza:
Nagyon érdekelne, honnan szeditek ezt, hogy be akarnak menni iskolákba? Mármint a fidesz propagandán kívül.
7/18 anonim válasza:
Amúgy honnan jött ez, hogy az Lmbtq-k be akarnak menni az iskolákba? Komolyan kérdezem, mert én ilyet csak itt a Gyakorin olvastam.
8/18 anonim válasza:
"be akarnak menni iskolába előadást tartani diákoknak..."
Forrás?
9/18 qkker1 válasza:
""be akarnak menni iskolába előadást tartani diákoknak..."
Forrás?2
M1
TV2
Metropol
Ripost
és a többi fideszpropaganda.
10/18 A kérdező kommentje:
Itt is van pár aktivista, aki ezt akarja. De hidd el, pár év, és erről fog menni a vita, ti pedig majd azt fogjátok mondani, hogy végülis miért ne mehetnének be az oviba.
2021. nov. 27. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!