Más is van így az LMBTQ - val?
Szerintem nem helyes egy lapon említeni őket, mert nagyon más az identitásuk alapja. A homo és biszexuálisokkal teljesen oké vagyok. Mindig is léteztek és nem csak az emberek között van ilyen. Szerintem ez természetes jelenség, ami nem aberráció. Viszont a transzszexualitás szerintem az önképzavar formája, tehát mentális betegség. Tőlük egy ilyen kényelmetlen érzés lesz urrá rajtam. Olyannak látszanak, amik valójában nem, olyan ez, mint a megtévesztés. Disszonanciát kelt bennem. A meleg ember nem hiszi, hogy nő, ugyanúgy férfinek hiszi magát, de a férfiakat szereti. A transzszexuális ember viszont a saját testét alakítja át, hogy másnak tűnjön. Nekem ez egy lapon van az extrém testmódosításokkal, mint az agyonplasztikázott modellek, vagy a szétkémiázott body builderek.
Ugyanakkor hasonló dolog volt régen az üvegember betegség. Amikor az ember úgy érzi, hogy üvegből van és fél, hogy összetörik. Voltak akik mozdulatlanságot vettek fel emiatt. Hasonló amikor valaki önkéntesen amputáltatja le az egyik végtagját. Hallottam olyanról, hogy az egyén jégbe mártotta a lábát, majd akkor hívta ki a mentőket, amikor az már nekrotikus volt, hogy le kelljen amputálni. Az illető azzal indokolta, hogy ezt érzi természetesnek.
Szerintem nem fekete - fehér a normálistól eltérő szexualitású emberek kondíciója. Nem lehet azt mondani, hogy en bloc betegek, vagy pedig, hogy mind egészségesek.
"Szerintem az nem ad hominem, amikor az ember értékeli, milyennek látja a másikat. Azt meg kell hagyni, valóban olyan módon érvelsz, mint aki csak az origo honlapján és az M1-en hallott az LMBTQ-ról. Erre valóban illik a fotelszakértés kritériuma."
Csak azért mondod ezt, mert nem tetszik a valóság. Az érvek, amiket felsoroltam nem politikai forrásból származnak, hanem orvosi esetekből. Amúgy rühellem a fideszt.
"Egy orvos lehet kommunista, szélsőjobboldali, liberális, anarchista, bármi amikor mint magánszemély beszélgetsz vele. Amikor orvosként dolgozik, az utcai ruhájával le kell vesse a magánvéleményét és csakis a szakmai indokok az irányadóak."
Ezt mondom én is, de annyira érzelmi alapon kezeled a dolgot, hogy észre sem veszed.
"Az előző hozzászóló jól mondja: össze-vissza beszélsz és nem veszed észre magad. Már sokan rámutattunk az értelmetlenségekre, de ezután már nem marad más, hogy az ember bosszankodjon vagy nevessen rajtad."
Az ég világon semmire nem mutattatok rá. Ökörségekkel próbáltátok megcáfolni, ízzadságszagúan a pontjaim, mint hogy bezzeg a vakbélműtét nem csonkítás, azzal miért nincs bajom. Mert a vakbelet nem azért veszik ki, mert az illető eldönti, hogy márpedig neki nem tetszik, hanem mert megbetegszik és fáj. Sok ilyen és ehhez hasonló próbálkozásotokat veséztem ki, de ilyenkor csak kényelmesen továbbáltok.
"Csak azért mondod ezt, mert nem tetszik a valóság"
Az érvelési hibák felismerése nem az erősséged. Főleg mivel gyakran használod őket, mint ebben az esetben is.
"Ezt mondom én is, de annyira érzelmi alapon kezeled a dolgot, hogy észre sem veszed."
Kizárólag szakmai alapon érdekel a dolog. De te itt hazudtál egy huncutot, pont előtte írtad a kolosszális érvet, hogy kérdezzünk meg egy orvost magánemberként. Erre most meg engem vádolsz azzal, amit te követtél el.
"Kinek van itt megfelelő végzettsége?"
Neked nincs semmilyen. Én nem vagyok orvos, de az átlagembernél tájékozottabb vagyok ezen a területen, több LMBTQ felnőttel és gyerekkel is volt már kontaktusom, és több ezen a területen dolgozó pszichológussal is. Sok valós emberi sorsot ismerek, ami jócskán elég ahhoz, hogy elborzadjak a tudatlanságod vagy érzéketlenséged látva.
Neked is meg kellene ismerned transznemű embereket, és utána szégyellnéd azokat a mondatokat, amiket itt hagytál az utókornak.
"Kizárólag szakmai alapon érdekel a dolog. De te itt hazudtál egy huncutot, pont előtte írtad a kolosszális érvet, hogy kérdezzünk meg egy orvost magánemberként. Erre most meg engem vádolsz azzal, amit te követtél el."
Szövegértéssel bajok vannak. Azt írtam személyesen, nem pedig amikor a sajtónak kell nyilatkoznia, külső nyomásra.
"Neked nincs semmilyen. Én nem vagyok orvos, de az átlagembernél tájékozottabb vagyok ezen a területen, több LMBTQ felnőttel és gyerekkel is volt már kontaktusom, és több ezen a területen dolgozó pszichológussal is. Sok valós emberi sorsot ismerek, ami jócskán elég ahhoz, hogy elborzadjak a tudatlanságod vagy érzéketlenséged látva."
Ez egyedül azt jelenti, hogy elfogult vagy, mert érzelmileg kötődsz a témához. Az én tudásomra itt egyáltalán nem támaszkodtam, minden érvemet forrásból hoztam. Az érzéketlenség pedig a jó hozzáállás, amikor tényekről beszélünk.
"Az én tudásomra itt egyáltalán nem támaszkodtam"
Ez eléggé érezhető volt végig.
"minden érvemet forrásból hoztam"
Fontos lett volna hiteles, szakmai forrásra támaszkodnod.
Mondd, létezhet bármi, amit ha mondanánk, képes lennél megváltoztatni a véleményed? Csak őszintén, mert ahogy látod, itt minden stiklidet észrevesszük.
Látom nem tudsz elvonatkoztatni az érzelmi oldalától a dolognak.
Az angol wikipédiáról:
"Transsexuals are people who experience a gender identity that is inconsistent with their assigned sex and desire to permanently transition to the sex or gender with which they identify, usually seeking medical assistance"
A BIID - ről:
"Lobbies of persons suffering from BIID explain the desire for amputation in analogy to the desire of transsexuals for surgical sex reassignment."
Ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek szemet ütött a dolog.
"Ennyi erővel az is tud teljes életet élni, akinek fél lába van, mert a teljes élet nem a futásról szól"
Te tenyleg ilyen sotet vagy? Hogy elhet egy olyan teljes életet akinek pl. egy laba hianyzik? Egy ilyen szemelynek hetkoznapi dolgokkal meg kell birkoznia es munkaba is nehezen allhat, plane ha a kezet amputaljak le. Az hogy vkinek nem lehet sajat gyermeke az egy sajnalatos dolog, de meg igyis adoptalhat. Szerinted aki szandekosan csinal olyan dolgot amivel megneheziti a sajat mindennapjait az egyenlo egy olyannal aki nem erzi jol magat ferfi/nokent?
"Az angol wikipédiáról"
Az angolt meg sztem hanyagold, csak en ketszer javitotalak ki ez ugyben, tudod mikor "veletlenul" kihagytad a Wikipedia-ban leirtak elso reszet es mikor teljesen alaptalanul ad hominem fallacy-t kiabaltal.
Igazad van!
Teljesen mindegy, hogy milyen érveket hozunk fel neked, csak provokálni akarsz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!