Most az LMBTQ már ott tart, hogy kötelező lesz a melegeknek is randizni transzokkal?
2021. dec. 22. 17:48
1/14 anonim válasza:
Az hogy téged ez annyira érdekel, azt jelenti részese vagy.
Nem? Akkor meg nem mindegy neked ki mit csinál?
Hirado.hu :DDD Minden második szavuk uszítás.
3/14 anonim válasza:
Ezeket a fidesztálib trollokat fizetik hogy egésznap itt lmbt-zzenek?
4/14 anonim válasza:
#3 Valószínűleg igen. Vagy bolondok.
5/14 anonim válasza:
Igen, ezeknek az élősködő csoportoknak semmi sem elég. Lesz még transzdelfin is. Addig mennek, amíg meg nem állítják őket. Ez van a fehérellenes BLM-mel is. Vagy a palesztinok terrorizáló, de magukat sajnáltató izraeliekkel.
6/14 anonim válasza:
Ő ezt te tényleg elhiszed? Én nekem vannak transz ismerőseim, de talán egyszer próbálkozott meg egy transznő aki jóval idősebb volt nálam, aztán szépen vissautasítottam, de ő sem, én sem tettünk feljelentést, megmaradt ez közös titoknak.. sőt az LMBTQI aktivisták sem várták el, hogy melegként próbálkozzak transznemű meleg fiúkkal...
7/14 anonim válasza:
Kicsit nehezem hiszem el, hogy az LMBT ellen minden formában uszító fideszes médiát hirtelen elkezdték izgatni szegény leszbikusok, akiknek nem tetszenek a transz nők.
8/14 A kérdező kommentje:
Na mi van ennyire nem tudtok egyenesen válaszolni? Személyeskedés megy csak? Ennyire nehéz szembenézni a tényekkel, hogy már a saját tagjaitok is elfordulnak tőletek?
2021. dec. 23. 01:00
9/14 anonim válasza:
Én nem személyeskedtem már bocs, voltam LMBTQI aktivista vidéken, és közösségi vezetővé értem ez alatt, de se meleget, se leszbikust nem kényszerítettünk rá, hogy transz férfival vagy transznővel ismerkedjen, sőt ilyen jellegű utalást se kaptunk a fővárosi szervezetektől, hogy már pedig csináljunk ilyen rapid szex randit... semmi ilyesmit...
10/14 Godaime válasza:
Legalább ne erről a kormánypropaganda oldalról idéztél volna egy cikket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!