Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csökkennének az ingatlan...

Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.

A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.

2021. szept. 11. 17:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 A kérdező kommentje:
#51 Miért nem a kérdésemre válaszolsz? 🙂
2021. szept. 11. 23:25
 52/138 anonim ***** válasza:
50 Számomra eléggé a kérdéshez kapcsolodik hogy miért vársz el olyat másoktól amit te nem tartaszbe...
2021. szept. 11. 23:29
 53/138 A kérdező kommentje:
#53 ez kinek is szólt?
2021. szept. 11. 23:33
 54/138 A kérdező kommentje:
#51 miért is lennék életképtelen, pont azért vagyok életképes mert, azt dolgozom amit szeretek, képes vagyok kivárni a piac alakulását, nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést is.
2021. szept. 11. 23:35
 55/138 anonim ***** válasza:
54 neked
2021. szept. 11. 23:37
 56/138 A kérdező kommentje:
#56 ez alatt mire gondolsz mert nem értem, kifejtened bővebben?
2021. szept. 11. 23:38
 57/138 A kérdező kommentje:
#56 mi az amit elvarok de nem tartok be?
2021. szept. 11. 23:40
 58/138 anonim ***** válasza:
57 "Akkor ezekszerint felajánlod a fizetésed feléd a nálad szegényebbeknek? A logikád alapján nekik jóval nagyobb szükségük van rá mint neked."
2021. szept. 11. 23:42
 59/138 A kérdező kommentje:

#57;te tényleg ennyire fogyatékos vagy elmagyaraztam neked a kettő közötti különbséget 1000*szer és még mindig nem érted ügye?

A fizetés az amiből élek.

Ha lenne két lakásom, egy akiben élek és egy fölosbe én a jelenlegi piaci ár alatt adnám el két okból is , egyrészt a vevőt nem akarom csumara eladositani mert egy kollektivaban élünk gazdaságilag is , ha valakinek a hitel kitettsége túl magas akkor nem fog fogyasztani úgy hogy lassú a gazdasági működés.

Másfelől pedig Magyarországon magyarok között akarok élni nem ázsiaiak között még kitudja még kik között.

Amúgy meg nem sokára kivezetik az állami támogatásokat és máris 20 millió forinttal ér majd kevesebbet az ingatlan ami azt jelenti ha érték vesztes van a bank kérhet potfedezet bevinast vagy föl mondhatja a hitelt.

Ha meg valaki nem adja el azért ostoba mert az az ingatlan érték álló amiben laknak vagy tulajok vagy bérlők. Ha nincs bérlő az cumi.

És ugyebár elég csak az oltási kedvet és a felsőoktatási intézményeket megnézni akik a legrelevansabbak ebből a szempontból. Aki nem oltott nem járhat be konzultációra vagy órára. Ami azt jekenti kevesebb lesz a diák az albérlet piacon csökken az albérlet ár.

Nem fogja megérni kiadni. Üresen fog állni az ingatlan. Mivel nem lakják csak költséget generál ezért csökken folyamatosan az értéke.

2021. szept. 11. 23:50
 60/138 A kérdező kommentje:
#59 szóval én annyit akarok hogy mindenkinek jó legyen vevőnek eladónak egyaránt eladósodottság teljes eladósodottság nélkül , bort búzát békességet szeretnék
2021. szept. 11. 23:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!