Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csökkennének az ingatlan...

Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.

A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.

2021. szept. 11. 17:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/138 A kérdező kommentje:

#66 miért lennék provokáló troll?

#70 igazad van lehetséges hogy ez leszy csak tudod az a szomorú hogy a szulohazamban nem becsulnek meg más országban pedig igen.

2021. szept. 12. 09:55
 72/138 anonim ***** válasza:
69%
71 Az hogy neki is adakoznia kéne már egyáltalán nem tetszik neki...
2021. szept. 12. 10:47
 73/138 A kérdező kommentje:

#73, te még nindig ezen lovagolsz az isten szerelmére?

Basszus szarert hugyert dolgozok bőven több mint 160 órát egy hónapban. Se hétvége se ünnepnap, se éjszaka.

Azért hogy azok akik rászorulnak segítsek nekik.

Nem akarok neked semmit sem kívánni csak attól félek hogy ha egyszer segítségre szorulsz te vagy egy szeretted ne hogy az legyen hogy nincs aki nektek segít mert a tudását eladta több pénzért.

2021. szept. 12. 12:18
 74/138 anonim ***** válasza:
74 Igen még mindig nagyon kiváncsi vagyok miért csak másoktól várod el a jotékonykodást. Ilyenkor holvannak a korábbi szlogenjeid??
2021. szept. 12. 12:39
 75/138 A kérdező kommentje:

#75 ez miért jótékonykodás?

Olvastad a kérdésem? Sikerült értelmezned?

Ha nem próbáld meg újra vagy kérj tőlem segítséget!

2021. szept. 12. 12:52
 76/138 anonim ***** válasza:
76 Te minek nevezed azt ha valaki szándékosan a piaci ár alatt eladja a tulajdonát, hogy ezzel más embereknek kedvezzen?
2021. szept. 12. 12:57
 77/138 A kérdező kommentje:

#75 várj segítek elmagyarazom hogy értsd a kérdésemet 🙂

A kérdésem az volt hogy ha a kereslet kínálat elvre hivatkozva mindenki ennek tudja be csak úgy megjegyezném csökkenek az árak a jelenlegi árakhoz képest eladnak e olcsóbban azoknak akik itt terveznek az életüket de jelenlegi árakat nem tudják megfizetni függetlenül attól hogy dolgoznak. Erre a reakciotok az mint ha a veséteket akarnánk elvenni.

Nem egészséges az hogy a bérek reálértéke a béka feneke alatt van és azok akik dolgoznak minden hónapban kivannak centizve mert fizetik a rohadt magas albérlet árakat.

78/138 mindentudó99 ***** válasza:
Nagyon egyszerű kérdező dolgozz mást. Nagyon sok ember nem a szakmájában dolgozik. Pl én.se. Rosszul fizető szakmát választottam. Az oka is megvan de az más téma. Egy percet nem dolgoztam a szakmámban. Mert bármi mást csináltam többet kerestem. Ne siránkozz azzal semmire nem mész. Mások betanított munkát végeznek keresnek 200-250 et. Két három évet el van szállón. Összegyüjti az önerőt aztán vesz egy házat. Nyilván nem Budapesten. Mondjuk egy jobb faluban ahonnal el lehet járni dolgozni
 79/138 A kérdező kommentje:

#79 szerintem nem ez kellene hogy legyen a megoldás. Nem azért tanultam hogy gyárban össze szereljek.

#76 te hülye vagy, nem az adott piaci ár alatt hanem az akkori adott piaci áron csökkenne a piaci ár akkor az adott piaci áron eladnak e. De sötét vagy istenem még a segítő magyarázatot sem tudtad értelmezni.😅

2021. szept. 12. 13:03
 80/138 A kérdező kommentje:
#77 te hülye vagy, nem az adott piaci ár alatt hanem az akkori adott piaci áron csökkenne a piaci ár akkor az adott piaci áron eladnak e. De sötét vagy istenem még a segítő magyarázatot sem tudtad értelmezni.😅
2021. szept. 12. 13:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!