Amerikai kisváros Magyarországon?
Figyelt kérdés
Van Magyarországon olyan kissebb település, kisváros ami hangulatában hasonlít az Amerikai kisvárosokhoz? Ezalatt főleg azt értem, hogy békés, és nyugalmas, és nincs veszélyes ember a környéken. Előnyben vannak azok a városok ahonnan könnyen Pestre tudunk jutni, főleg vonattal vagy esetleg távolsági busszal.2021. júl. 19. 20:18
2/12 anonim válasza:
Úgy érted hogy amilyen sztereotip kisvárosomat az amcsi filmekben láttál? 😂
3/12 anonim válasza:
Magyarországon tipikus magyar kisvárosokat fogsz találni, bármily meglepő.
4/12 anonim válasza:
Mi Ujpesten elunk, 4. keruletben es az utcank egy Lilaakac koz a Szuletett felesegekbol. Ez szerintem elsosorban szomszedsagfuggo.
5/12 anonim válasza:
Szerintem az ilyen rendezett városok, rácsos utca szerkezettel. pl. Érd
Vagy Salgótarján, a tömbházak miatt.
6/12 anonim válasza:
Elképzelés és a valóság két különböző dolog.
7/12 anonim válasza:
Vannak ezek a lakóparkok ahol egyenházak épültek. Általában a külvárosokban pl 17 kerület lehet ilyeneket találni.
Nézd meg ezt a környéket, egy az egyben az a feeling
8/12 anonim válasza:
Székesfehérváron is vannak hasonló lakóparkok mint az előző válaszban
9/12 anonim válasza:
Minden városban van hasonló városrész, pl. Debrecen-Pallag.
10/12 Hintalow válasza:
Újpesten a Szilas lakópark hátsó része (becenevén "Hollywood") is ilyen, egyenházak, teljesen elzárt, elit környék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!