Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csökkennének az ingatlan...

Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.

A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.

2021. szept. 11. 17:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 A kérdező kommentje:
#41 nem érted hogy nem csak magamról beszélek, magyar emberekről, családokról, akik hasznosak a társadalomnak és tesznek érte.?
2021. szept. 11. 20:30
 42/138 anonim ***** válasza:

39 A személyeskedés is egy válasz.... Magyarországon is vannak nálad szegényebbek, velük mi van?

40 Akkor te miért nem ésszerüen gondolkodsz???

2021. szept. 11. 20:35
 43/138 anonim ***** válasza:

Kérdező értlek, csak éppen munkával, kitartással mindenki összekapar valamit.

Nem feltétlen Budapesten, mert 8 millió ember él vidéken.

Akik semmire nem képesek, vagy nem alkalmasak - pedig nem betegek - azok mögé ne bújj, mert egy szintre hozod magad velük!

2021. szept. 11. 20:38
 44/138 A kérdező kommentje:

#41 ti ezt a kérdést úgy élitek meg mint ha az olyan emberek mint én ki akarnának titeket fosztani.

A kérdésem az volt hogy ha a kereslet kínálat elvre hivatkozva mindenki ennek tudja be csak úgy megjegyezném csökkenek az árak a jelenlegi árakhoz képest eladnak e olcsóbban azoknak akik itt terveznek az életüket de jelenlegi árakat nem tudják megfizetni függetlenül attól hogy dolgoznak. Erre a reakciotok az mint ha a veséteket akarnánk elvenni.

Nem egészséges az hogy a bérek reálértéke a béka feneke alatt van és azok akik dolgoznak minden hónapban kivannak centizve mert fizetik a rohadt magas albérlet árakat.

2021. szept. 11. 20:42
 45/138 A kérdező kommentje:

#43 ti ezt a kérdést úgy élitek meg mint ha az olyan emberek mint én ki akarnának titeket fosztani.

A kérdésem az volt hogy ha a kereslet kínálat elvre hivatkozva mindenki ennek tudja be csak úgy megjegyezném csökkenek az árak a jelenlegi árakhoz képest eladnak e olcsóbban azoknak akik itt terveznek az életüket de jelenlegi árakat nem tudják megfizetni függetlenül attól hogy dolgoznak. Erre a reakciotok az mint ha a veséteket akarnánk elvenni.

Nem egészséges az hogy a bérek reálértéke a béka feneke alatt van és azok akik dolgoznak minden hónapban kivannak centizve mert fizetik a rohadt magas albérlet árakat.

2021. szept. 11. 20:43
 46/138 A kérdező kommentje:

#44 én a dolgozó emberekhez hasonlitom magam. Függetlenül attól hogy ki mit dolgozik hasznos a szemembe ha itt adózik dolgozik tisztességgel becsülettel, és ezek az emberek nagy szarban vannak. Vidéken nincs állás nincs infrastruktúra ott olcsók az ingatlanok tény és való én is vidéki vagyok, onnan tudom. Jarasokat kozsegeket településeket vonnak össze iskolákat szuntetnek meg vidéken mert eloregszik, elvandorol kihal a társadalom vidéken. Ami munka lenne és most nem magamról beszélek ott szarert hugyert dolgoznak az emberek. Fillérre pontosan kiszamolva élnek hónapról hónapra ezt onnan tudom hogy tapasztaltam.Az hogy legalább ezt az egzisztenciát fel tudom mutatni az eszemnek és kitartasomnak köszönhetem hogy hivatasomban dolgozhatok. Azért akar mindenki vagy is nagyon sok ember Pesten élni mert az élhető hely vegzettsegtol függetlenül.

Mindenki csak addig nagy magyar míg tart a 90 perc játékidő a tévében utána ha felelősséget kellene vállalni egymásért leköpik azt aki szarabb helyzetben van.

2021. szept. 11. 20:50
 47/138 A kérdező kommentje:
#41 egy percig nem állítottam mennyi az alberketem havonta. Sehova nem írtam le és nem tettem fel másik kérdést.
2021. szept. 11. 21:05
 48/138 anonim ***** válasza:
77%
46/47 Akkor ezekszerint felajánlod a fizetésed feléd a nálad szegényebbeknek? A logikád alapján nekik jóval nagyobb szükségük van rá mint neked.
2021. szept. 11. 22:47
 49/138 A kérdező kommentje:
#49 ne haragudj ha nem a kérdésre válaszolsz minek szólsz hozzá, ez nem mikrofon nem kell beleszólni
2021. szept. 11. 22:54
 50/138 anonim ***** válasza:
79%

Éppen most hal éhen 8 millió vidéki, vándorol ki 1 milló Bp-i albérlő, a maradék meg gyújtja fel az elértéktelenedett ingatlanát! Az ország kiürül, beszántják ...

Ja, a beteg víziódban, mert te életképtelen vagy!

2021. szept. 11. 23:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!