Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?
Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.
A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.
#11 olvasd el és ertelmezd a válaszaimat. Kollektíva. Jövő. Nem fogsz tudni mit kezdeni a 29 ingatlanoddal ha nem lesz aki ellásson. Vagy majd az ukrán gyári melós fog mondjuk egy fogászati kezelest, egy rendvédelmi feladatot, egy iskolai oktatást ellátni szerinted?
Ebben az országban nem a bérekkel van a baj hanem az árakkal.
"#4 amúgy meg jó hülyén gondolkodsz. "
Te beszélsz agyhalott létedre??!
Na léptem.
Gondolom, egészségügyis vagy, mert mindig az ellátás esetleges hiányával jössz. Tudod, most sincs egészségügyi ellátás. Ott halhatsz meg a kórházban, kutyát nem érdekel (tisztelet a kivételnek).
Azok, akiknek több ingatlanjuk van, is összegyűjtötték a rávalót (vagy megörökölték, de akkor meg a szüleik vagy a nagyszüleik dolgoztak meg érte). Viszonylag kevesen nyernek a lottón vagy rabolnak bankot. Igen, régebben olcsóbb volt egy lakás (lényegesen), de (bár a lakásárak tenyleg nagyon felmentek) minden más is sokkal olcsóbb volt (és sokkal alacsonyabbak voltak a fizetések is).
Szóval én értem, hogy kilátástalannak látod a helyzeted, de ez akkor sem úgy van, hogy másoknak "csak úgy" van, és "hát nekik úgysem kell annyira, mint neked", ezért nyugodtan jótékonykodhatnak ismeretlenek javára.
Teljesen mindegy, hogy a másik orvos vagy vasutas.
Kérdező!
Hallod a lépteket??
Már közelednek az ápolók a kényszerzubbonnyal.
#17 az ország pontosan azért tart itt pontosan azért vannak olyan emberek amilyenek független hogy milyen párt mert nincs társadalmi valós együttérzés szolidaritás. Senki nem akar engedni.
Eltalaltad , az vagyok és valóban kilátástalan.
Azért lettem ez hogy segítsek az embereknek.
Az alamizsna fizetésem 70% arra megy el hogy 25 nm berlek.
Esélyem sincs a sajatra a jelenlegi árak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!