Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csökkennének az ingatlan...

Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.

A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.

2021. szept. 11. 17:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 mindentudó99 ***** válasza:
80%
Attól hogy sajnálom azt aki nem jut ingatlanhoz még nem jelenti azt hogy majd szánalomból fél áron adom neki. Hogy jut ilyen egyáltalán az eszedbe?
2021. szept. 11. 17:35
 12/138 A kérdező kommentje:

#11 olvasd el és ertelmezd a válaszaimat. Kollektíva. Jövő. Nem fogsz tudni mit kezdeni a 29 ingatlanoddal ha nem lesz aki ellásson. Vagy majd az ukrán gyári melós fog mondjuk egy fogászati kezelest, egy rendvédelmi feladatot, egy iskolai oktatást ellátni szerinted?

Ebben az országban nem a bérekkel van a baj hanem az árakkal.

2021. szept. 11. 17:37
 13/138 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Egyébként 15 éve árultam már egy házat. Nem akarták megadni amit kértem. Hát úgy voltam vele megmarad. Nem fogom háromnegyed áron eladni. Akkor ott áll nem klr enni. Aztán egyszer csak megjött az ideális vevő. Ha valaki ingattlant árul az nem jelenti ám azt hogy okvetlen szüksége van a pénzre. Ha elmegy elmegy ha nem megmarad
2021. szept. 11. 17:39
 14/138 anonim ***** válasza:
87%

"#4 amúgy meg jó hülyén gondolkodsz. "

Te beszélsz agyhalott létedre??!

Na léptem.

2021. szept. 11. 17:41
 15/138 A kérdező kommentje:
#13 rendes tőled hogy leírtad de nem a kérdésemre valszoltál
2021. szept. 11. 17:42
 16/138 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom, egészségügyis vagy, mert mindig az ellátás esetleges hiányával jössz. Tudod, most sincs egészségügyi ellátás. Ott halhatsz meg a kórházban, kutyát nem érdekel (tisztelet a kivételnek).

Azok, akiknek több ingatlanjuk van, is összegyűjtötték a rávalót (vagy megörökölték, de akkor meg a szüleik vagy a nagyszüleik dolgoztak meg érte). Viszonylag kevesen nyernek a lottón vagy rabolnak bankot. Igen, régebben olcsóbb volt egy lakás (lényegesen), de (bár a lakásárak tenyleg nagyon felmentek) minden más is sokkal olcsóbb volt (és sokkal alacsonyabbak voltak a fizetések is).

Szóval én értem, hogy kilátástalannak látod a helyzeted, de ez akkor sem úgy van, hogy másoknak "csak úgy" van, és "hát nekik úgysem kell annyira, mint neked", ezért nyugodtan jótékonykodhatnak ismeretlenek javára.

Teljesen mindegy, hogy a másik orvos vagy vasutas.

2021. szept. 11. 17:54
 17/138 A kérdező kommentje:
#17 de az elfogadott ha ezek az emberek sírnak majd ha nem lesz ellátás?
2021. szept. 11. 17:56
 18/138 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Hallod a lépteket??

Már közelednek az ápolók a kényszerzubbonnyal.

2021. szept. 11. 17:59
 19/138 A kérdező kommentje:

#17 az ország pontosan azért tart itt pontosan azért vannak olyan emberek amilyenek független hogy milyen párt mert nincs társadalmi valós együttérzés szolidaritás. Senki nem akar engedni.

Eltalaltad , az vagyok és valóban kilátástalan.

Azért lettem ez hogy segítsek az embereknek.

Az alamizsna fizetésem 70% arra megy el hogy 25 nm berlek.

Esélyem sincs a sajatra a jelenlegi árak mellett.

2021. szept. 11. 18:00
 20/138 A kérdező kommentje:
#19 ilyenekre tanított anyád?
2021. szept. 11. 18:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!