Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?
Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.
A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.
$92 értem, ha van 3 db ingatlanod mind a 3ban lakni fogsz egyszerre?
Mert ha nem és nem tudod kiadni rezsi költséget generalsz magadnak , illetve az ingatlan állaga folyamatosan amortizalodik folyamatos lesz a restaurálási költség.
Miért érzed úgy hogy ki akarnak fosztani nem értem? Segítesz nekem megérteni?🙂🤗
#91 köszönöm szépen hogy a kérdésre válaszoltál 🤗
Továbbá kezdek arra rájönni mennyire rohadt kapzsik az emberek, nem is értem miért nem jobb az élni és élni hagyni elv?
Amúgy kíváncsi leszek azoknak az embereknek az arcára akik jól bevasaroltak plusz ingatlanokat és most már látják hogy hát gáz van és a 20 millió vagy még többért vett ingatlant nem tudják haszonnal eladni bérbe kiadni rohadt nehéz ha majd az ingatlanuk forgalmi értéke lecsökken és vagy beleáll a földbe milyen arcot fognak vágni főleg ha hitel is van rajta.
Nem vagyok rossz máju vagy rossz indulatu de ok okozatrol van szó. Kapzsik voltak a nincsteleneket akarták kihasználni és sajnos bebukjak tényleg.
Azokat sajnálom egyedül akik lakhatásra vették , őket sajnálom és velük együtt érzek.
Akik befektetésre vagy spekuláció miatt azokra nem tudok mit mondani nem tudok őket sajnálni miattuk verték fel az árakat és miattuk sok az az ember aki albérletben vagy munkasszaloban tengődik hogy dolgozni tudjon egy olyan helyen ahol van munka.
De rosszindulatú vagy, ez a tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene típus.
Nincsen sajnos ingatlanom, de nem kótyavetyélném el csak úgy, ha lenne. A piaci ár, meg ha változik, akkor aki épp eladni akar a majdani áron fogja. Ha nem sürgős, akkor meg vár.
#96 ez nem rosszindulat hanem egy egyszerű levezetés. Tudod mi a rosszindulat, az amikor saját haszonszerzés céljából totálisan ellehetetlenitesz másokat. Na az rosszindulat. A spekuláció az rosszindulat. Ennyi erővel Soros György sem volt rosszindulatú mikor spekulacioval be akarta dönteni a forintot vagy az OTPt a te gondolat meneted szerint vagy tévedek? Mert akkor rengeteg magyar család lehetetlenult volna el úgy ahogy most , csak most a lakhatási válság okoz problémákat.
Mint már írtam azokat akik lakhatási célra vették sajnálom de a spekulánsokat nem.
Egy olyan országban ahol nincs beszabajozva az albérlet piac, nincs megfelelő mennyiségű állami bérlakás, ahol az ország teljes egészében centralizált és az egyetlen megoldást a saját hitelre vásárolt ingatlanok jelentik, igen is a berekbol fizetésükből élők felé mozogjon az ingatlan ár.
Kérdező! Óriási különbség van a spekuláns és a befektető között. De ezt sztem neked feleslegesnek tartom elmagyarázni, mert úgyse akarod megérteni.
Hidd el, amikor olyanná válik a gazdasági helyzet, hogy jelentősen esni fognak az ingatlanok árai, azt is a kisemberek és az alacsony jövedelműek fogják megszívni. És akkor már az ingatlan lesz a legkisebb gondod. Mert az egy hatalmas, az élet minden területére kiható gazdasági válság lesz, amit már a boltban is érezni fogsz, amikor a kaját veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!