Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?
Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.
A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.
#113 én értem amit mondasz de 3 gyerek tisztességes felnevesehez a bérek nem elegendőek egy 40 milliós hitel megléte mellett. Nagyon sok gyerek fog nélkülözni.
És mi van akkor ha csak kettő gyerek jön össze, vagy egy, vagy sérült lesz az egyik és speciális rehabilitációs ellátásra lesz szüksége míg él?
Akkor az egyik szülő kiesik. Vagy mi van akkor ha az egyik szülő mondjuk én esti szolgálat közben meghal. Ott marad egy rahedli hitel a csonka család nyakán.
Nem!
Én annyi gyereket akarok vállalni amennyit tudom hogy nélkülözés nélkül legalább átlagos életszínvonal fenntartása mellett fel tudok nevelni.
Nem az a megoldás hogy úgy ösztönözzük az embereket A gyermekvállalásra hogy támogatásban burkolt hiteleket helyezzunk ki úgy hogy a 3 gyerek megszületése rizikó faktor egyfelől másfelől pedig ha össze is jön és jön egy világpiaci válság ami eszméletlen komoly akkor meg nélkülözve kell felnőniük. Ez sehol nem fair egyáltalán. Nem kellett volna ilyen felelőtlen népesség politikát folytatni a demográfiai deficit megállításához.
Hagyni kellett volna hős piac valóságos értékek az az a támogatások nélkül árazza be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!