Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha csökkennének az ingatlan...

Ha csökkennének az ingatlan árak és nem tudnátok eladni az ingatlanokat annyiért mint mostanában, mit tennetek vele? Eladnatok hogy más is értelmes áron ingatlanhoz tudjon jutni akinek esetleg nincs és Magyarországon tervezné az életét?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen titeket válaszban ne trollkodjatok.

A kérdésem első körben azoknak szól akiknek több ingatlanjuk van.

2021. szept. 11. 17:12
 111/138 A kérdező kommentje:
#111 mire akarsz kilyukadni? Nem igazán értem. Arra gondolsz gondolom hogy tisztában vannak a piac változásával tendencia fordulásával ha jól sejtem.
2021. szept. 13. 15:15
 112/138 anonim ***** válasza:
Kérdező, számomra ez azt jelenti, hogy a befektetői oldalon is kezdenek kiszállni az ingatlanokból. Ez persze nem azt jelenti, hogy azért, mert neked jó legyen, de elképzelhető, hogy már akár nagyobb alkuba is belemennek. Amúgy azt látni kell, ha ingatlanhoz akarsz jutni és mondjuk nincs örökség, akkor irány a CSOK/Babaváró. Pusztán jövedelemből, hitelből már keményebb dió. Ha nem ez volt a kérdés, akkor bocs.
2021. szept. 13. 15:25
 113/138 A kérdező kommentje:

#113 én értem amit mondasz de 3 gyerek tisztességes felnevesehez a bérek nem elegendőek egy 40 milliós hitel megléte mellett. Nagyon sok gyerek fog nélkülözni.

És mi van akkor ha csak kettő gyerek jön össze, vagy egy, vagy sérült lesz az egyik és speciális rehabilitációs ellátásra lesz szüksége míg él?

Akkor az egyik szülő kiesik. Vagy mi van akkor ha az egyik szülő mondjuk én esti szolgálat közben meghal. Ott marad egy rahedli hitel a csonka család nyakán.

Nem!

Én annyi gyereket akarok vállalni amennyit tudom hogy nélkülözés nélkül legalább átlagos életszínvonal fenntartása mellett fel tudok nevelni.

Nem az a megoldás hogy úgy ösztönözzük az embereket A gyermekvállalásra hogy támogatásban burkolt hiteleket helyezzunk ki úgy hogy a 3 gyerek megszületése rizikó faktor egyfelől másfelől pedig ha össze is jön és jön egy világpiaci válság ami eszméletlen komoly akkor meg nélkülözve kell felnőniük. Ez sehol nem fair egyáltalán. Nem kellett volna ilyen felelőtlen népesség politikát folytatni a demográfiai deficit megállításához.

Hagyni kellett volna hős piac valóságos értékek az az a támogatások nélkül árazza be magát.

2021. szept. 13. 15:55
 114/138 A kérdező kommentje:
#113 ráadás ezzel a támogatásokkal az a probléma hogy beépültek az arakba. Úgy kellett volna csinálni hogy utólag ha valakinél összejön a 3 gyerek 10 millió forintot az állam jovair nem pedig oneroben már rögtön odaadja a semmire.
2021. szept. 13. 16:00
 115/138 anonim ***** válasza:
115. Persze, ez nem kérdés. Pusztán csak VAN lehetőséged vásárolni kövér hitel bevonásával, az állami támogatás nem azt jelenti, hogy anyagilag beljebb vagy. Fairnek nem fair, de ez van, ha lakhatásról van szó és megvan a biztos háttér, nem érdemes várni, elpörögnek az évek is.
2021. szept. 13. 16:06
 116/138 A kérdező kommentje:
#116 rendben de nem akarom az unokamat is eladositani most úgy hogy gyerekem sincs
2021. szept. 13. 16:08
 117/138 anonim ***** válasza:
117 Akkor vagy elcsípsz egy jól fizető melót, vagy irány külföld.
2021. szept. 13. 19:54
 118/138 A kérdező kommentje:
#118 egészségugyis diplomám van de nem orvos habár ugyan olyan hasznos, szerintem külföld lesz, pedig szeretem Magyarországot és remélem egyszer haza tudok költözni oda ahova én szeretnék
2021. szept. 13. 19:57
 119/138 A kérdező kommentje:
#119 azért ez mert a hivatasomat nem akarom feladni 😔
2021. szept. 13. 20:06
 120/138 anonim ***** válasza:
Ha hasznos diplomád van és beszélsz nyelvet, add be fejvadászcéghez az önéletrajzod. Pár év külföld még nem a világvége, egy combosabb önerőt meg össze fogsz tudsz szedni. Most muszáj alkalmazkodni, ilyen idők járnak.
2021. szept. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!