Hogyan lehet saját ingatlanhoz jutni?
Biztos van más munka is ami hasonlóan jól fizet.
Programozóként és informatikusként is meg lehet keresni a nettó 800-900 -et ha van mellé nyelvtudás és több év tapasztalat. Nem kell hozzá céget alapítani hanem alkalmazottként.
Kellő takarékossággal ebből már lehet 100 milliós házat venni ha valaki hitellel megtoldja és egy évtized után le lehet cserélni egy kétszer drágábbra.
Keress jobban fizeto allast.
Budapesten egy szakmunkas alkalmazottkent megkeres netto 30.000 forintot naponta, ez 600.000 forint havi sziten. Az sem lehet kifogas hogy nincs diplomad. Csak dolgoznod kell es nem kell felni hogy piszkos leszel munka kozben.
Nem értem, hogy ez most miért annyira fontos, hogy miből vesznek ekkora házakat. Én nem akarok yachtot venni, így nem is érdekel, hogy miből veszik.
Ha te magad akarsz élni, akkor miért érdekel, hogy 5 meg 9 szobás kastélyokat miből veszik?
Ez valami frusztráció?
#46 nyilván azért érdekli, mert ő is akar ekkora házat. Én is akarnék, engem is érdekel, miből veszik az emberek. Hogy esetleg én is arra az útra térjek és nekem is lehessen.
Amúgy egyedül lehet élni 5 meg 9 szobás kastélyban is. Nem kötelező 1 szobás panelbe költöznie annak, aki sosem akar családot. Szerintem. Nekem ugyan van családom, de ha nem lenne is nagyobb térigényem lenne.
Kérdező, bocsi, engem is érdekel a kérdésedre a válasz, nem tudok konstruktívabbat mondani viszont :D
"nyilván azért érdekli, mert ő is akar ekkora házat"
Akarni a wc-n kell.
"Amúgy egyedül lehet élni 5 meg 9 szobás kastélyban is."
Elméletileg igen, meg az űrben is.
A kérdező sajnáltatja magát mert 1egyedülállóként nem jut neki 1 egész nagy ház.
Vagy troll vagy autista.
Családok élnek 2 szobásban 1 gyerekkel, 3 szobásban 2-3 gyerekkel. Mit akar ez az ember?
Mondom, tuti troll vagy autista.
20-30-40-50% hitel pedig teljesen reális manapság. A kommunizmusban is volt hitel. Akkor miről beszélünk ?
Mondom autista a kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!